×
ورزشی
شناسه خبر : 186794
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/09 ساعت 11:44
دیدار سرخ ها با سرمربی محبوب

پرسپولیس و فولاد، امشب به مصاف هم می روند

دیدار سرخ ها با سرمربی محبوب

تقابل سرخپوشان پایتخت با سرمربی سابق و محبوب شان، جذاب ترین بخش دیدار پرسپولیس و فولاد است.

نور نیوز- گروه ورزشی: پرسپولیس در حالی از ساعت ۱۹:۳۰ امشب برابر فولاد، آخرین بازی هفته سوم لیگ برتر را برگزار می کند که هدایت تیم اهوازی را یحیی گل محمدی بر عهده دارد. مربی ای که چهار سال درخشان را روی نیمکت پرسپولیس سپری کرد و با این تیم به سه قهرمانی لیگ برتر، یک قهرمانی جام حذفی و دو سوپرجام رسید و یک بار هم این تیم را به فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ رساند اما در پایان نیم فصل اول لیگ گذشته از هدایت قرمزها کناره گیری کرد. او که در نیم فصل دوم لیگ قبل بدون تیم بود، پیش از شروع این فصل مربیگری فولاد را بر عهده گرفت و حالا باید مقابل تیم مورد علاقه خود قرار بگیرد که این یکی از جذاب ترین نکات این مسابقه است. 

اما پرسپولیس که در هفته اول در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک میزبان ذوب آهن بود، حالا باید دومین دیدار خانگی اش را هم دور از تهران و این بار در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین برگزار کند. شاگردان خوان کارلوس گاریدو که در مسابقه اول شان به تساوی ۱-۱ رسیدند، این نتیجه را در بازی هفته دوم خود برابر تراکتور هم تکرار کردند تا با دو امتیاز در رده یازدهم جدول قرار داشته باشند. این در حالی است که اگر درخشش الکسیس گندوز دروازه بان الجزایری پرسپولیس در تبریز نبود، این تیم با شکست سختی این شهر را ترک می کرد. نکته ای که در این بین وجود دارد این است که به نظر می رسد سرمربی اسپانیایی سرخپوشان، همچنان در حال آزمون و خطاست و به ترکیب ایده آل خود نرسیده است. 

در این شرایط، خبر رسیده که گاریدو در بازی با فولاد هم از ترکیب متفاوت و جدیدی استفاده خواهد کرد و احتمال بازی کردن بازیکنانی مانند محمد خدابنده لو و علی علیپور و احتمالا میلاد محمدی در ترکیب اصلی این تیم وجود دارد. در سمت مقابل، فولاد که لیگ را با پیروزی خارج از خانه ۱-۰ برابر نساجی آغاز کرد، در بازی دومش برابر مس رفسنجان با تساوی بدون گل متوقف شد تا با چهار امتیاز در رده چهارم قرار داشته باشد و حالا باید دید شاگردان یحیی در این بازی چه نتیجه ای کسب می کند. خصوصا با شناختی که گل محمدی از پرسپولیس دارد، به نظر می رسد شاهد بازی جذابی از سوی هر دو تیم باشیم. هر چند که گاریدو این را هم به خوبی می داند که به کسب سه امتیاز در این بازی نیاز مبرم دارد و اگر در این بازی هم نتواند به پیروزی برسد، کار او در ادامه سخت تر خواهد شد.
پرسپولیس در این بازی سروش رفیعی را به دلیل اخراج شدن در بازی قبل به همراه نخواهد داشت. ضمن اینکه امید عالیشاه نیز همچنان دوران مصدومیت را سپری می کند و مرتضی پورعلی گنجی هم که آسیب دیده به این بازی نمی رسد.
در طرف مقابل، حضور علی نعمتی مدافع فصل قبل پرسپولیس در ترکیب فولاد و بازیکنان دیگری مانند احسان پهلوان جالب توجه خواهد بود. پرسپولیس و فولاد ، تاکنون ۵۲ بار با هم در لیگ های آزادگان و برتر، جام حذفی و سوپرجام بازی کردده اند که حاصل آن ۲۷ برد برای پرسپولیس، ۱۲ برد برای فولاد و ۱۳ تساوی بوده است. این دو تیم تاکنون ۴۴ بار در لیگ برتر به مصاف هم رفته اند که ۲۱ برد برای پرسپولیس و ۱۱ برد هم برای فولاد به دست آمده و ۱۲ بار هم بازی دو تیم مساوی شده است. آخرین بازی دو تیم با نتیجه ۴-۲ به سود پرسپولیس به پایان رسید و حالا باید دید قرمزها مقابل یحیی می توانند خود را احیا کنند یا خیر.  قضاوت این دیدار که در حضور VAR برگزار خواهد شد را پیام حیدری به همراه کمک‌هایش فرهاد فرهاد پور و دانیال باشنده بر عهده خواهد داشت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
X
آگهی تبلیغاتی