×
سیاسی
شناسه خبر : 186922
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/10 ساعت 15:04
میزبانی و مهمانی رئیس دستگاه دیپلماسی

میزبانی و مهمانی رئیس دستگاه دیپلماسی

وزیر امور خارجه در هفته آغازین مسئولیت خود مهمان مرقد و خانه وزیر شهید امیرعبداللهیان بود. میزبانی از فرماندهان میدان، سفرای ایران در منطقه و نخست‌وزیر قطر هم دیگر برنامه‌های دستگاه دیپلماسی دولت چهاردهم در هفته گذشته بود.

نورنیوز-گروه سیاسی: به سنت مرسوم هر وزیر و مسئولی، دوران مسئولیت خود را با اقدامی نمادین آغاز می‌‌کند و سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه نخستین روز کاری دوران مسئولیت خود در وزارت امورخارجه را با حضور در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی و زیارت قبر شهید حسین امیرعبداللهیان وزیر فقید امور خارجه آغاز کرد. در نخستین هفته مسئولیت عراقچی به مرور مهمترین میزبانی‌ها و مهمانی‌های وزیر امور خارجه پرداختیم.

وزیر شهید را اسطوره می‌دانیم

وزیر امور خارجه دهم شهریور مهمان خانه و خانواده وزیر شهید بود. در این دیدار که به مناسبت هفته دولت و با حضور سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام شد، عراقچی شخصیت شهید امیرعبداللهیان را اسطوره توصیف کرد و مجاهدت‌های وی در راه حمایت از آرمان مقاومت در منطقه را ستود.

عراقچی با یادآوری مجاهدت‌ها و تلاش های بی‌وقفه و مخلصانه شهید امیرعبداللهیان در هدایت دستگاه دیپلماسی در برهه ای حساس، از حضور فرزند شهید امیرعبداللهیان در مراسم معارفه قدردانی و تشکر کرد و اظهار داشت که با توجه به جای خالی شهید امیرعبداللهیان در بین کارگزاران نظام در دستگاه دیپلماسی، حضور فرزند ایشان زینت‌بخش و مکمل این مراسم بود.

فرماندهان میدان و دیپلماسی در یک قاب

رئیس دستگاه دیپلماسی هفته گذشته میزبان فرماندهان ارشد نظامی کشور بود و در این دیدارها به تبیین دیدگاه خود درباره موضوعات مختلف پرداخت. عراقچی در دیدارهای جداگانه با امیران سید عبدالرحیم موسوی، حبیب الله سیاری، رحیم صفوی، حسین دهقان، اسماعیل قاآنی بر تداوم تعامل و هم افزایی دستگاه دیپلماسی با نیروهای سه گانه ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد.

وزیر+خارجه

سفیران ایران و محورهای دیپلماسی در دولت چهاردهم

وزیر امور خارجه روز ششم شهریور ماه هم میزبان جمعی از سفرا و رؤسای نمایندگی‌های کشورمان در حوزه خلیج فارس بود و عراقچی توصیه‌های لازم را برای پیشبرد روابط با کشورهای منطقه خلیج فارس و دستیابی به چشم‌انداز ایجاد منطقه‌ای قوی از طریق پیگیری مجدانه سیاست همسایگی ارائه کرد.

سفرا
 

آل‌ثانی نخستین مهمان عراقچی

دیدارهای دیپلماتیک برای وزیر امور خارجه دولت چهاردهم با میزبانی از «شیخ محمد بن عبد الرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر آغاز شد. وزیر خارجه قطر در بحبوحه بحران و جنگ در نوار غزه و نیز تکاپوی ایجاد آتش‌بس به تهران سفر کرده بود تا ضمن تاکید بر تداوم و گسترش روابط دوجانبه، از دیدگاه ایران پیرامون موضوع آتش‌بس در غزه هم آگاه شود. عراقچی ضمن تاکید بر حتمی بودن پاسخ ایران به ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران از سوی اسرائیل، بر این مهم هم تاکید کرد که تهران به هر طرحی که رنج مردم فلسطین را کاهش دهد و حماس هم آن‌ را بپذیرد احترام خواهد گذاشت. گمانه‌هایی درباره دیگر محورهای تبادل نظر میان مقام قطری با وزیر امورخارجه هم مطرح بود که رساندن پیامی از سوی آمریکا مهمترین آن بود.

آل+ثانی
 

آرمان‌های شهید سرلوحه کار وزارت امور خارجه

وزیر امور خارجه در آغاز هفته دولت پس از حضور در مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) به همراه هیات دولت و رئیس جمهور، به همراه حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر تولیت محترم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) در این حرم مقدس، حضور یافت. عراقچی پس از زیارت حرم، با حضور در مرقد شهید امیرعبداللهیان ضمن قرائت فاتحه‌ای، یاد آن شهید را گرامی داشت و تصریح کرد: تحقق آرمان‌های والای این شهید عزیز و همه شهیدان گرانقدر ایران  عزیز، سرلوحه رویکردها و تلاش‌های دستگاه دیپلماسی و همه همکاران آن خواهد بود.

وزیر+خارجه
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان