×
اقتصادی
شناسه خبر : 186703
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/08 ساعت 11:57
سامانه یکپارچه خودرو جانبازان بازگشایی شد

از امروز به مدت ۱۰ روز کاری

سامانه یکپارچه خودرو جانبازان بازگشایی شد

طبق وعده سازمان توسعه و تجارت مبنی بر بازگشایی مجدد سامانه‌ یکپارچه خودروی جانبازان، طبق آخرین اطلاعیه سامانه مذکور، برای جانبازان 50 درصد و بالاتر مشمول واردات توسط شرکت‌های واردکننده سامانه از امروز (پنجشنبه هشتم شهریور ماه) در دسترس قرار گرفته است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: آخرین روزهای مرداد ماه بود که سازمان توسعه تجارت از بازگشایی سامانه خودروی جانبازانی که در مراحل قبلی، انصراف داده بودند اما مجدد تمایل به دریافت خودرو دارند، از اوایل شهریور ماه خبر داده و اعلام کرد که در این مرحله، جانبازان مشمول، امکان انتخاب خودرو و شرکت واردکننده را خواهند داشت.

طبق وعده داده شده، پیرو نامه شماره ۳۳۶۳۶۲۱ مورخ ۲۹ مردادماه ۱۴۰۳ سازمان توسعه تجارت ایران، در راستای اجرای فرآیند ثبت سفارش واردات خودرو برای جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر مشمول موضوع تصویب‌نامه محترم وزیران به شماره ۸۵۹۸۳/ت ۶۱۲۵۴ هـ مورخ ۱۸ مردادماه ۱۴۰۲ و آیین‌نامه اجرایی بند (و) تبصره (۷) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، به منظور ثبت سفارش واردات خودرو توسط شرکت‌های واردکننده، جانبازان مشمول بایستی جهت ثبت‌نام و انتخاب خودرو به آدرس الکترونیکی janbazan.saleauto.ir مراجعه کنند.

لازم به ذکر است، از آنجایی که تعداد قابل توجهی از جانبازان در فراخوان قبلی از روش واردات خودرو توسط شرکت‌های واردکننده انصراف و مجدداً تمایل به واردات خودرو از طریق شرکت‌ها را دارند بر همین اساس و نظر به پیگیری مکرر جانبازان، مقرر شد فرصت مجدد برای کلیه جانبازان فراهم شود.

همچنین با توجه به تغییر فهرست خودروهای اعلامی توسط شرکت‌ها از لحاظ سال ساخت، مدل و نوع خودرو و عرضه خودروهای جدید، شایسته است در این مرحله کلیه جانبازان مشمول که درخواست واردات از طریق شرکت‌ها را دارند نسبت به انتخاب مجدد خودرو (دقت لازم در ارتباط با خودرو انتخابی معمول شود) اقدام کنند و پس از آن فهرست اسامی مشمولان واردات خودرو به همراه نوع خودرو انتخابی جهت عقد قرارداد و انجام فرآیندثبت سفارش، اخذ مجوزهای مورد نیاز، پیگیری ارز تخصیصی به شرکت‌های طرف قرارداد اعلام خواهد شد.

در این اطلاعیه تاکید شده است که توجه و دقت لازم در رعایت موارد ذیل بمنظور تصمیم‌گیری از طرف جانبازان مشمول الزامی است:

۱- سامانه یکپارچه از امروز (پنجشنبه هشتم شهریور ماه) برای جانبازان بازگشایی شده و به مدت ۱۰ روز کاری فعال خواهد بود.

۲- برای مشمولان واردات خودرو پنج اولویت انتخاب خودرو در نظر گرفته شده است.

۳- با توجه به محدودیت در کف و سقف تعداد برخی از خودروها، در صورت عدم انتخاب اولویت‌های خودرو موضوع تخصیص خودرو به صورت سیستمی صورت خواهد پذیرفت.

۴- ارزش خودروهای انتخابی معادل ارزش FOB است.

۵- بدیهی‌ست پس از اتمام مهلت ۱۰ روزه، انتخاب و تخصیص خودرو به مدت سه روز براساس محدودیت‌های تولید و تامین برخی از انواع خودروها، یکی از اولویت‌های انتخابی تخصیص داده شده و جزئیات سفارش برای جانبازان قابل رویت خواهد بود.

۶- با توجه به مفاد بند ۵ اطلاعیه چنانچه انتخاب سیستمی اولویت‌ها مورد رضایت جانبازان نباشد، در این صورت جانبازان می‌توانند از طرح واردات توسط شرکت‌ها انصراف داده و گزینه واردات توسط شخص حقیقی (شخص جانباز) را انتخاب کنند.

۷- مشمولان این طرح، پس از انتخاب و تخصیص خودرو جهت عقد قرارداد و ادامه فرآیند ثبت سفارش به شرکت‌های واردکننده معرفی می‌شوند.

قابل ذکر است، کلیه ثبت‌نام‌های قبلی صورت پذیرفته کن‌لم‌یکن و این مرحله ملاک اصلی ثبت نام و انتخاب خودرو است، بنابر این مجدداً تاکید می‌شود جانبازان مشمول که تمایل به واردات خودرو از سوی شرکت‌های واردکننده را دارند در این مرحله حتما بایستی نسبت به انتخاب خودرو اقدام کنند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است