×
بین الملل
شناسه خبر : 187060
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/11 ساعت 19:56
بایدن ادعا کرد: توافق آتش بس غزه نزدیک است/هاآرتص: نتانیاهو مانع تراشی می‌کند

بایدن ادعا کرد: توافق آتش بس غزه نزدیک است/هاآرتص: نتانیاهو مانع تراشی می‌کند

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مدعی نزدیک شدن مذاکرات میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی به توافق شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از تاس رئیس جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران اعلام کرد که شرکت کنندگان در رایزنی‌های بین‌المللی درباره برقراری آتش بس در نوار غزه و آزادی اسرا به توافق بر سر مسائل اصولی دست یافته اند.

بایدن مدعی شد که تصور بر این است که می‌توان توافق را صورت داد، همه آنها گفته‌اند که بر روی مسائل اصولی توافق دارند.

رئیس جمهور آمریکا گفت که درباره حصول توافق آتش بس در غزه هنوز خوشبین است.

بایدن افزود: زمان آن رسیده که این جنگ تمام شود. فکر می‌کنم ما در آستانه رسیدن به توافق هستیم.

هاآرتص: نتانیاهو مدام در حال مانع تراشی برای آتش‌بس است

این در حالی است که رسانه صهیونیست نظر دیگری دارد. 

یک رسانه صهیونیستی مطرح کرد که مقامات ارشد دولت بایدن و دیگر کشورهای میانجی در مذاکرات آتش‌بس غزه و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، باورشان به مقاصد اعلامی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را برای رسیدن به توافق در این مذاکرات از دست داده‌اند.

روزنامه هاآرتص در این باره گزارش داد: یک مقام ارشد اسرائیلی گفته است که نتانیاهو مدام در حال مانع‌تراشی در مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا بوده است.

 به گفته او،‌ نتانیاهو فراموش می‌کند که باید برای پیش بردن مذاکرات به سمت توافقی که منجر به آزادی اسرا در اسرع وقت شود، مصالحه کرد. پس از آن‌ که ارتش اسرائیل جسد شش تن از اسرای اسرائیلی در غزه را یافت، مشخص نیست که آیا مذاکرات تسریع خواهد شد یا یک بار برای همیشه متوقف می‌شود.

مقامات آمریکایی و مقامات کشورهای میانجی در ماه‌های اخیر، نتانیاهو را مقصر مختل کردن عمدی مذاکرات با هدف ثبات بخشیدن به کابینه خود دانسته‌اند. آن‌ها بارها گلایه کرده‌اند که نتانیاهو تشدید جنگ غزه را به پیشبرد یک توافق ترجیح می‌دهد که او را متعهد به تمدید آتش‌‎بس می‌سازد.

«محمد بن عبدالرحمان آل ثانی»، وزیر خارجه قطر در ماه آوریل گفت که میانجی‌ها «نمی‌توانند چیزهایی را ارائه بدهند که طرفین خودشان از آن رویگردان هستند.»

در ادامه این مطلب آمده است: یک مقام اسرائیلی نیز که می‌گوید از نظر او نتانیاهو، عملا، به آزادی اسرا طی یک توافق تمایل دارد، از رفتار نتانیاهو انتقاد کرد. او با اشاره به واژه عبری برای مذاکرات که معنای تحت‌الفظی آن «داد و ستد» است، گفت، «در حالی که نتانیاهو خودش همیشه به دیگران متذکر می‌شود مذاکرات «دادن و دادن» از طرف اسرائیل نیست، در واقع، این مذاکرات را به «گرفتن و گرفتن» تبدیل کرده است.

هاآرتص نوشت: کشته شدن شش اسیر که از ۷ اکتبر در غزه زنده مانده بودند، گواه دیگری برای شکست چشمگیر ایده نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ و هرتزی هالوی رئیس ستار ارتش اسرائیل است که گمان می‌کردند افزایش فشار نظامی موجب تسریع بخشیدن به حصول یک توافق خواهد شد. ده‌ها اسیر در انتظار توافقی که هرگز محقق نشد، جان خود را از دست دادند.

در بخش دیگری از این مطلب با اشاره به پیش‌شرط رژیم صهیونیستی در مذاکرات آتش‌بس برای در دست گرفتن کنترل گذرگاه « فیلادلفیا» در نوار غزه که هم‌مرز مصر است، آمده است: یک مقام رسمی ارشد نزدیک به نتانیاهو تاکید کرد که کنترل کردن گذرگاه فیلادلفیا در مرز مصر-غزه، در اصل برای فشار آوردن به حماس بود. در عوض، نتانیاهو از آن موقع و بر خلاف موضع تشکیلات دفاعی پافشاری کرده است که نظامیان اسرائیل، حتی در صورتی که حماس شروط اسرائیل را برای یک توافق بپذیرد، از آن خارج نشوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد