×
بین الملل
شناسه خبر : 187099
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/12 ساعت 15:10
مخمصه تازه نتانیاهو/ فرافکنی جواب نخواهد داد

مخمصه تازه نتانیاهو/ فرافکنی جواب نخواهد داد

نتانیاهو و حامیان رژیم صهیونیستی با جوسازی و اتهام زنی علیه حماس پس از پیدا شدن اجساد سربازانش، در حالی به دنبال اقناع افکار عمومی برای ادامه نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری، هستند که همزمان روایت دیگری در باب اسرای کشته شده از سوی فلسطینی‌ها مطرح شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: ارتش رژیم صهیونیستی در گزارشی مدعی شد که جنازه ۶ اسیر این رژیم که یکی از آنها آمریکایی است، را در تونلی در رفح پیدا کرده است. پس از انتشار این خبر دو روایت در باب چرایی مرگ این افراد مطرح کرد. در یک سوی معادله نتانیاهو نخست وزیر صهیونیست‌ها و همراهانش در کابینه، مدعی کشته شدن گروگان‌ها توسط  حماس شده و مقاومت را مسئول آن معرفی کردند. نتانیاهو در یک پیام ویدیویی گفت: «کسی که گروگان‌ها را به قتل می‌رساند، خواهان توافق نیست. او مدعی شد از خبر پیدا شدن اجساد اسرائیلی‌ها متاثر شده و "با قاتلان حماس تسویه حساب خواهد شد".

در همین حال در رویکردی هیجانی همچون زمان ۷ اکتبر، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا  گفت که «ویران و خشمگین» است. او گفت: «این به همان اندازه غم انگیز است که مذموم است. اشتباه نکنید، رهبران حماس تاوان این جنایات را خواهند داد. و ما به کار شبانه روزی برای رسیدن به توافقی برای آزادی گروگان‌های باقی مانده ادامه خواهیم داد.»

همچنین کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که حماس باید از بین برود و پس از پیدا شدن اجساد شهروند آمریکایی هرش گلدبرگ پولین و پنج گروگان دیگر در غزه، نمی‌توان اجازه داد غزه را کنترل کند.

نتانیاهو و حامیان رژیم صهیونیستی با جوسازی و اتهام زنی علیه حماس در حالی به دنبال اهدافی همچون اقناع افکار عمومی برای ادامه نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری، فشار بر حماس برای پذیرش زیاده‌خواهی رژیم صهیونیستی مبنی بر باقی ماندم ارتش صهیونیستی در صلاح‌الدین، توجیه استمرار حمایت‌های نظامی آمریکا از تل آویو، سوق دادن افکار عمومی جهانی به دلسوزی برای رژیم صهیونیستی و موضع گیری علیه حماس و مقاومت بوده‌اند که همزمان روایت دیگری در باب اسرای کشته شده از سوی فلسطینی‌ها مطرح گردید.

خلیل الحیه مسئول پرونده مذاکرات جنبش مقاومت اسلامی حماس اظهار داشت: ارتباط ما با "هرش" اسیر آمریکایی و مجاهدان مسئول محافظت از او پس از ارائه ویدیویی برای اطمینان خانواده‌اش از وضعیت او، قطع شد و امروز او در بین کشته شدگان پیدا شد.خلیل الحیه گفت: ما در ماه می گذشته پیشنهاد میانجی‌ها برای توافق آتش‌بس را پذیرفتیم اما پاسخ دشمن حمله به رفح و اشغال گذرگاه رفح بود.

 عزت الرشق، عضو دفتر سیاسی حماس نیز در واکنش به کشته شدن شش اسیر اسرائیلی گفت که مسئولیت مرگ اسرای اسرائیلی که در نزد مقاومت بودند، با اشغالگرانی است که بر ادامه جنگ نسل کشی اصرار دارند و از دستیابی به توافق آتش‌بس فرار می‌کنند.عزت الرشق در ادامه گفت که اشغالگران هر روز با سلاح‌های آمریکایی ملت فلسطین را می‌کشند و اجساد اسرای کشف شده در نوار غزه نیز فقط در بمباران صهیونیست‌ها کشته شده‌اند.

این دو روایت صهیونیستی-فلسطینی در باب اسرای کشته شده در حالی مطرح شده است که شواهد امر نشان می‌دهد که در کنار عرصه میدان در جنگ روایت‌ها نیز این مقاومت فلسطین است که پیروز شده است و شکستی سنگین به نتانیاهو تحمیل کرده است.

پیروزی مقاومت در جنگ روایت‌ها در چند بعد قابل توجه است. نخست آنکه در عرصه داخلی رژیم صهیونیستی عملا تحرکات نتانیاهو برای سرکوب مخالفان و نیز توجیه ادامه جنگ افروزی و کشتار در غزه و کرانه باختری ناکام ماند که نتیجه آن را در تظاهرات‌ها و اعتصبا‌های گسترده در سرزمین‌های اشغالی می‌توان مشاهده کرد. بیش از ۷۰۰ هزار صهیونیست از جمله نمایندگان کنست در تظاهرات در فلسطین اشغالی مشارکت کردند آنها شعار سر می‌دادند نتانیاهو اسیران را می‌کشد.رئیس اتحادیه کارگری اسرائیل عصر یکشنبه از اعتصاب عمومی در بخش‌های کارگری و اقتصادی در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

انجمن اسرای اسرائیلی و مفقودین، خانواده‌های این اسرا و تحلیلگران اسرائیلی، امروز یکشنبه، بنیامین نتانیاهو را مسؤول مرگ ۶ اسیر دیگر این رژیم صهیونیستی در نوار غزه دانستند و خواستار اعتصاب سراسری تا سرنگونی کابینه او شدند.

در حوزه سیاسی نیز شکاف‌ها در ساختار رژیم صهیونیستی شدت گرفته است چنانکه «بنی گانتس» رهبر حزب «اردوگاه دولت» و وزیر جنگ پیشین رژیم اسرائیل از شهرک نشینان اسرائیلی خواست که به این اعتصاب بپیوندند و گفت: زمان آن فرا رسیده است که کابینه شکست مطلق را تغییر دهیم.«یائیر لاپید» رهبر احزاب مخالف کابینه رژیم صهیونیستی هم گفت: «پسران و دختران ما رها شده و در اسارت می‌میرند اما نتانیاهو مشغول نیرنگ‌بازی است».به دنبال درخواست «یواو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای تبادل اسرا با مقاومت فلسطین، شمار دیگری از وزرای کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم، خواستار برکناری وی شدند.«بزالل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: هر کس که در اعتصاب شرکت کند، دستمزدی دریافت نخواهد کرد و این اعتصاب به ضرر اسرائیل است. در همین حال روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نشوت: فشار نظامی ارتش اسرائیل علیه حماس توافقی ایجاد نمی‌کند و باعث مرگ اسیران (صهیونیست) در غزه می‌شود.

مسئولیت [مرگ اسیران صهیونیست در غزه ] بر عهده رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهان لشگرها و تیپ های اسرائیل است که شعار غلبه بر حماس را سر می‌دهند و واقعیت‌های میدانی را نادیده می‌گیرند. همچنین هاآرتص نوشت: کشته شدن شش اسیر که از ۷ اکتبر در غزه زنده مانده بودند، گواه دیگری برای شکست چشمگیر ایده نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ و هرتزی هالوی رئیس ستار ارتش اسرائیل است که گمان می‌کردند افزایش فشار نظامی موجب تسریع بخشیدن به حصول یک توافق خواهد شد. ده‌ها اسیر در انتظار توافقی که هرگز محقق نشد، جان خود را از دست دادند.

دوم آنکه بعد دیگر شکست داستان‌سرایی نتانیاهو را در تغییر موضع مقامات آمریکایی می‌توان مشاهده کرد چنانکه پس از فروکش کردن هیجانات اولیه، بایدن  رئیس جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران اعلام کرد که شرکت کنندگان در رایزنی‌های بین‌المللی درباره برقراری آتش بس در نوار غزه و آزادی اسرا به توافق بر سر مسائل اصولی دست یافته اند. بایدن مدعی شد که تصور بر این است که می‌توان توافق را صورت داد، همه آنها گفته‌اند که بر روی مسائل اصولی توافق دارند. همچنین  لوئید آستین، وزیر دفاع آمریکا خواستار رسیدن طرفین به یک توافق به منظور آزادی اسرای صهیونیست باقی مانده در غزه خبر داد.

سوم آنکه در صحنه جهانی نیز صهیونیست‌ها با جوسازی و دروغ‌پردازی علیه مقاومت نتوانستند افکار عمومی جهان را به سمت دلسوزی برای این رژیم و دوری از فلسطین سوق دهند چنانکه همچنان در اکثر کشورهای جهان دولتمردان رفتارهای رژیم صهیونیستی را جنایت جنگی دانسته و مردم تظاهرات ضد صهیونیستی برگزار کرده‌اند.

با توجه به شرایط داخلی رژیم صهیونیستی و عرصه جهانی می‌توان گفت که نتانیاهو که با کشتار اسرای در بند مقاومت به دنبال پیگیری اهداف شکست خورده‌اش در میدان نظامی و دیپلماتیک نه تنها به اهدافش دست نیافت بلکه این مقاومت غزه بود که در جنگ روایت‌ها توانست دستاوردی دیگر را کسب نماید بگونه‌ای که حتی در داخل سرزمین‌های اشغالی نیز این روایت حماس بود که مورد تایید قرار گرفت که تظاهرات و اعتصاب علیه نتانیاهو و ادامه سیاست‌هایش نتیجه این مهم بوده است روندی که نشان می‌دهد پس از 11 ماه نه تنها مقاومت و حماس تضعیف نشده است بلکه در عرصه میدان، دیپلماتیک و افکار عمومی توانسته نبض امور را در دست داشته باشد و شکست‌های زنجیره‌ای را به دشمن صهیونیستی تحمیل نماید بگونه‌ای که نه تنها صهیونیست‌ها بر غزه حاکم نشده‌اند بلکه هر روز بر اختلافات و چند پارگی در رژیم صهیونیستی شدت می‌گیرد حال آنکه غزه یکپارچه فریاد حمایت از مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی را سر می‌دهد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کارت سوخت یک روزه؛ طرح جدید سامانه هوشمند سوخت برای شهروندان
کی‌یف در آستانه زمستان؛ آلمان و متحدان از ارسال موشک‌های ضدبالستیک خبر دادند
پاسخ موشکی ایران به حمله آمریکا به نفتکش‌های ایرانی؛ پایگاه آمریکایی در اردن هدف قرار گرفت
بازی دو سر باخت؛ در صورت شکست در انتخابات میان‌دوره‌ای، استیضاح ترامپ قطعی است
طرح جامع مسکن از بازار اجاره تا تأمین زمین چه تغییراتی ایجاد می‌کند؟
رئال مادرید 2-1 اینتر ؛ اولین سه امتیاز مورینیو در بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا
دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی
هشدار ایران به سئول: حضور نظامی در خلیج فارس یعنی حمایت از متجاوز
انگلیس در دام آمریکا؛ تحریم‌های انگلیس علیه ایران تروریسم اقتصادی است
هشدار بانک مرکزی انگلیس درباره پیامدهای تورمی تداوم تهاجم آمریکا علیه ایران
نخست‌وزیر کانادا: با پاسخ به تهاجم آمریکا دوباره زنده شدیم
انصارالله یمن عربستان را به پاسخ سخت و غافلگیرکننده تهدید کرد
نورنما | خلاقیت معماران ایرانی برای زندگی بدون کولر !
تماس تلفنی ترامپ و پوتین پس از سفر فرستادگان آمریکا به روسیه
برنامه روسیه برای حملات گسترده زمستانی به اوکراین فاش شد
طباطبایی: هیچ جای تفاهم‌نامه با آمریکا منافع و مصالح کشور نقض نشده است
علی‌آبادی: برق پایدار جنوب در اولویت وزارت نیرو قرار گرفت
تخصیص بودجه برای مرمت بلندترین برج آجری جهان
توپ طلای 2026؛ ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان در صف
انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ خطر از دست رفتن سنا برای جمهوری‌خواهان جدی شد
ماجرای قبور میلیاردی در حرم امامزاده‌ها چیست؟
آخرین اخبار جنگ ایران و آمریکا؛ پیشرفت مذاکرات هرمز و هشدار تازه پزشکیان به متجاوزان
بخشنامه سازمان امور مالیاتی درباره مالیات کرایه حمل مسافر و کالا
دشمن موضوع دارو را برای سیاه‌نمایی هدف گرفته است
تحریم گسترده صنعت هوایی ایران؛ اسامی 27 ایرلاین تحریم‌شده توسط آمریکا
برنامه قطعی برق مازندران فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد+ لینک
بقایی: تسهیل حداکثری صدور روادید برای زائران اماکن مقدسه کشور انجام شد
برنامه قطعی برق گیلان فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد + لینک
ایران در شورای حکام: توانمندی هسته‌ای کشور با حمله و ترور از بین نمی‌رود
ساعات فعالیت اماکن گردشگری تهران افزایش یافت
چرا نتانیاهو در شرایط سختی قرار دارد؟
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 18 شهریور +لینک خاموشی مناطق
درآمدهای طرح تنگه هرمز چگونه هزینه می‌شود؟
بن‌گویر خواستار تعطیلی کنسولگری انگلیس در قدس شد
انصارالله ادعای هدف قرار دادن غیرنظامیان در عربستان را رد کرد
رایزنی چین و انگلیس با هدف گستر همکاری ها
نورنما | رجز خوانی حماسی نوجوان عراقی بر مزار رهبر شهید انقلاب
شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز
تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه
مالیات واحدهای مسکن مهر و نهضت ملی مسکن چقدر است؟
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ دلار برای صعود دوباره آماده می‌شود
هشدار نارنجی هواشناسی در فیروزکوه؛ احتمال سیلاب و روان‌آب در مناطق کوهستانی
واکنش حماس به تشدید تجاوزات اسرائیل در قدس و کرانه باختری
قطعی برق استان البرز فردا 18 شهریور؛ جزئیات خاموشی مناطق مختلف
آغاز پرداخت خسارت آسیب‌دیدگان جنگ
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
دیدار وزرای خارجه روسیه و عربستان در مسکو؛ تأکید لاوروف بر ثبات خاورمیانه
ایران: افشای اطلاعات محرمانه در آژانس زمینه‌ساز خرابکاری علیه تأسیسات هسته‌ای شده است
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ طلا در آستانه ورود به کانال 24 میلیون
پزشکیان:احداث مسیرها باید مطابق با استانداردها باشد