×
اقتصادی
شناسه خبر : 187040
تاریخ انتشار :

قرعه‌کشی ایران‌خودرو انجام شد+ جزییات

مراسم قرعه کشی پس از گذشت کمتر از 48 ساعت از اتمام مهلت مذکور برای تعیین طرح فروش و پس از پایش متقاضیان، صبح امروز (یکشنبه 11 شهریور ماه) با حضور نهادهای نظارتی برگزار شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: پس از اتمام قرعه‌کشی، کار استعلام‌های مورد نیاز و دسته‌بندی منتخبان این طرح برای اطلاع‌رسانی به مشتریان آغاز خواهد شد و طی روزهای آینده ( هفته آینده) این نتایج علاوه بر اینکه بر روی سایت گروه صنعتی ایران‌خودرو بارگذاری خواهد شد، به صورت پیامک نیز به اطلاع مشتریان منتخب خواهد رسید تا مشتریان از زمان اولویت خود مطلع شوند.

موعد تحویل محصولات عرضه شده در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۳ خواهد بود که در روش فروش فوق‌العاده، ۹۰ روز پس از واریز وجه و انعقاد قرارداد با شرکت ایران‌خودرو و در روش پیش‌فروش، متناسب با نوع محصول انتخابی و اولویتِ کسب شده‌ متقاضی در اولویت‌بندی، از چهار تا شش ماه پس از واریز وجه و انعقاد قرارداد. (مصوبه ۴۷۳ و۵۶۳ شورای رقابت در این خصوص رعایت خواهد شد)

طبق آمار ارائه شده از وضعیت ثبت‌نام متقاضیان سه میلیون و ۵۳ هزار و ۱۲۹ نفر  در این طرح ثبت سفارش کرده اند که برای فروش فوق‌العاده ۲ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۷۶۴ نفر و پیش فروش ۸۰۷ هزار و ۳۶۵ نفر متقاضیان روش فروش خود را انتخاب کرده‌اند.

طبق آمار، تعداد پروفایل ایجاد شده توسط متقاضیان در سایت گروه صنعتی ایران‌خودرو سه میلیون و ۲۸۸ هزار و ۹۶۴ نفر است که از این تعداد، سه میلیون و ۵۳ هزار و ۱۲۹ نفر متقاضی سفارش‌گذاری بوده‌اند.

از مجموع متقاضیان، یک میلیون و ۶۶۱ هزار و ۴۴۴ ثبت تقاضا ویژه متقاضیان عادی، یک میلیون و ۶۹ هزار و ۵۴ ثبت تقاضا برای طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ۲۵۲ هزار و ۷۷۶ تقاضا برای طرح جایگزینی خودروهای فرسوده و ۶۹ هزار و ۸۵۵ تقاضا برای خودروهای برقی ثبت شده است.

آمار نهایی ثبت نام محصولات ایران خودرو نشان می‌دهد که ۵۴.۴ درصد در طرح عادی، ۳۵ درصد مادران ، ۸.۳ درصد خودروهای فرسوده و ۲.۳ درصد خودروهای برقی شرکت‌ کرده‌اند.

ایران خودرو بعد از یکسال و نیم که از اجرای طرح‌های فروش خودروهای سواری گروه صنعتی ایران‌خودرو و در شرایطی که این شرکت خودروساز، پس از دور اول فروش خودروهای یکپارچه داخلی در اسفند ماه سال ۱۴۰۱، محصولات خود را تا پایان سال ۱۴۰۲ پیش‌فروش کرده بود؛ با نهایی شدن قیمت محصول تازه گروه صنعتی ایران‌خودرو (ری‌را) بخشی از ظرفیت تولید سال جاری خود را به صورت پیش‌فروش و فروش فوق‌العاده برای هر سه گروه متقاضیان عرضه کرد.

در این طرح فروش، ایران‌خودرو به منظور تسهیل خرید مصرف‌کنندگان واقعی، بخشی از ظرفیت تا پایان سال ۱۴۰۳، تولید محصولات خود شامل ری‌را، خانواده پژو ۲۰۷ دستی، تارا، راناپلاس، سورن‌پلاس و خانواده هایما و دو خودروی برقی  لونا GRE و FAW Bestune NAT را به صورت طرح پیش‌فروش و فروش فوق‌العاده و طبق اولویت‌بندی و در چارچوب مصوبات شورای رقابت و دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری، عرضه کرد که بر اساس آن، مشتریان پس از وکالتی کردن حساب خود نزد یکی از بانک‌های عامل به‌نام ایران‌خودرو و مسدود کردن ۲۳۰  میلیون تومان در این حساب در موعد مقرر این امکان را داشتند که در بازه زمانی ۲۴ مرداد ماه لغایت ۲۹ مرداد، از طریق سایت فروش گروه صنعتی ایران‌خودرو محصول مورد نظر خود را انتخاب کنند.

