×
ورزشی
شناسه خبر : 186774
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/08 ساعت 23:40
اولین شکست استقلال در شب پر حاشیه

اولین شکست استقلال در شب پر حاشیه

در بازی پر حاشیه استقلال خوزستان و استقلال، شاگردان جواد نکونام، اولین شکست خود در لیگ بیست و چهارم را تجربه کردند.

نور نیوز- گروه ورزشی: استقلال خوزستان و استقلال در حالی برابر هم قرار گرفتند که پیش از انجام این مسابقه، حاشیه های فراوانی به وجود آمد. از مخالفت باشگاه فولاد با برگزاری بازی در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز تا اعلام شدن بدون تماشاگر بودن بازی. البته هم بازی در ورزشگاه شهدای فولاد برگزار شد و هم تماشاگر آمد اما جو خوبی در این بازی حاکم نبود.

نکته دیگر اینکه این بازی قرار بود در حضور VAR برگزار شود اما همکاری لازم گویا از طرف باشگاه فولاد صورت نگرفت تا این بازی بدون کمک داور ویدئویی باشد.

همچنین پیش از این بازی اعلام شد کمیته انضباطی جلوی بازی گوستاوو بلانکو را گرفته اما استقلال نام آرمین سهرابیان را با این دلیل که او مصدوم شده، از لیست خود خارج کرد تا مهاجم آرژانتینی اش مجوز بازی پیدا کند. هر چند که بلانکو در ترکیب اصلی قرار نگرفت.

با این حال، ترکیب استقلال به این صورت بود که جواد نکونام، برای اولین بار سامان فلاح، دیدیر اندونگ و گائل کاکوتا را در ترکیب اصلی قرار داد و  آرش رضاوند بعد از ۴۷۰ روز از ترکیب ثابت خارج شد تا مهره بی جانشین جواد از روی نیمکت بازی را تماشا می‌کند.

در نیمه اول بازی، مالکیت توپ از آن استقلال بود ولی تیم میزبان اجازه نداد شاگردان جواد نکونام کاری از پیش ببرند تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

با شروع نیمه دوم، سرمربی استقلال، بلانکو را جایگزین رمضانی کرد تا خط حمله اش را تقویت کند. در ادامه هم آرش رضاوند و ابوالفضل جلالی به جای کاکوتا و میلاد زکی پور به میدان آمدند اما این استقلال خوزستان بود که در دقیقه ۸۰ روی ضربه ایستگاهی زیبای تیوی بیفونا به گل رسید تا از حریف خود پیش بیفتد. در ادامه استقلال هر چه تلاش کرد نتوانست به گل برسد تا این بازی با نتیجه ۱-۰ به سود استقلال خوزستان به پایان برسد و شاگردان نکونام، اولین شکست فصل شان را تجربه کنند.

نکته ای که درباره تیم تحت هدایت نکونام باید به آن اشاره کرد این بود که حضور کاکوتا و اندونگ هم نتوانست به بهبود وضعیت فنی این تیم کمک کند و خط هافبک استقلال، فاقد خلاقیت لازم بود. بازیکنی مانند اندونگ بیشتر خطا می کرد و کاکوتا هم در اندازه های نام خود ظاهر نشد‌.

اتفاق حاشیه ای که در طول این بازی متاسفانه رخ داد، پرتاب سنگ و بطری از سوی تماشاگران بود و حتی حضور یک جیمی جامپ در زمین باعث وقفه در بازی شد و باعث شد نیمه دوم این بازی حدود ۱۴ دقیقه وقت اضافه داشته باشد.

در هر صورت، این نتیجه باعث شد فریادهای حیا کن، رها کن علیه نکونام شنیده شود. هر چند که معلوم نبود واقعا از کدام سمت سکوها بود ولی باید دید نکونام چگونه در هفته های بعد کارش را در استقلال پیش می برد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی