×
سیاسی
شناسه خبر : 187168
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/06/13 ساعت 12:10
پزشکیان: مردم را باید از برنامه‌های اقتصادی آگاه کنیم

در نشست با فعالان اقتصادی خراسان رضوی؛

پزشکیان: مردم را باید از برنامه‌های اقتصادی آگاه کنیم

رئیس جمهور در نخستین سفر خود، به منظور شرکت در اجتماع عزاداران رضوی و نیز دیدار با فعالان اقتصادی خراسان رضوی، وارد مشهدالرضا (ع) شد. او بعد از حضور در بین زائران رضوی در در نشست با فعالان اقتصادی خراسان رضوی شرکت کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان امروز(سه‌شنبه) در جمع فعالان اقتصادی استان خراسان رضوی با اشاره به مطالبی که از سوی فعالان اقتصادی بیان شد، گفت: مشکلاتی که گفتید، ما بی تقصیر هستیم و وارث این اوضاع شده‌ایم، ما نهایت با کمک شما و مشارکت مردم پیش خواهیم رفت.

وی با بیان اینکه رضایت مردم اصل است، اظهار کرد: باید با مردم صحبت کرد و اگر مردم بدانند که مصلحت در چیست، قطعا خواهند پذیرفت.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: باید مردم را آگاه کنیم که چه مداخلاتی باید در عرصه اقتصادی صورت گیرد و طبیعتا نیاز به چه جراحی‌هایی هست که کشور از این وضعیت خارج شود. قدم اول ما رضایت مردم است، وقتی خدمت درست ارائه دهیم و مردم این احساس را داشته باشند که حرفشان را می‌شنویم و دغدغه آنها را داریم، رضایت خواهند داشت.

پزشکیان افزود: هر مداخله‌ای که انجام می‌دهیم با مردم گفتگو می‌کنیم و مردم را با خود همراه خواهیم کرد و بعد آن را انجام می‌دهیم.

بنای ما حل مشکلات بر سر راه صنعت و تجارت است

وی با بیان اینکه اگر قرار است من دولت بمانم ابتدا باید تجارت و صنعت من رونق داشته باشد در غیراینصور ماندن من بی معناست، تاکید کرد: وظیفه دولت‌ها این است که بستر را آماده کنند که تجار و تولیدکنندگان و صنعتگران بتوانند در امنیت کار خود را انجام دهند.

رئیس‌جمهور اضافه کرد:  در مجلس یازدهم با برخی بزرگان روحانیون جلسه‌ای داشتیم که از من پرسیدند نظرت درباره حکومت پارلمانی چیست؟ گفتم چرا حکومت اسلامی درست نمی‌کنید؟ حکومت پارلمانی که ساختارش چیز دیگری است و اگر راست می‌گویید حکومت اسلامی درست کنید. یک عده تعجب کردند؛ گفتم اگر راست می‌گویید طبق نامه امام علی(ع) به مالک اشتر عمل کنید. استانداری که امام علی(ع) انتخاب می‌کرد، اختیار دارد قاضی القضات، فرمانده لشکر، فرماندار که تعیین می‌کند، اختیارات دارند. افراد را استخدام می‌کنند، درآمد کسب می کنند و به دولت مرکزی پول می‌دهند.

به استانداران اختیارات لازم داده شود

پزشکیان خاطر نشان کرد: در گذشته هم اینگونه بود که دولت های محلی و استانداری‌ها به بالادستی‌ها پول می‌دادند، حالا همه پول می‌خواهند. خُب قاعده را عوض کنیم؛ نمی‌گویم دقیقا همان کار شود ولی باید از آن تمرکزگرایی که عده‌ای آن بالا نشسته اند و فکر می‌کنند عقل کل هستند و پایین دستی ها هیچی درک نمی‌کنند، دست برداریم. من تا دیروز نماینده مجلس یک شهر بودم و خیلی وقت‌ها حرفم را هم گوش نمی دادند. در شهر خودمان گفتیم یک گوشه را بدهید برایتان درست کنیم، می گفتند نه اول ایده و دستورالعمل بدهید!

وی گفت: می‌گفتم می خواهم در یک منطقه محروم برای مردم کار کنم ولی قبول نمی کردند. در یک شهر یک کارمند اجازه نمی‌داد من کار کنم، حالا شده‌ایم رئیس‌جمهور آیا من عوض شده‌ام؟ نه من همان آدم هستم. در همه شهرها آدم‌های قدرتمندی که می‌توانند جای من بنشینند، وجود دارد اما باید اختیار دهیم تا خودشان را نشان دهند، اگر این اتفاق بیفتد کشور درست می‌شود.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: البته اختیار باید بر اساس قانون برنامه، چشم انداز و سیاست های کلی باشد. اختیار بدون نقشه یعنی هرج و مرج؛ اول بدانیم قرار است چه جیزی را بسازیم، سپس به کسی که می‌خواهد مسئولیت بگیرد، اختیارات بدهیم.

پزشکیان یادآور شد: اوایل انقلاب می‌گفتیم حالا که رئیس شده‌ایم اجازه دهید هر کاری دلمان می‌خواهد انجام دهیم بعدا متوجه شدیم، به من اختیار نداده بودند که حاکمیت دانشگاه را بردارم و آن را تخریب کنم، بلکه رئیس دانشگاه شده بودم که آن را از نظر علمی و بهداشتی ارتقا دهم.

وی گفت: شما هیچ مدیری را برای کارخانه‌تان استخدام نمی کنید که به او اجازه دهید هر کاری خواست انجام دهد.

آماده کردن بستر برای بازرگانان و تجار را وظیفه خود می‌دانیم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آماده کردن بستر برای بازرگانان و تجار را وظیفه خود می‌دانیم، افزود: به وزارت خارجه و تجار کشورمان اعلام کردم که برنامه‌ای آماده کنند تا درباره آن ددر سفر به کشورهای خارجی صحبت کنیم.  با توجه به مرزهایی که داریم، اگر بتوانیم به درستی از این بسترها استفاده کنیم، می‌توانیم رونق اقتصادی و اشتغال ایجاد کرده و بسیاری از مشکلاتمان را حل کنیم.

پزشکیان تصریح کرد: من باید به‌عنوان رئیس‌جمهور در سفر به کشورهای مختلف، بستر را برای کار تجار آماده کنم؛ اگر بتوانم این کار را کنم، از سفرم نتیجه گرفته‌ام.

وی گفت: نتیجه دادن سفرها هم بدون همکاری دولت، مجلس، قوه قضائیه و نیروهای نظامی و امنیتی و همچنین نداشتن چشم‌انداز، میسر نیست؛ همه باید دید مشترکی درباره نوع تجارت، اقتصاد و صنعت داشته باشیم.

اجازه نمی‌دهیم اقشار آسیب پذیر زیر چرخ توسعه له شوند

رئیس جمهور با تاکید براینکه هر مداخله ای که می خواهیم کنیم باید حتما اقشار آسیب پذیر را ببینیم و اجازه ندهیم زیر چرخ‌های توسعه له شوند، افزود: به هر شکلی که شده اجازه ندهیم مداخلات ما مردم را با بحران مواجه کند، این چیزی است که حتما مراعات خواهیم کرد. تلاش می کنیم به هر قیمتی، هر کاری را انجام ندهیم. کاری را خواهیم کرد که عزت و اعتبار انسان‌ها با کمک شما فعالان اقتصادی، مردم و نمایندگان مجلس در آن حفظ شود.

پزشکیان تاکید کرد: معتقدیم که وحدت و همدلی می‌تواند ما را به جایی برساند؛ اگر با هم باشیم، مشکلاتمان حل می شود. باور کنید دلمان می خواهد مشکلات شما را حل کنیم. از صمیم قلب می خواهیم این اتفاق بیفتد؛ به علم، کارشناسی، نخبگان و تولیدکنندگان و سرمایه داران معتقدیم و می‌گوییم اگر آنها وارد صحنه شوند، مشکلات حل می شود.

وی ضمن تشکر از از مجلس برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی، تصریح کرد: با همدلی می‌توان این مسیر را طی کرد. سیاست اصل قضیه است و باید به وسیله آن کشور را اداره کرد اما سیاسی بازی نکنیم. ان‌شاءالله با کمک شما فعالان اقتصادی و مردم مشکلات را حل می‌کنیم. ما باید نگاهمان را اصلاح کنیم تا بتوانیم روند را در مسیر عدالت و انصاف قرار بدهیم.

رئیس جمهور اظهار کرد: مردم در شرق و غرب کشور در فقر زندگی می‌کنند، درحالی که همه منابع در آنجا وجود دارد. باید حق را در جامعه پیاده کنیم و با احترام به نخبگان، صنعتگران و تولیدکنندگان، دست به دست هم دهیم و موانع را از سر راه برداریم. قصد و اراده ما برداشتن موانع است؛ هرجا دستمان باز باشد و در اختیار ما باشد، مطمئن باشید این کار را خواهیم کرد و اختیارات را در استان تا جایی که ممکن باشد، واگذار خواهیم کرد.

سفر به مشهدالرضا

دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه با استقبال استاندار و جمعی از مقامات محلی وارد مشهدالرضا (ع) شد تا در اجتماع عزاداران رضوی شرکت کند. 

رئیس‌جمهور قرار است در یکی از مسیرهای منتهی به حرم مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) با زائران پیاده این حضرت همراه شود.

دیدار با فعالان اقتصادی خراسان رضوی و حضور در آئین های سوگواری دهه پایانی صفر به مناسبت شهادت حضرت رضا(ع) از دیگر برنامه های سفر پزشکیان به مشهد است.

این نخستین سفر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور اسلامی ایران است.

در این سفر محمد جواد ظریف و سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه وی را همراهی می کنند.

حضور در میان زاتران رضوی

رئیس‌جمهور که به مشهدالرضا(ع) سفر کرده است، در بدو ورود، در مسیر نیشابور به مشهد و در میان زائرانی که برای حضور در مراسم شهادت امام هشتم شیعیان عازم حرم مطهر ایشان هستند، حضور یافت. 

رئیس‌جمهور ضمن دیدار و گفت‌وگو با زائران، در بخشی از مسیر نیز با ایشان همراهی کرد.

پزشکیان
پزشکیان+در+مشهد
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
زلزله پارس آباد اردبیل را لرزاند
غافلگیری بسیار مهم آمریکا در کمپ تیتین/ سپاه چرا این مقر را هدف قرار داد؟
جهش قیمت نفت و گاز در پی تنش‌های نظامی در تنگه هرمز
پیام سخنگوی وزارت خارجه درباره جنایت جنگی آمریکا در حمله به جشن عروسی
چرا تامین واکسن آنفلوآنزا سخت شده است؟ / توضیح وزیر بهداشت درباره موانع تحریمی
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد + فیلم حادثه
پاسخ گسترده ایران به تجاوز آمریکا؛ انهدام پایگاه های دشمن در اردن و کویت و بحرین
نورنما | تصاویر هوایی از قبل و بعد سیل نپال
پایان هژمونی آمریکا؛ چرا جهان آرزوی شکست واشنگتن در برابر ایران را دارد؟
مخالفت قاطع مجلس با افزایش 100 درصدی تعرفه واردات خودرو
ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز «مضحک» است؛ ایران کنترل را در دست دارد
خشم ترامپ از واکنش ایران به تجاوزهای آمریکا
عارف: جنگ اقتصادی دشمن را با «فرماندهی واحد» خنثی می‌کنیم
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به مناسبت روز پدافند هوایی: آسمان ایران نفوذناپذیر است
هراس در سفارت آمریکا؛ هشدار امنیتی فوری به شهروندان آمریکایی در خاورمیانه
تهدید متقابل وزیر خارجه اسرائیل علیه بریتانیا؛ بالا گرفتن تنش‌ها
آژانس اتمی مدعی عدم دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران شد
شمس آذر 0 - تراکتور 0؛ ترمز تراکتور کشیده شد
چرخش برلین به سمت الجزایر برای پایان دادن به وابستگی گازی
پهپاد «وتر»؛ شکارچی با سرعت 260 کیلومتری روسیه از راه رسید
فراتر از سخت‌افزار؛ ضربه به توان پردازشی و هوش مصنوعی ارتش آمریکا در بحرین
پاسخ صریح عراقچی به بدعهدی آمریکا: توپ در زمین واشنگتن است
فروپاشی اقتصاد ایران، واقعیت یا جنگ روانی؟
بررسی تعطیلی کنسولگری روسیه در بن؛ آیا روابط آلمان و روسیه قطع می‌شود؟
آیا تونس به سمت انقلاب جدید می‌رود؟
پزشکیان در گفتگو با گوترش: آمریکا ناقض قوانین بین‌المللی است
پوتین در بیشکک: ترکیه شریک ممتاز روسیه است
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به قرقیزستان
قیمت نجومی بلیت دربی؛ هواداران تا 7 میلیون تومان می‌پردازند
قانون ملی هوش مصنوعی ایران نهایی شد؛ تولد «سازمان ملی هوش مصنوعی»
حماس: آمریکا و کشورهای میانجی برای توقف نقض توافق آتش‌بس اقدام کنند
تبعات جنگ ایران برای بریتانیا؛ هزینه بدهی انگلیس رکورد زد
امنیت میراث جهانی؛ توقف فعالیت معدن در حریم تخت‌جمشید
تله‌گذاری مرگبار اشغالگران؛ شکار شهروندان سوری با نقاب امدادرسانی
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
پنتاگون در چالش مدیریتی؛ اختلاف هگست و دریسکول به کجا ختم می‌شود؟
توقیف محموله سنگین مهمات جنگی؛ 181 قبضه سلاح غیرمجاز کشف شد
واکنش سازمان سنجش به توقف TOEFL و GRE برای ایرانی‌ها
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405
چرخش راهبردی اردوغان در بیشکک؛ تاکید بر نظم جهانی چندقطبی
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا 10 شهریور ؛ از ادعای ترامپ تا توقیف نفتکش سعودی
امامعلی رحمان: بحران‌های منطقه و ایران باید از راه دیپلماتیک حل شوند
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
بازار خودرو منفجر شد؛ رکوردشکنی تارا با 515 میلیون تومان گرانی
خاموشی‌ها چه زمانی تمام می‌شوند؟ پاسخ مدیرعامل توانیر
غزه در آتش؛ نقض دوباره آتش‌بس با حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی
علت اصلی افزایش قیمت حج اعلام شد
هشدار السیسی درباره خاورمیانه؛ جنگ نباید گسترده‌تر شود
تعلیق امتیاز منفی اعتبارسنجی مشتریان 4 بانک
تورم انرژی، موتور محرک گرانی در اروپا