×
بین الملل
شناسه خبر : 187013
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/11 ساعت 14:06
حماس: اسرای صهیونیست در بمباران‌ غزه کشته شدند

حماس: اسرای صهیونیست در بمباران‌ غزه کشته شدند

جنبش حماس تاکید کرد مسئولیت مرگ اسرای اسرائیلی در غزه بر عهده رژیم اشغالگر و دولت آمریکا است و اسرای صهیونیست در بمباران‌ غزه کشته شدند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد: مسؤولیت مرگ اسرای اسرائیلی در غزه بر عهده رژیم اشغالگر است که همچنان بر ادامه جنگ نسل کشی و فرار از توافق آتش بس پافشاری می‌کند. این مسؤولیت همچنین بر دوش دولت آمریکا است به این دلیل که از این تجاوز جانبداری و حمایت و در آن مشارکت می‌کند.

طبق گزارش المیادین، الرشق گفت: کسی که هر روز ملت ما را می‌کشد رژیم اشغالگر است که با سلاح آمریکا این کار را می‌کند. اسرایی که اجسادشان در نوار غزه پیدا شد تنها در بمباران‌های رژیم صهیونیستی کشته شده‌اند. اگر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مایل به حفظ جان اسرا است باید حمایت مالی و تسلیحاتی خود را از دشمن صهیونیستی متوقف کرده و بر رژیم اشغالگر برای پایان فوری تجاوز آن فشار بیاورد.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد: کسی که بهای این جنایت‌های وحشیانه و جنگ نسل کشی علیه ملت ما را پرداخت خواهد کرد بنیامین نتانیاهو و کابینه تندرو وی و تمام حامیان این تجاوز خواهند بود. ما دولت آمریکا و شخص جو بایدن را مسؤول جنایت‌ها و جنگ نسل کشی در نوار غزه می‌دانیم؛ جنگی که تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشته است.

عزت الرشق تاکید کرد: تاریخ بایدن را در حالی که از کاخ سفید خارج می‌شود به عنوان شریک و حامی نتانیاهو و باند جنایتکار وی به یاد خواهد آورد. حماس بیش از بایدن به حفظ جان اسرا در غزه مایل بوده است و برای همین با پیشنهاد بایدن در این خصوص و قطعنامه شورای امنیت موافقت کرد اما نتانیاهو با آن مخالفت کرد و دولت بایدن نیز تسلیم شروط نتانیاهو شد؛ شروطی که هدف‌ از آن ناکام گذاشتن توافق برای حفظ قدرت خود است.

اسرای+اسرائیل
ارتش رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیروهای ارتش با همکاری آژانس امنیت عمومی (شین بت) روز شنبه اجساد ۶ اسیر صهیونیست را از داخل یک تونل زیرزمینی در منطقه رفح پیدا کرده و به اسرائیل بازگرداندند. کانال ۱۱ عبری نیز گزارش داد که ۶ اسیر که ارتش اجساد آنها را پیدا کرد چند روز پیش زنده بودند. همچنین «اور هلر» خبرنگار نظامی شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش اسرائیل اطلاعات قبلی از محل این ۶ اسیر نداشت و در نتیجه جستجو در تونل‌های نزدیک تونلی که اسیر فرحان القاضی در آن پیدا شد، این اسیران را یافته است. «دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش اشغالگر نیز گفت: افراد اسیر شده توسط حماس کشته شده‌اند و ما در حال بررسی جزئیاتی هستیم که به دست ما می‌رسد.

همچنین کاخ سفید مدعی شد: یک اسیر آمریکایی در میان ۶ جسدی است که توسط نیروهای اسرائیلی از تونلی در شهر رفح کشف شد. کاخ سفید گفته نیروهای اشغالگر در ساعات اولیه امروز جسد ۶ اسیر اسرائیلی را از تونلی در زیر شهر رفح بیرون آوردند و افزود که مرگ «هرش گلدبرگ پائولین، تایید شده است. در این باره «جو بایدن»، رئیس‌ جمهور آمریکا گفت:‌ اجساد ۶ گروگان (اسیر) از جمله «هرش گلدبرگ پائولین» اسرائیلی-آمریکایی در غزه پیدا شد. بایدن با رجزخوانی ادامه داد: «اشتباه نکنید. رهبران حماس بهای این اقدام را خواهند پرداخت. ما به کار شبانه روزی ادامه خواهیم داد تا به توافقی برسیم که آزادی اسرای باقی مانده را تضمین کند.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
امدادرسانی گسترده هلال‌احمر به 568 نفر در سیل گیلان، مازندران، گلستان
حادثه تلخ در یحیی‌آباد؛ اتوبوس معدن همکار کرمان از مسیر منحرف شد
کارت سوخت یک روزه؛ طرح جدید سامانه هوشمند سوخت برای شهروندان
کی‌یف در آستانه زمستان؛ آلمان و متحدان از ارسال موشک‌های ضدبالستیک خبر دادند
پاسخ موشکی ایران به حمله آمریکا به نفتکش‌های ایرانی؛ پایگاه آمریکایی در اردن هدف قرار گرفت
بازی دو سر باخت؛ در صورت شکست در انتخابات میان‌دوره‌ای، استیضاح ترامپ قطعی است
طرح جامع مسکن از بازار اجاره تا تأمین زمین چه تغییراتی ایجاد می‌کند؟
رئال مادرید 2-1 اینتر ؛ اولین سه امتیاز مورینیو در بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا
دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی
هشدار ایران به سئول: حضور نظامی در خلیج فارس یعنی حمایت از متجاوز
انگلیس در دام آمریکا؛ تحریم‌های انگلیس علیه ایران تروریسم اقتصادی است
هشدار بانک مرکزی انگلیس درباره پیامدهای تورمی تداوم تهاجم آمریکا علیه ایران
نخست‌وزیر کانادا: با پاسخ به تهاجم آمریکا دوباره زنده شدیم
انصارالله یمن عربستان را به پاسخ سخت و غافلگیرکننده تهدید کرد
نورنما | خلاقیت معماران ایرانی برای زندگی بدون کولر !
تماس تلفنی ترامپ و پوتین پس از سفر فرستادگان آمریکا به روسیه
برنامه روسیه برای حملات گسترده زمستانی به اوکراین فاش شد
طباطبایی: هیچ جای تفاهم‌نامه با آمریکا منافع و مصالح کشور نقض نشده است
علی‌آبادی: برق پایدار جنوب در اولویت وزارت نیرو قرار گرفت
تخصیص بودجه برای مرمت بلندترین برج آجری جهان
توپ طلای 2026؛ ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان در صف
انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ خطر از دست رفتن سنا برای جمهوری‌خواهان جدی شد
ماجرای قبور میلیاردی در حرم امامزاده‌ها چیست؟
آخرین اخبار جنگ ایران و آمریکا؛ پیشرفت مذاکرات هرمز و هشدار تازه پزشکیان به متجاوزان
بخشنامه سازمان امور مالیاتی درباره مالیات کرایه حمل مسافر و کالا
دشمن موضوع دارو را برای سیاه‌نمایی هدف گرفته است
تحریم گسترده صنعت هوایی ایران؛ اسامی 27 ایرلاین تحریم‌شده توسط آمریکا
برنامه قطعی برق مازندران فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد+ لینک
بقایی: تسهیل حداکثری صدور روادید برای زائران اماکن مقدسه کشور انجام شد
برنامه قطعی برق گیلان فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد + لینک
ایران در شورای حکام: توانمندی هسته‌ای کشور با حمله و ترور از بین نمی‌رود
ساعات فعالیت اماکن گردشگری تهران افزایش یافت
چرا نتانیاهو در شرایط سختی قرار دارد؟
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 18 شهریور +لینک خاموشی مناطق
درآمدهای طرح تنگه هرمز چگونه هزینه می‌شود؟
بن‌گویر خواستار تعطیلی کنسولگری انگلیس در قدس شد
انصارالله ادعای هدف قرار دادن غیرنظامیان در عربستان را رد کرد
رایزنی چین و انگلیس با هدف گستر همکاری ها
نورنما | رجز خوانی حماسی نوجوان عراقی بر مزار رهبر شهید انقلاب
شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز
تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه
مالیات واحدهای مسکن مهر و نهضت ملی مسکن چقدر است؟
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ دلار برای صعود دوباره آماده می‌شود
هشدار نارنجی هواشناسی در فیروزکوه؛ احتمال سیلاب و روان‌آب در مناطق کوهستانی
واکنش حماس به تشدید تجاوزات اسرائیل در قدس و کرانه باختری
قطعی برق استان البرز فردا 18 شهریور؛ جزئیات خاموشی مناطق مختلف
آغاز پرداخت خسارت آسیب‌دیدگان جنگ
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
دیدار وزرای خارجه روسیه و عربستان در مسکو؛ تأکید لاوروف بر ثبات خاورمیانه
ایران: افشای اطلاعات محرمانه در آژانس زمینه‌ساز خرابکاری علیه تأسیسات هسته‌ای شده است