×
بین الملل
شناسه خبر : 186753
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/08 ساعت 18:54
رهبر انصارالله: زمان پاسخ به دشمن، غافلگیرکننده خواهد بود/ پاسخ ایرانی حتمی است

رهبر انصارالله: زمان پاسخ به دشمن، غافلگیرکننده خواهد بود/ پاسخ ایرانی حتمی است

رهبر جنبش انصارالله یمن رژیم اشغالگر را دشمنی توصیف کرد که به هیچ وجه نمی توان با آن صلح برقرار کرد؛ چراکه تمام خطوط قرمز و همه آداب و رسوم و قوانین را زیر پا می‌گذارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «سید عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن امروز (پنجشنبه) در سخنانی تصریح کرد: کسی که با دیدن سربازان صهیونیست که قرآن را پاره می کنند متأثر نشود، دیگر ذره ای ایمان ندارد.

سید الحوثی افزود: هر کس از مقدسات غافل شود، ممکن است از آبرو و شرف و کشور خود غافل شود و این یک وضعیت خطرناک است، مسلمانان باید در این مورد تجدید نظر کنند.

وی خاطرنشان کرد: ادامه جنایت صهیونیست‌ها با این همه وقاحت، جسارت و نسل کشی، ننگ انسانی برای جامعه بشری است. رژیم اشغالگر دشمنی است که به هیچ وجه نمی توان با آن صلح برقرار کرد؛ چراکه تمام خطوط قرمز و همه آداب و رسوم و قوانین را زیر پا می‌گذارد.

سید الحوثی اضافه کرد: خطرناک‌تر از حمله اشغالگران به مسجد الاقصی، صحبت یکی از جنایتکاران صهیونیست درباره ساخت «کنیسه یهودیان» در مسجد است.

رهبر انصارالله ادامه داد: مقابله با ساختن «کنیسه یهودیان»، باید توسط مسلمانان بر اساس وظیفه دینی خود یعنی جهاد انجام شود.

وی گفت: تشدید تنش‌ها و حملات دشمن اسرائیل تا کرانه باختری گسترش یافته است که این گسترده ترین حملاتش طی ۲۲ سال گذشته است.

رهبر انصارالله خاطرنشان کرد: تبانی آشکاری از سوی برخی رژیم های عربی با دشمن وجود دارد و امید است که به امیدهای شیطانی خود برای ورود به «عادی سازی» دست یابند.

وی تأکید کرد آمریکایی‌ها همیشه برای فریب افکار عمومی با هدف مهار پاسخ حزب الله و ایران به نام مذاکره، از رژیم اشغالگرحمایت سیاسی می‌کنند که بعد افشا می شود.

سید الحوثی افزود: سازمان ملل متحد هیچ جایگاه و نقشی در کنار ملت فلسطین ندارد و بیانیه های آن قربانی را با جلاد برابر می داند.

وی اضافه کرد: آمریکایی ها تمام تلاش خود را می کنند تا از دشمن اسرائیلی محافظت کنند تا نسل کشی در غزه ادامه یابد. آمریکایی ها حتی از تهیه مرگبارترین سلاح ها برای کشتن کودکان و زنان در غزه دست بر نمی دارند.

سید الحوثی با اشاره به پاسخ اولیه حزب الله به رژیم اشغالگر تصریح کرد: حزب الله با عبور از زیر فشارهای زیادی که به طور کلی بر لبنان وارد می شد و تمام تلاش ها برای عدم پاسخگویی، عملیات پاسخ را انجام داد.

سید عبدالملک الحوثی ادامه داد: حزب الله ضربه محکمی به دشمن اسرائیلی زد و پرونده بر اساس ارزیابی نتایج همچنان باز است. جبهه حزب الله نفوذ زیادی دارد و جبهه تحقیر دشمن است و سران اسرائیل این را عنوان کردند.

رهبر انصارالله در ادامه با اشاره به ادامه عملیالت‌های مقاومت اسلامی عراق علیه رژیم اشغالگر قدس افزود: مقاومت اسلامی در عراق در این هفته عملیات هایی از جمله عملیاتی به سمت بنادر اشغالی حیفا و ایلات انجام داد.

وی همچنین با اشاره به اظهارات مقامات ایرانی درباره پاسخ قطعی به رژیم صهیونیستی گفت: ایران بر حتمی بودن پاسخ تأکید دارد و آمریکایی‌ها در آماده باش کامل هستند تا سعی کنند پاسخ را مهار کنند.

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی اشاره کرد: آمریکا تلاش می کند حتی برخی رژیم های عربی را همراه خود به خدمت بگیرد تا با این کشور در ممانعت و مقابله با پاسخ ایران شرکت کنند.

وی تصریح کرد: نیروهای دریایی یمن در هفته جاری عملیات ویژه و مهمی از جمله یورش به کشتی «سونیون» انجام دادند که عملیاتی جسورانه و شجاعانه است.

رهبر انصارالله گفت: بمباران کشتی «سونیون» مستند است و نشان می‌دهد که آمریکا در ادعای خود مبنی بر جلوگیری از عملیات یمن  دروغ می‌گوید.

سید الحوثی ادامه داد: دو گروه از نیروی دریایی ما در دو مرحله و دو عملیات به کشتی هجوم برده و پس از بمب‌گذاری، محموله‌های کشتی را از میان بردند.

وی همچنین گفت: آماده‌سازی‌ها برای پاسخ به دشمن اسرائیلی ادامه دارد و زمان پاسخ، غافلگیرکننده خواهد بود.

رهبر انصارالله در پایان سخنانش از مردم یمن خواست تا فردا جمعه در صنعا پایتخت این کشور و بقیه استان‌ها و مناطق حضور میلیونی داشته باشند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
چرا پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی اش را تغییر داد؟
پیش بینی سکته قلبی در 5سال آینده با هوش مصنوعی
بدرقه تاریخی مشهد مقدس؛ طواف پیکر رهبر شهید در جوار مضجع امام رضا(ع)
نمودار مرحله حذفی؛ فرانسه اولین تیم حاضر در نیمه نهایی
فرانسه‌ 2-0 مراکش؛ تکرار خاطره تلخ 2022؛ فرانسه دوباره مراکش را از جام جهانی کنار زد
قدردانی مجلس خبرگان از مردم و دست اندرکاران برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
ادعای مضحک سنتکام درباره کنترل تنگه هرمز
تیراندازی مرگبار در مشهد؛ معاون امنیتی استاندار کشته شدن دو نفر را تأیید کرد
بازی کودکان در گرمای تابستان؛ راهکارهای پیشگیری از گرمازدگی
حمله به برخی مراکز نظامی در جنوب؛ آمریکا هرگونه نقش در حملات را رد کرد
اتخاذ تمهیدات ویژه برای حفظ ایمنی پروازها در پی اقدامات خرابکارانه دشمن
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است
بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه در راه است
تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای پیام تداوم راه مقاومت بود
درگیری شدید حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
پدافند هوایی بوشهر اقدام پهپادهای مهاجم را ناکام گذاشت
آمریکاحمله‌ای در ایران انجام نداده است
هند و افغانستان در ناآرامی های بلوچستان نقش دارند
قدردانی آیت الله موحدی کرمانی از مردم عراق
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه