×
بین الملل
شناسه خبر : 186979
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/11 ساعت 08:41
چرا ترامپ از میکروفون‌ روشن واهمه دارد؟

چرا ترامپ از میکروفون‌ روشن واهمه دارد؟

کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده با مطرح کردن پیشنهاد «میکروفون‌های روشن» در طول مناظره با دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور را با چالش جدیدی مواجه کرده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: هریس روز شنبه (به وقت محلی) مجدداً پیشنهاد خود برای روشن گذاشتن میکروفون‌ها در کل مدت زمان مناظره با ترامپ به میزبانی شبکه ای‌بی‌سی در ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) را تکرار کرد زیرا دموکرات‌ها همچنان امیدوارند که با روشن بودن میکروفون‌ها بتوانند از خلق و خوی رئیس جمهور سابق آمریکا علیه خودش استفاده کنند چرا که در این صورت عکس‌العمل‌های پرخاشگرانه و از کوره دررفتن‌های ترامپ برای او دردسر ایجاد خواهد کرد.

معاون رئیس جمهور آمریکا در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من و ترامپ باید به روشی شفاف و با میکروفون‌هایی که در کل مدت زمان مناظره روشن خواهند بود، مناظره کنیم.

هریس در ادامه رئیس جمهور سابق آمریکا را متهم کرد که تسلیم مشاورانش شده که به او اجازه مناظره با میکروفون روشن را نمی‌دهند و افزود: اگر حتی تیم ترامپ نمی‌تواند به او اعتماد داشته باشد پس مردم آمریکا قطعاً نمی‌توانند به وی اعتماد کنند.

ترامپ پیش از این موافقت خود را با برگزاری ۲ مناظره با هریس اعلام کرده بود که قرار است اولین مناظره آنها در ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) به میزبانی شبکه ای بی سی برگزار شود.

در همین حال تیم‌های انتخاباتی ترامپ و هریس بر سر این مناظره که قبلاً مورد توافق قرار گرفته بود با هم درگیر شدند و تیم معاون رئیس جمهور به دنبال بازگشت به میکروفون‌های باز بودند اما تیم ترامپ با یادآوری اینکه قرار بود قوانین این مناظره نیز همانند قوانین مناظره رئیس جمهور سابق آمریکا با جو بایدن باشد، اعلام کرد: از جمله آن قوانین، بسته بودن میکروفون‌ها بود، یعنی زمانی که نوبت صحبت کردن نامزد انتخاباتی نبود، میکروفون وی خاموش شده و او نمی‌توانست صحبت کند.

در همین ارتباط ترامپ نیز سه‌شنبه گذشته (به وقت محلی) در پیامی در رسانه‌های اجتماعی نوشت: قوانین مناظره ماه آینده (در شبکه ای بی سی) با هریس مانند قوانین مناظره ماه ژوئن (در شبکه سی ان ان) با بایدن خواهد بود که عملکرد ضعیف او باعث شد از رقابت‌های انتخاباتی کنار بکشد.

ترامپ در ادامه همچنین با بیان اینکه در این مناظره هیچیک از نامزدها حق ندارند یادداشت یا برگ تقلب همراه خود داشته باشند، تاکید کرد: ای بی سی به ما اطمینان داده است که این مناظره عادلانه و منصفانه خواهد بود و پرسش‌ها از قبل به هیچ یک از طرفین داده نخواهد شد.

هریس و ترامپ روز ۱۵ آگوست (۲۵ مرداد) متعهد شدند که در تاریخ ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) به میزبانی شبکه تلویزیونی ای بی سی با یکدیگر مناظره کنند.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رسانه عبری: سلاح حزب‌الله بزرگ‌ترین مانع عادی‌سازی با لبنان
ابوترابی‌فرد: بشریت باید برای رفع ستم و جلوگیری از هرگونه جنگ و نزاع، قیام کند
دادگاه کیفری بین‌المللی: احکام بازداشت نتانیاهو و گالانت همچنان معتبر است
وداع آخر با پیکر سردار افشار
لحظه ترکیدن خط لوله سوخت در شمس تبریزی +فیلم
حذف یارانه پردرآمدها/ 10 میلیون نفر در صف خروج
نیوزیلند از سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران پیروی کرد
عارف: راهبرد دولت، واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی است
بقائی تحرکات نظامی آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد
جستجوی اجساد نظامیان صهیونیست در غزه +فیلم
بازار بورس در دست بانک مرکزی؛ نوسان‌ها ادامه دارد
وعده ناتمام تامین اجتماعی؛ چرا معوقات بازنشستگان هنوز واریز نشده است!
صحنه‌ای که علی نصیریان را به دوره جوانی برد
احیای تدریجی بازار مسکن با رشد ساخت‌وساز
روایت قاضی شهریاری از لحظه بخشش پدر مرحوم خالقی پای چوبه دار
راز توافق صلح غزه از زبان معاون ترامپ فاش شد
توافق دفاعی قریب الوقوع میان عربستان و آمریکا
محکومیت 17 متهم در پرونده بندر شهید رجایی
به جای قاتل، کینه و انتقام را دار زدم
ویتکاف: توافقنامه‌های ابراهیم به طور قابل توجهی گسترش می‌یابد
28 تیم راه‌یافته به جام جهانی 2026+ فهرست و20 سهمیه باقی ماند
آزمایش موشکی طالبان با برد 400 کیلومتری برای اولین‌بار +فیلم
پیش‌فروش یک‌ میلیون بلیت جام جهانی 2026
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(102) « بوشهر»
بقائی نقض مکرر آتش‌بس در لبنان توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
آغاز نهمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی
کیفرخواست پرونده بزرگ قاچاق 2 تن طلا در ارومیه بصادر شد
پلیس فتا: مراقب کلاهبرداری با عنوان «کاریابی اینترنتی» باشید
تلاش گوگل، آمازون و مایکروسافت برای کاهش وابستگی به چین
حماس: بازگرداندن اجساد اسرای اسرائیلی زمان‌بر است
افشای دلیل کناره گیری رئیس «فرماندهی جنوبی» ارتش آمریکا
پیام شیخ نعیم قاسم به گردهمایی پیشاهنگان امام مهدی(عج)
وعده ترامپ برای کاهش قیمت گوشت گاو
حراج میلیاردی شمش طلا 27 مهر برگزار می شود
85 سال زندان برای اعضای باند قاچاق سوخت
ونزوئلا خواستار محکومیت حملات آمریکا در شورای امنیت شد
نورنما | پل دریایی بین دو شهر در چین
آیا نفت به زیر 50 دلار سقوط می‌کند؟ بانک آمریکا هشدار داد
3 کشته در سقوط هواپیمای سبک در «میشیگانِ» آمریکا
موج حمایت جهانی از هادی چوپان ؛ طلای چوپان دزدیده شد
رونمایی از دومین کشور کم‌جمعیت تاریخ جام‌ جهانی
گوترش از آتش‌بس پاکستان و افغانستان استقبال کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 25 مهر 1404+ جدول پخش
به مسیر جهادی شهید الغماری ادامه خواهیم داد
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آبان از فردا
آمادگی کامل نیروهای مسلح یمن برای نبردی فراگیر
گردهمایی اسطوره‌های جام جهانی 90 در آلمان
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته متقاضیان با آزمون دانشگاه آزاد
سردار افشار عاشق خدمت صادقانه به مردم بود
هشدار نارنجی آلودگی هوا در پایتخت
X
آگهی تبلیغاتی