×
ورزشی
شناسه خبر : 186708
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/08 ساعت 12:55
دوئل پرحاشیه هم نام ها

استقلال خوزستان امشب با استقلال دیدار می کند

دوئل پرحاشیه هم نام ها

استقلال خوزستان در حالی از ساعت 20:30 امشب میزبان استقلال در هفته سوم لیگ برتر خواهد بود که محل برگزاری این بازی در چند روز گذشته باعث مناقشه بین باشگاه فولاد با استقلالی‌های لیگ شده و دلیل آن فراهم نبودن شرایط میزبانی آبی های اهواز در ورزشگاه غدیر این شهر بود.

نورنیوز- گروه ورزشی: این بازی در شرایطی برگزار می شود که فولاد حاضر نبود برای دومین بار در فصل جاری استادیوم اختصاصی خود یعنی شهدای فولاد را در اختیار استقلال خوزستان قرار دهد و اظهار نظر‌ها در این مورد حتی منجر به شکایت جواد نکونام از هوشنگ نصیرزاده هم شده است! با این وجود و طبق اعلام امیرحسین روشنک، مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر، این دیدار قرار است طبق برنامه قبلی در ورزشگاه شهدای فولاد انجام شود. البته اعلام شده این بازی بدون حضور تماشاگر خواهد بود و استقلال هم تهدید کرده اگر تماشاگر نباشد، پا به میدان نمی گذارد.

قضاوت این مسابقه را در شرایطی محمدحسین زاهدی فرد به همراه کمک‌های خود علی احمدی و صادق رستمی بر عهده خواهد داشت که اعلام شده بود این مسابقه با VAR برگزار می شود ولی دیشب اعلام شد که برای نصب کمک داور ویدئویی همکاری نشده و این مسابقه بدون VAR خواهد بود.

استقلال خوزستان در حالی میزبان این فصل بازیکنان اسم و رسم‌دارتری نسبت به فصل گذشته خریداری کرده و میودراگ بوژوویچ سرمربی مونته نگرویی را جانشین سیروس پورموسوی کرده است. البته این تیم در دو هفته اخیر شروع خوبی نداشته و با یک تساوی بدون گل برابر آلومینیوم و شکست ۲-۰ برابر گل گهر، یک امتیازی و در رده پانزدهم جدول است و به نظر می رسد برابر شاگردان جواد نکونام هم کار سختی پیش رو داشته باشد.

در سمت مقابل، استقلال شرایط بهتری دارد و پس از کسب برد ۲-۱ در مسابقه اول برابر شمس آذر، در بازی دوم توانست به لطف پنالتی های گرفته شده توسط VAR به تساوی ۲-۲ برابر ملوان برسد تا با چهار امتیاز در رده سوم جای داشته باشد . البته توقف مقابل انزلی چی ها باعث شده آبی پوشان پایتخت، بخواهند تا هر طور که شده در اهواز به سه امتیاز برسند.

استقلال در سال‌های اخیر همواره مقابل هم‌نام خوزستانی خود موفق بوده و آن‌ها توانسته‌اند در پنج بازی اخیر دو تیم همیشه تیم فاتح میدان باشند. این دو تیم تاکنون 14 بار در لیگ برتر با هم دیدار کرده اند که حاصل آن هفت برد برای آبی پوشان تهرانی، سه برد برای تیم خوزستانی و چهار تساوی بوده است. در این دیدارها 34 گل به ثمر رسیده که 20 گل برای استقلال و 14 گل هم سهم استقلال خوزستان بوده است. نکونام و شاگردانش فصل گذشته با اینکه هر دو بازی رفت و برگشت را برنده شدند اما برتری آبی‌های تهرانی با حداقل نتیجه ممکن و یک بر صفر بوده است.  آخرین باری که استقلال خوزستان موفق به کسب امتیاز مقابل حریف تهرانی شده به حدود ۷ سال گذشته برمی‌گردد که شاگردان عبدالله ویسی به تساوی بدون گل برابر تیم تحت هدایت علیرضا منصوریان در تهران رسیدند و آخرین برد آبی های جنوب هم باز زمان حضور منصوریان در استقلال بوده که تیم خوزستانی با نتیجه دو بر یک پیروز شده است. نکونام سرمربی استقلال هم در سه تقابل خود با استقلال خوزستان همواره برنده بوده و باید دید این بار چه عملکردی برابر این تیم خواهد داشت.

نکته مهم این مسابقه غیبت گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی استقلال است که در دو بازی قبل غایب بود اما با اینکه نامش وارد لیست این تیم شد ولی با تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مجوز بازی او صادر نشد تا در این بازی هم احتمالا غایب باشد. جالب اینکه بلانکو در آخرین بازی دو تیم هم موفق به گلزنی شده بود. استقلال در این بازی آلمدین زیلیکیچ را هم به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

نکته جذاب این مسابقه رویارویی مهاجم جدید جذب شده استقلال خوزستان یعنی سجاد شهباززاده با تیم سابق خود است که اولین بازی خود برای آبی های جنوبی را مقابل استقلال انجام خواهد داد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ریه تهرانی ها فروردین 31 روز هوای پاک تنفس کرد
وزیر کشور روسیه با مقام های کره شمالی دیدار می کند
رئیس‌جمهور موقت سوریه به عربستان می رود
دومین نشست لبنان و اسرائیل روز پنجشنبه برگزار می شود
پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی
جنگ ایران باعث شکاف بین آمریکا و متحدانش شد
سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است
آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود
کارشناسان سازمان ملل: توافق تجاری اروپا با رژیم صهیونیستی باید فوری تعلیق شود
اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز
شمار زخمی‌های ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران به 415 نفر افزایش یافت
برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند
مرندی: یکی از مطالبات اصلی ایران برای مذاکرات رفع محاصره دریایی است
تحلیلگر استرالیایی: جنگ علیه ایران به تقویت جایگاه تهران انجامید
دکلمه پرویز پرستویی خطاب به مادر شهید ماکان نصیری+فیلم
انتقاد سناتور آمریکایی از فساد بی‌سابقه در دولت ترامپ
رویترز: پاکستان فروش 1.5 میلیارد دلار سلاح به سودان را پس از مخالفت عربستان متوقف کرد
عبور 26 کشتی ناوگان سایه ایران از محاصره آمریکا
قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
نورنما | یکم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی گرامی باد
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عراق
اعلام جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
تمدید شد؛ مترو و اتوبوس تا اطلاع ثانوی رایگان است
انفجار کنترل شده در تبریز و کیش
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
حماس: بسته شدن گذرگاه رفح، نقض آشکار توافقات است
سفیر روسیه در آلمان احضار شد
انتخاب پرواز همای به عنوان خواننده ترانه تیم ملی فوتبال در جام جهانی
نگرانی روسیه از افزایش ایده هسته‌ای شدن متحدان غیرهسته‌ای آمریکا
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
پیش بینی میزان هزینه بازسازی غزه از سوی آسوشیتدپرس
مجارستان در پی بازداشت نتانیاهو در بوداپست
آمادگی مسکو برای کمک به توافق بین ایران و کشورهای عربی
جوزف عون خواهان دیدار با ترامپ بدون حضور نتانیاهو است