×
بین الملل
شناسه خبر : 186754
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/08 ساعت 19:02
موافقت جنبش حماس با آتش‌بس هفت روزه در نوار غزه

موافقت جنبش حماس با آتش‌بس هفت روزه در نوار غزه

سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش با پیشنهاد آتش‌بس هفت روزه اعلام شده از سوی دبیرکل سازمان ملل در 16 ماه اوت جاری برای انجام واکسیناسیون فلج اطفال در نوار غزه موافقت کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، سخنگوی رسمی جنبش مقاومت فلسطین (حماس) امروز پنجشنبه تأکید کرد که این جنبش از زمان اعلام آتش بس بشردوستانه ۷ روزه توسط دبیر کل سازمان ملل متحد در ۱۶ اوت جاری، با آن موافقت کرده است.

«جهاد طه» در ادامه افزود که موافقت حماس با پیشنهاد آتش بس هفت روزه، با هدف فراهم شدن زمینه برای آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) و صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) به منظور انجام واکسیناسیون فلج اطفال در نوار غزه بوده است.

سخنگوی جنبش حماس از همه سازمان‌ها و نهادهای بشردوستانه خواست که به وظایف بشردوستانه خود در قبال مردم فلسطین در نوار غزه عمل کنند و افزود: رژیم اشغالگر باید با این آتش‌بس موافقت کنند و نه اینکه طفره برود و با فریبکاری و به بهانه‌های مختلف از جمله تعیین مکان‌های خاص برای واکسیناسیون، از انجام واکسیناسیون فلج اطفال در نوار غزه جلوگیری کند.

وی تصریح کرد: جنبش حماس از سازمان ملل متحد، جامعه جهانی و همه سازمان های بشردوستانه می خواهد که به وظایف انسانی و امدادی خود در قبال مردم غزه عمل کنند و اقدامات غیرانسانی رژیم اشغالگر به ویژه تلاش های آن برای خنثی کردن آغاز روند واکسیناسیون حدود 640هزار کودک زیر ده سال، به اضافه 50 کودک متولد شده پس از 7 اکتبر 2023 را افشا کنند.

در این زمینه، منابع مصری در گفتگو با العربی الجدید پیش‌ینی کردند که طی چند روز آینده یک آتش بس بشردوستانه در غزه برای اجرای کمپین واکسیناسیون فلج اطفال آغاز خواهد شد.

آنها توضیح داد که آتش بس مورد انتظار از سه تا پنج روز در ساعات روز ادامه خواهد داشت و شامل مناطقی که نیروهای ارتش اشغالگر اسرائیل در آن حضور دارند، نخواهد بود.

منابع مذکور اشاره کردند که آتش‌بس برای واکسیناسیون فلج اطفال در نوار غزه، در جریان سفر اخیر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به مصر مورد بحث قرار گرفت.

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی دیروز چهارشنبه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که تل آویو با آتش بس بشردوستانه موقت در نوار غزه موافقت کرده است تا واکسیناسیون فلج اطفال انجام شود. این در در حالی است که دفتر بنیامین نتانیاهو در پاسخ به اطلاعات منتشر شده در این خصوص اعلام کرد: آنچه بر سر آن توافق شده «یک آتش بس نیست، بلکه صرفاً اختصاص مکان‌های خاص در نوار غزه برای انجام واکسیناسیون است».


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
باگ امنیتی در فرودگاه بن‌گوریون
تیم ملی ایران به روسیه سفر کرد
روایت وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ
تذکر قائم‌پناه به مجلس در زمینه طرح استیضاح وزرا
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: مسیر دانشگاه آزاد تغییر نمی‌کند
برنده نوبل پزشکی در دل جنگل و میان خرس‌های گریزلی پیدا شد
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان
اصناف تنها مجاز به دریافت 7 درصد سود از فروش موبایل هستند
آغاز عملیات ویژه قضایی برای پایش 13 شکارچی غیرمجاز
جاده چالوس از ساعت 16 یکطرفه می‌شود
بورس کاهشی شد
ورود قانون کشتی در فوتبال
شناسایی 530 هزار کارت سوخت غیرمجاز
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری 1404
کاهش دمای تهران از شنبه
اسامی برندگان جایزه نوبل شیمی 2025 اعلام شد + جزییات
جزئیات آتش‌سوزی گسترده در کارخانه لبنیات میهن
بی‌ریشه‌ها در سرزمین فلسطین؛ شجره‌نامه اشغال و نسل‌کشی
حضور سرزدۀ پزشکیان در ستاد فراجا برای تقدیر از حافظان امنیت
تحقیر نتانیاهو در پارلمان اسرائیل
عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم
مشترکان پرمصرف تهرانی با قبض های میلیونی نقره داغ می شوند
افزایش قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 16 مهر + جدول
رانش مرگبار زمین در هند؛ 18 کشته و چندین مفقود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 16 مهر 1404
طرح ترامپ و پنهان‌سازی جنایات اسرائیل
هنوز علت سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه مشخص نیست
برخورد قاطع قضایی با قاچاق 2.3 میلیون لیتر سوخت
نورنما | ماجرای قبول شدن هادی حجازی‌فر در کنکور
ورود گارد ملی تگزاس به شیکاگو
نرخ بیکاری 7.4 درصد اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 16 مهر1404+ جدول
حماس خواستار دریافت پیکرهای برادران السنوار شد
راهپیمایی «بشارت نصر» در روز جمعه
نبرد مدال‌ها از پنجشنبه آغاز می‌شود
وقتی ساعت کار بالا می‌رود، چرا پیشرفت نمی‌آید؟
نفوذ هکرهای چینی به مؤسسات حقوقی آمریکایی
نظارت بر مؤسسات اعتباری توسعه‌ای تصویب شد
تاکید حکیم و بارزانی بر همکاری برای حفاظت از امنیت عراق
حمله اسرائیل به ناوگان آزادی در مسیر غزه+فیلم
مردودی 3 تا 4 درصد دانش‌آموزان اول ابتدایی
ترامپ: 48 ساعت آتی برای غزه سرنوشت‌ساز است
سردار پاکپور: هر خطای دشمن در تنگه هرمز را قاطعانه پاسخ می‌دهیم
ترخیص خودروهای توقیفی بالای 5 میلیون تومان جریمه در هفته فراجا
یک ایرانی رقیب هادی چوپان در مسترالمپیا 2025 + زمان مسابقه هادی چوپان
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(95) « بندرترکمن»
داوطلبان انتخابات شوراها تا 27 مهر استعفا دهند + تاریخ ثبت نام
شبکه های اجتماعی چگونه بر اوقات فراغت ایرانیان حکمرانی می کنند؟
اطلاعیه شرکت ملی نفت ایران درباره رای دادگاه انگلیس
در خواست پاپ لئو برای پایان دادن به جنگ و نفرت در سالگرد جنگ اسرائیل علیه غزه
X
آگهی تبلیغاتی