×
سیاسی
شناسه خبر : 186718
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/08 ساعت 13:52
دستور رئیس‌جمهور برای بررسی جوانب حادثه لاهیجان

دستور رئیس‌جمهور برای بررسی جوانب حادثه لاهیجان

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت از بررسی تمامی جوانب حادثه رخ داده در لاهیجان خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: در پی حادثه تلخ لاهیجان، رئیس جمهور به وزیر کشور دستور داد با تشکیل و اعزام کمیته‌ای به لاهیجان تمامی جوانب حادثه را بررسی و گزارش و نتیجه بررسی را در اسرع وقت به هیات وزیران اعلام کند.

 به دنبال فوت یک متهم تحت نظرگاه فرماندهی انتظامی شهرستان لاهیجان، تاکنون پنج نفر از کارکنان فراجا در این شهرستان از سوی دادستان عمومی و انقلاب لاهیجان بازداشت شده اند.

تحت نظرگاه مکانی است که متهمان حسب مورد به دستور مقام قضایی یا در جرائم مشهود به موجب قانون براساس گزارش کتبی ضابطان و مقامات ذیصلاح قانونی تا تسلیم به مقام قضایی و حداکثر تا مدت ۲۴ ساعت در آن محل نگهداری می شوند.

هیئت ویژه وزارت کشور راهی لاهیجان شد

وزیر کشور هیئت تحقیق ویژه‌ای را برای بررسی کامل و همه‌جانبه حادثه رخ داده در لاهیجان تعیین و به محل اعزام کرد.

 اسکندر مومنی، وزیر کشور در پی دستور مسعود پزشکیان رییس جمهور در خصوص بررسی تمامی جوانب حادثه رخ داده در لاهیجان، هیئت تحقیق ویژه ای را برای بررسی کامل و همه‌جانبه تعیین و به محل اعزام کرد.

نتیجه تحقیقات این هیئت در گزارشی به رییس جمهور و مردم ارائه خواهد شد.

دستور ویژه رادان در خصوص حادثه لاهیجان و برخورد با متخلفین احتمالی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس از دستور ویژه فرمانده کل انتظامی کشور در خصوص بررسی وقوع حادثه در شهرستان لاهیجان خبر داد.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اعلام کرد: در پی حادثه فوت فردی مذکر در پاسگاه روستای ناصرکیاده از توابع شهرستان لاهیجان، فرمانده کل انتظامی کشور دستور ویژه رسیدگی به موضوع را صادر کرد و اینچنین به قید فوریت، تیم تخصصی بازرسی کل فراجا از ۷۲ ساعت گذشته در محل حادثه استقرار یافتند.

همچنین برابر دستور اکید سردار رادان تمامی متهمان حادثه تحت بازجویی و تحقیق هستند.

در پایان این اطلاعیه آمده که پلیس به‌هیچ عنوان از خطاهای این‌چنین چشم پوشی نکرده، با متخلفین احتمالی برخورد و نتیجه اقدامات تکمیلی به اطلاع عموم خواهد رسید.

متهمان با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شدند

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لاهیجان از انجام اقدامات قضایی نسبت به مشخص شدن علت تامه فوت متهم تحت نظرگاه لاهیجان خبر داد.

 ابراهیم انصاری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لاهیجان با اشاره به فوت متهم تحت نظرگاه لاهیجان تصریح کرد: ضمن انجام اقدامات قضایی نسبت به مشخص شدن علت تامه فوت از پزشکی قانونی پیگیری‌های لازم به عمل آمده است.

 او اظهار کرد: در جهت نقض حقوق شهروندی نیز پیگیری‌های لازم از ناحیه عوامل مرتبط انجام شد و متهمان مرتبط با پرونده با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شدند.

 جزئیات جدید فوت یک متهم در لاهیجان

دیروز ویدئویی مبنی‌بر جان باختن یک متهم در بازداشت خبرساز شد. انتشار تصاویری از پیکر این فرد در غسال‌خانۀ لنگرود، که نشانگر کبودی‌هایی در ناحیۀ شانه و کمر او بود، در فضای مجازی بر حساسیت موضوع افزود. 

این فرد به منزل پدری خود در روستای بارکوسرای لاهیجان رفته و در یک نزاع در قهوه‌خانه شرکت می‌کند و پس از تماس حاضران با پلیس و حضور آن‌ها دستگیر می‌شود.

از سوی دیگر یک منبع نزدیک به پلیس گیلان مدعی است آثار ضرب و جرح و کبودی‌های منتشر شده در ویدئو می‌تواند مرتبط با این نزاع باشد. با این حال سایر اظهارات و شواهد نشان می‌دهد احتمالا متهم در زمان بازداشت مورد ضرب و جرح قرار گرفته است. 

بازداشت ۵ افسر پلیس، ظن ضرب و شتم متهم در کلانتری را در اذهان عمومی پررنگ کرده است؛ گرچه این مسأله قطعی نیست و بررسی‌ها در این باره ادامه دارد. 

