×
سیاسی
شناسه خبر : 186840
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/09 ساعت 19:38
حضور اعضای کابینه در منزل شهید امیرعبداللهیان

حضور اعضای کابینه در منزل شهید امیرعبداللهیان

همزمان با گرامیداشت هفته دولت، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزیر امور خارجه با حضور در منزل شهید امیرعبداللهیان، با خانواده این شهید بزرگوار دیدار کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: همزمان با گرامیداشت هفته دولت، سه عضو کابینه دولت چهاردهم با حضور در منزل شهید امیرعبداللهیان، با خانواده این شهید بزرگوار دیدار کردند.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در ابتدای این دیدار صمیمانه، اظهار کرد: قبل از حضور در اینجا بر سر مزار شهید امیرعبداللهیان در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) حضور یافته و از این شهید والامقام درخواست کردیم که برای موفقیت دستگاه دیپلماسی کشور دعا کند.

وی افزود: امیدواریم بتوانیم پیرو راه ایشان باشیم و در مسیر سربلندی کشور گام برداریم. فرزند این شهید عزیز در مراسم معارفه، به نیابت از پدر بزرگوارشان حضور یافتند که در همینجا از ایشان تشکر می‌کنیم.

مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این دیدار صمیمانه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، به خصوص شهید امیرعبداللهیان، بیان کرد: در موضوع فاجعه منا شرایط بسیار سختی را داشتیم و باید به گونه‌ای صحبت می‌کردیم که شرایط را به نفع کشور پیش ببریم، در همین رابطه طی تماسی که با شهید امیرعبداللهیان گرفتیم، کمک‌های ایشان برای ما بسیار راهگشا بود و این شهید بزرگوار در آن مقطع حساس ما را بسیار یاری کردند.

وی افزود: در مقطعی همراهی ایشان را داشتیم و تدبیر ایشان بسیار موثر بود، در آخر نیز قسمت ایشان این شد که به خیل شهدا پیوستند و به طور حتم لایق این مقام بودند. ما نیز دعا می‌کنیم که مورد توجه و شفاعت این شهید والامقام قرار گیریم.

در ادامه این مراسم، محسن حاجی میرزایی، رییس دفتر رییس‌جمهور، ضمن ابلاغ سلام دکتر پزشکیان به خانواده شهید امیرعبداللهیان، گفت: رییس‌جمهور به مناسبت هفته دولت به ما دستور دادند که خدمت شهدای دولت برسیم، در ابتدا مقرر بود خدمت خانواده شهید رییسی هم برسیم، اما این بزرگواران در تهران حضور نداشتند و توفیق یافتیم فقط در منزل شما حضور یابیم.

وی افزود: از سالیان دور خدمت شهید امیرعبداللهیان رفاقت داشتیم. چند سال قبل طی سفر کاری که به عراق داشتیم، در طول سفر با ایشان همراه بودیم و من در جریان روحیات و خلقیات ایشان بودم، البته شهادت، لایق ایشان و سبب علو درجه این شهید است و همه ما از نبودن ایشان غمگین هستیم، اما به مقام ایشان نیز غبطه می‌خوریم. امیدواریم ما هم بتوانیم در ادامه راه شهدا، به بهترین نحو انجام وظیفه کنیم.

در انتهای این مراسم، فرزند شهید امیرعبداللهیان ضمن تقدیر از حضور مسئولان دولت چهاردهم در منزل ایشان، گفت: در زمان فاجعه منا، پدر کاملا در جریان حادثه منا بودند، اما تاکید داشتند که سخنرانی مقام معظم رهبری سبب کسب نتایج خوب برای هیئت ایرانی شد، زیرا ایشان فرمودند که اگر کوچکترین جسارتی به پیکرهای شهدا شود با پاسخ قاطع ما روبرو خواهد شد که بسیار راهگشا بود.

در انتهای این مراسم، با اهدای لوح تقدیر از خانواده شهید امیرعبداللهیان تجلیل شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان 1405 اعلام شد
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی