×
بین الملل
شناسه خبر : 187013
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/11 ساعت 14:06
حماس: اسرای صهیونیست در بمباران‌ غزه کشته شدند

حماس: اسرای صهیونیست در بمباران‌ غزه کشته شدند

جنبش حماس تاکید کرد مسئولیت مرگ اسرای اسرائیلی در غزه بر عهده رژیم اشغالگر و دولت آمریکا است و اسرای صهیونیست در بمباران‌ غزه کشته شدند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد: مسؤولیت مرگ اسرای اسرائیلی در غزه بر عهده رژیم اشغالگر است که همچنان بر ادامه جنگ نسل کشی و فرار از توافق آتش بس پافشاری می‌کند. این مسؤولیت همچنین بر دوش دولت آمریکا است به این دلیل که از این تجاوز جانبداری و حمایت و در آن مشارکت می‌کند.

طبق گزارش المیادین، الرشق گفت: کسی که هر روز ملت ما را می‌کشد رژیم اشغالگر است که با سلاح آمریکا این کار را می‌کند. اسرایی که اجسادشان در نوار غزه پیدا شد تنها در بمباران‌های رژیم صهیونیستی کشته شده‌اند. اگر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مایل به حفظ جان اسرا است باید حمایت مالی و تسلیحاتی خود را از دشمن صهیونیستی متوقف کرده و بر رژیم اشغالگر برای پایان فوری تجاوز آن فشار بیاورد.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد: کسی که بهای این جنایت‌های وحشیانه و جنگ نسل کشی علیه ملت ما را پرداخت خواهد کرد بنیامین نتانیاهو و کابینه تندرو وی و تمام حامیان این تجاوز خواهند بود. ما دولت آمریکا و شخص جو بایدن را مسؤول جنایت‌ها و جنگ نسل کشی در نوار غزه می‌دانیم؛ جنگی که تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشته است.

عزت الرشق تاکید کرد: تاریخ بایدن را در حالی که از کاخ سفید خارج می‌شود به عنوان شریک و حامی نتانیاهو و باند جنایتکار وی به یاد خواهد آورد. حماس بیش از بایدن به حفظ جان اسرا در غزه مایل بوده است و برای همین با پیشنهاد بایدن در این خصوص و قطعنامه شورای امنیت موافقت کرد اما نتانیاهو با آن مخالفت کرد و دولت بایدن نیز تسلیم شروط نتانیاهو شد؛ شروطی که هدف‌ از آن ناکام گذاشتن توافق برای حفظ قدرت خود است.

اسرای+اسرائیل
ارتش رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیروهای ارتش با همکاری آژانس امنیت عمومی (شین بت) روز شنبه اجساد ۶ اسیر صهیونیست را از داخل یک تونل زیرزمینی در منطقه رفح پیدا کرده و به اسرائیل بازگرداندند. کانال ۱۱ عبری نیز گزارش داد که ۶ اسیر که ارتش اجساد آنها را پیدا کرد چند روز پیش زنده بودند. همچنین «اور هلر» خبرنگار نظامی شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش اسرائیل اطلاعات قبلی از محل این ۶ اسیر نداشت و در نتیجه جستجو در تونل‌های نزدیک تونلی که اسیر فرحان القاضی در آن پیدا شد، این اسیران را یافته است. «دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش اشغالگر نیز گفت: افراد اسیر شده توسط حماس کشته شده‌اند و ما در حال بررسی جزئیاتی هستیم که به دست ما می‌رسد.

همچنین کاخ سفید مدعی شد: یک اسیر آمریکایی در میان ۶ جسدی است که توسط نیروهای اسرائیلی از تونلی در شهر رفح کشف شد. کاخ سفید گفته نیروهای اشغالگر در ساعات اولیه امروز جسد ۶ اسیر اسرائیلی را از تونلی در زیر شهر رفح بیرون آوردند و افزود که مرگ «هرش گلدبرگ پائولین، تایید شده است. در این باره «جو بایدن»، رئیس‌ جمهور آمریکا گفت:‌ اجساد ۶ گروگان (اسیر) از جمله «هرش گلدبرگ پائولین» اسرائیلی-آمریکایی در غزه پیدا شد. بایدن با رجزخوانی ادامه داد: «اشتباه نکنید. رهبران حماس بهای این اقدام را خواهند پرداخت. ما به کار شبانه روزی ادامه خواهیم داد تا به توافقی برسیم که آزادی اسرای باقی مانده را تضمین کند.»


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
اسلامی: آژانس باید حملات به مراکز هسته‌ای ایران را محکوم می‌کرد
X
آگهی تبلیغاتی