×
ورزشی
شناسه خبر : 186708
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/08 ساعت 12:55

استقلال خوزستان امشب با استقلال دیدار می کند

دوئل پرحاشیه هم نام ها

استقلال خوزستان در حالی از ساعت 20:30 امشب میزبان استقلال در هفته سوم لیگ برتر خواهد بود که محل برگزاری این بازی در چند روز گذشته باعث مناقشه بین باشگاه فولاد با استقلالی‌های لیگ شده و دلیل آن فراهم نبودن شرایط میزبانی آبی های اهواز در ورزشگاه غدیر این شهر بود.

نورنیوز- گروه ورزشی: این بازی در شرایطی برگزار می شود که فولاد حاضر نبود برای دومین بار در فصل جاری استادیوم اختصاصی خود یعنی شهدای فولاد را در اختیار استقلال خوزستان قرار دهد و اظهار نظر‌ها در این مورد حتی منجر به شکایت جواد نکونام از هوشنگ نصیرزاده هم شده است! با این وجود و طبق اعلام امیرحسین روشنک، مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر، این دیدار قرار است طبق برنامه قبلی در ورزشگاه شهدای فولاد انجام شود. البته اعلام شده این بازی بدون حضور تماشاگر خواهد بود و استقلال هم تهدید کرده اگر تماشاگر نباشد، پا به میدان نمی گذارد.

قضاوت این مسابقه را در شرایطی محمدحسین زاهدی فرد به همراه کمک‌های خود علی احمدی و صادق رستمی بر عهده خواهد داشت که اعلام شده بود این مسابقه با VAR برگزار می شود ولی دیشب اعلام شد که برای نصب کمک داور ویدئویی همکاری نشده و این مسابقه بدون VAR خواهد بود.

استقلال خوزستان در حالی میزبان این فصل بازیکنان اسم و رسم‌دارتری نسبت به فصل گذشته خریداری کرده و میودراگ بوژوویچ سرمربی مونته نگرویی را جانشین سیروس پورموسوی کرده است. البته این تیم در دو هفته اخیر شروع خوبی نداشته و با یک تساوی بدون گل برابر آلومینیوم و شکست ۲-۰ برابر گل گهر، یک امتیازی و در رده پانزدهم جدول است و به نظر می رسد برابر شاگردان جواد نکونام هم کار سختی پیش رو داشته باشد.

در سمت مقابل، استقلال شرایط بهتری دارد و پس از کسب برد ۲-۱ در مسابقه اول برابر شمس آذر، در بازی دوم توانست به لطف پنالتی های گرفته شده توسط VAR به تساوی ۲-۲ برابر ملوان برسد تا با چهار امتیاز در رده سوم جای داشته باشد . البته توقف مقابل انزلی چی ها باعث شده آبی پوشان پایتخت، بخواهند تا هر طور که شده در اهواز به سه امتیاز برسند.

استقلال در سال‌های اخیر همواره مقابل هم‌نام خوزستانی خود موفق بوده و آن‌ها توانسته‌اند در پنج بازی اخیر دو تیم همیشه تیم فاتح میدان باشند. این دو تیم تاکنون 14 بار در لیگ برتر با هم دیدار کرده اند که حاصل آن هفت برد برای آبی پوشان تهرانی، سه برد برای تیم خوزستانی و چهار تساوی بوده است. در این دیدارها 34 گل به ثمر رسیده که 20 گل برای استقلال و 14 گل هم سهم استقلال خوزستان بوده است. نکونام و شاگردانش فصل گذشته با اینکه هر دو بازی رفت و برگشت را برنده شدند اما برتری آبی‌های تهرانی با حداقل نتیجه ممکن و یک بر صفر بوده است.  آخرین باری که استقلال خوزستان موفق به کسب امتیاز مقابل حریف تهرانی شده به حدود ۷ سال گذشته برمی‌گردد که شاگردان عبدالله ویسی به تساوی بدون گل برابر تیم تحت هدایت علیرضا منصوریان در تهران رسیدند و آخرین برد آبی های جنوب هم باز زمان حضور منصوریان در استقلال بوده که تیم خوزستانی با نتیجه دو بر یک پیروز شده است. نکونام سرمربی استقلال هم در سه تقابل خود با استقلال خوزستان همواره برنده بوده و باید دید این بار چه عملکردی برابر این تیم خواهد داشت.

نکته مهم این مسابقه غیبت گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی استقلال است که در دو بازی قبل غایب بود اما با اینکه نامش وارد لیست این تیم شد ولی با تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مجوز بازی او صادر نشد تا در این بازی هم احتمالا غایب باشد. جالب اینکه بلانکو در آخرین بازی دو تیم هم موفق به گلزنی شده بود. استقلال در این بازی آلمدین زیلیکیچ را هم به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

نکته جذاب این مسابقه رویارویی مهاجم جدید جذب شده استقلال خوزستان یعنی سجاد شهباززاده با تیم سابق خود است که اولین بازی خود برای آبی های جنوبی را مقابل استقلال انجام خواهد داد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
X
آگهی تبلیغاتی