پیش شرط وکالتی کردن حساب و واریز وجه در آن، صرفاً مختص متقاضیان عادی بوده و مشمول مادران و دارندگان خودروهای فرسوده نمی‌شود.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیکر شهید سلامی به معراج رسید + عکس
گفت‌وگوهای رئیس‌جمهور پزشکیان با سران جهان برای تقویت همکاری‌ها + عکس
تعداد شهدا از آغاز حملات جنایتکارانه اسرائیل تاکنون اعلام شد
شش درجه فاصله در زمان جنگ
نورنما | حمله اسرائیل در حین برگزاری کلاس آنلاین کنکور
حمله موشکی اسرائیل به کتابخانه مؤسسه مطالعات سیاسی در نیاوران
هشدار قاطع لاریجانی درخصوص حمله به تاسیسات نفتی ایران+ فیلم
رئیس سازمان اطلاعات سپاه و دو فرمانده مجاهد دیگر به شهادت رسیدند
PSG بی‌رحم و منظم؛ خط حمله‌ای مرگبار با 4 گل حتی بدون دمبله + خلاصه بازی
عملیات تیراندازی فلسطینی‌ها در کرانه باختری همزمان با حملات ایران
رسانه‌های رژیم صهیونیستی:حملات موشکی ایران؛ خسارت‌های بی‌سابقه به اسراییل وارد کرد
ساختمان وزارت خارجه ایران هدف حمله مستقیم اسرائیل قرار گرفت
در پی لغو امتحانات دانش‌آموزان؛ حضور عوامل اجرایی در مدارس الزامی نیست
پدافند سنندج هدف متخاصم را منهدم کرد+فیلم
ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا تغییر می کند
اولین برد تیم ملی والیبال ایرن مقابل اوکراین در لیگ ملت‌های 2025 + جزئیات بازی
واکنش روزنامه انگلیسی «تلگراف»درخصوص فروپاشی سامانه دفاع هوایی رژیم صهیونیستی
پیروزی بایرن مونیخ با 10 گل دیدنی در جام باشگاه‌های جهان + خلاصه بازی
فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو مورد اصابت موشک ایران قرار گرفت
تصاویری از عبور موشکهای ایران از فراز مسجدالاقصی به سمت اهداف رژیم صهیونیستی
گزارش تصویری | تجاوز رژیم صهیونیستی به منطقه مسکونی غیر نظامی در تهران
لحظه اصابت مستقیم موشک ایران به حیفا+ فیلم
مصدومیت 5 دانشجوی خارجی در حمله امروز رژیم صهیونیستی به تهران
موج تازه حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی آغاز شد+فیلم
سازمان ملل در تهران: کنار مردم ایران ایستاده‌ایم
گنبد طلایی حرم مطهر رضوی و حضور انبوه زائران در صحن‌های این آستان مقدس+ فیلم
تصویر پدافند هوایی درشرق تهران در برابر تجاوزات اسرائیل
خنثی‌سازی بمب در شهرری و دستگیری عوامل انفجار پالایشگاه+جزییات
پدافند سپاه زنجان دو پهپاد متخاصم رژیم صهیونیستی را ساقط کرد
تردد در مرز ایران و ترکیه بدون محدودیت در جریان است
آماده‌سازی مرز شلمچه برای ورود روزانه 15 هزار نفر ازحجاج ایرانی
جاده چالوس یک‌طرفه شد
تصاویر منتشر شده از اسرائیل پس از حمله موشکی امروز
ساعات کاری میادین میوه و تره‌بار تهران اعلام شد
دیپلماسی فعال ایران پس از تجاوز رژیم صهیونیستی
تصاویر فعالیت مداوم پدافند مشهد در محدوده فرودگاه هاشمی‌نژاد
انفجار و آتش سوزی در 2 نقطه در شهر مشهد
پرتابه دستی در محوطه وزارت اطلاعات؛ هیچ اصابتی به ساختمان نداشت
تهران هدف حمله رژیم صهیونیستی؛ خسارت‌ها جبران می‌شود
ادامه بی‌وقفه توزیع سوخت در کشور +فیلم
یارانه نقدی دهک‌های یک تا 3 واریز شد +جزییات واریز
ترامپ: حمله به ایران لازم بود تا به توافق نزدیک شویم
مراسم تشییع شهدای حملات اخیر در روز سه‌شنبه لغو شد+جزییات
عملیات ترمیم لوله آب در میدان قدس آغاز شده است؛ آب قطع نشده
درگیری موفق پدافند قم با پهپادهای اسرائیلی؛ اهداف متخاصم منهدم شدند
بورس‌ فردا و پس‌فردا هم تعطیل شد
لیست غایبان بزرگ جام جهانی باشگاه‌ها؛ رونالدو، صلاح، نیمار و دیگر ستارگان
ترامپ: ایران و اسرائیل باید به توافق برسند
خسارت خانه‌ها و خودروها از سوی دولت پرداخت می‌شود
ژنرال صهیونیست: موشک‌های رهگیر کافی برای مقابله با موشک‌های بالستیک ایران نداریم
X
آگهی تبلیغاتی