×
بین الملل
شناسه خبر : 187060
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/11 ساعت 19:56

بایدن ادعا کرد: توافق آتش بس غزه نزدیک است/هاآرتص: نتانیاهو مانع تراشی می‌کند

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مدعی نزدیک شدن مذاکرات میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی به توافق شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از تاس رئیس جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران اعلام کرد که شرکت کنندگان در رایزنی‌های بین‌المللی درباره برقراری آتش بس در نوار غزه و آزادی اسرا به توافق بر سر مسائل اصولی دست یافته اند.

بایدن مدعی شد که تصور بر این است که می‌توان توافق را صورت داد، همه آنها گفته‌اند که بر روی مسائل اصولی توافق دارند.

رئیس جمهور آمریکا گفت که درباره حصول توافق آتش بس در غزه هنوز خوشبین است.

بایدن افزود: زمان آن رسیده که این جنگ تمام شود. فکر می‌کنم ما در آستانه رسیدن به توافق هستیم.

هاآرتص: نتانیاهو مدام در حال مانع تراشی برای آتش‌بس است

این در حالی است که رسانه صهیونیست نظر دیگری دارد. 

یک رسانه صهیونیستی مطرح کرد که مقامات ارشد دولت بایدن و دیگر کشورهای میانجی در مذاکرات آتش‌بس غزه و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، باورشان به مقاصد اعلامی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را برای رسیدن به توافق در این مذاکرات از دست داده‌اند.

روزنامه هاآرتص در این باره گزارش داد: یک مقام ارشد اسرائیلی گفته است که نتانیاهو مدام در حال مانع‌تراشی در مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا بوده است.

 به گفته او،‌ نتانیاهو فراموش می‌کند که باید برای پیش بردن مذاکرات به سمت توافقی که منجر به آزادی اسرا در اسرع وقت شود، مصالحه کرد. پس از آن‌ که ارتش اسرائیل جسد شش تن از اسرای اسرائیلی در غزه را یافت، مشخص نیست که آیا مذاکرات تسریع خواهد شد یا یک بار برای همیشه متوقف می‌شود.

مقامات آمریکایی و مقامات کشورهای میانجی در ماه‌های اخیر، نتانیاهو را مقصر مختل کردن عمدی مذاکرات با هدف ثبات بخشیدن به کابینه خود دانسته‌اند. آن‌ها بارها گلایه کرده‌اند که نتانیاهو تشدید جنگ غزه را به پیشبرد یک توافق ترجیح می‌دهد که او را متعهد به تمدید آتش‌‎بس می‌سازد.

«محمد بن عبدالرحمان آل ثانی»، وزیر خارجه قطر در ماه آوریل گفت که میانجی‌ها «نمی‌توانند چیزهایی را ارائه بدهند که طرفین خودشان از آن رویگردان هستند.»

در ادامه این مطلب آمده است: یک مقام اسرائیلی نیز که می‌گوید از نظر او نتانیاهو، عملا، به آزادی اسرا طی یک توافق تمایل دارد، از رفتار نتانیاهو انتقاد کرد. او با اشاره به واژه عبری برای مذاکرات که معنای تحت‌الفظی آن «داد و ستد» است، گفت، «در حالی که نتانیاهو خودش همیشه به دیگران متذکر می‌شود مذاکرات «دادن و دادن» از طرف اسرائیل نیست، در واقع، این مذاکرات را به «گرفتن و گرفتن» تبدیل کرده است.

هاآرتص نوشت: کشته شدن شش اسیر که از ۷ اکتبر در غزه زنده مانده بودند، گواه دیگری برای شکست چشمگیر ایده نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ و هرتزی هالوی رئیس ستار ارتش اسرائیل است که گمان می‌کردند افزایش فشار نظامی موجب تسریع بخشیدن به حصول یک توافق خواهد شد. ده‌ها اسیر در انتظار توافقی که هرگز محقق نشد، جان خود را از دست دادند.

در بخش دیگری از این مطلب با اشاره به پیش‌شرط رژیم صهیونیستی در مذاکرات آتش‌بس برای در دست گرفتن کنترل گذرگاه « فیلادلفیا» در نوار غزه که هم‌مرز مصر است، آمده است: یک مقام رسمی ارشد نزدیک به نتانیاهو تاکید کرد که کنترل کردن گذرگاه فیلادلفیا در مرز مصر-غزه، در اصل برای فشار آوردن به حماس بود. در عوض، نتانیاهو از آن موقع و بر خلاف موضع تشکیلات دفاعی پافشاری کرده است که نظامیان اسرائیل، حتی در صورتی که حماس شروط اسرائیل را برای یک توافق بپذیرد، از آن خارج نشوند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
رشد 37 درصدی بهای جهانی طلا در کمتر از یک سال
X
آگهی تبلیغاتی