 متهم پنجشنبه اول شهریور پس از دستگیری به بازداشتگاه میدان انتظام منتقل می‌شود.

متهم بامداد پنجشنبه از بازداشتگاه به بیمارستان منتقل می‌شود و پیگیری‌ها نشان می‌دهد، که پیش از حضور او در بیمارستان علایم‌حیاتی نداشته است.

برخی از بومیان منطقه در گفت‌وگوهای جداگانه‌ای مدعی شدند که پلیس با تماس اهالی در منطقه حضور پیدا کرده و پس از یک نزاع در قهوه‌خانه روستا و چند ساعت بعد توسط پاسگاه انتظامی ناصرکیاده دستگیر و به تحت نظرگاه انتظامی لاهیجان منتقل شده ‌بود.

به گفتۀ دادستان لاهیجان این موضوع در کمیته پیگیری وقایع خاص دادگستری استان نیز با حضور مسئولان مورد رسیدگی و نظارت ویژه قرار گرفته است.

پیکر محمد میرمحمدی صبح امروز در آرامستان روستای بارکوسرا در مرز لاهیجان و لنگرود دفن شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزییات آغاز ثبت‌نام گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان 16 ساله+فیلم
دیدار قالیباف با آیت‌الله شیخ جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید
قیمت نفت جهشی شد
واکنش تند پاکستان به توقیف کشتی‌های صمود
سردار آزمون دومین بازیکن ارزشمند لیگ امارات شد
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز پنجشنبه 10 مهر
چه کشوری فرمان صادرات خودرو جهان را در دست دارد؟
نرمش در سیاست داخلی ضرورتی برای حفظ ایران
واکنش تند نخست وزیر پاکستان درباره حمله اسرائیل به ناوگان الصمود
بازگشت سرمایه‌های ایرانی؛ توسعه یا تورم
توافق گروه هفت برای افزایش فشار بر خریداران نفت روسیه
رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم
گفت وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره صلح منطقه‌ای
نگرانی ایرلند نسبت به توقیف کشتی‌های ناوگان الصمود
هشدار سخنگوی سازمان ملل درخصوص گرسنگی و سوءتغذیه‌ زنان و کودکان غزه
هوای تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 10 مهر
مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو تمدید شد+زمان ثبت نام
پزشکیان: مردم را برای مدرسه سازی به میدان بیاوریم/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌ها+فیلم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 10 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
بانک رفاه به بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی وام می دهد+جزییات
نتایج انتخاب رشته علوم پزشکی آزاد منتشر شد+لینک سامانه
استعفای بی‌سابقه 100 هزار کارمند دولت فدرال آمریکا
طرح ترامپ برای غزه؛ طناب نجات نتانیاهوی در آستانه سقوط
تعطیلی دولت و زندگی آمریکایی‌ها
گام بزرگ چین در اکتشاف اعماق دریا با زیردریایی سرنشین‌دار+فیلم
پژوهشگران چینی کرم ضدپیری با اثبات علمی ساخته‌اند
شرکت‌ها ناچار به رعایت خطوط قرمز یمن هستند
فروش میلیون دلاری مجموعه «گیرمو دل تورو»
پلیس رژیم صهیونیستی خیاباهای قدس را بست
ایروانی: شورای امنیت آتش‌بس فوری و دائمی در غزه را تصویب و اجرا کند
تلاش برای مسموم کردن بشار اسد در مسکو
گزارش «المیادین» درباره جزئیات طرح ترامپ برای نوار غزه
دستور نتانیاهو به نیروی دریایی درباره ناوگان الصمود/توقیف چهارمین کشتی
ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت
نفتکش روسیه در سواحل فرانسه توقیف شد
بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان صمود»
خبرگزاری فرانسه: حماس خواستار اصلاح طرح ترامپ است
تعداد شهدای خبرنگار غزه به 254 تن رسید
احضار ساپینتو به باشگاه استقلال
رژیم صهیونیستی کشتی‌های ناوگان «صمود» را محاصره کرد
لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت
درخواست گروه 7 از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای
اسرائیل را از مسابقات بین‌المللی اخراج کنید!
واریز مرحله دوم سود سهام عدالت در 10 بانک به پایان رسید
وزیر دفاع: گسترش روابط دفاعی ایران و ترکیه در حل چالش‌های منطقه تأثیرگذار است
ناوگان الصمود اعلام وضعیت فوق‌العاده کرد
عملیات مشترک القسام و سرایا القدس علیه مواضع اشغالگران
جدول گروه A لیگ قهرمانان آسیای 2؛ استقلال در قعر جدول!
ابوالفضل جلالی: شرمنده‌ایم، هیچ حرفی نمی‌ماند
X
آگهی تبلیغاتی