×
سیاسی
شناسه خبر : 186605
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/07 ساعت 09:50
گفتمان مثبت رئیس‌جمهور

احمد شیرزاد*

گفتمان مثبت رئیس‌جمهور

آقای پزشکیان انسان بسیار خوش خلقی است و انشاءا... که صداقتش هم بیش از پیش راهنمای عملش باشد. رئیس‌جمهور در فرایند معرفی وزرا مقداری تلاش کرد دل«آن طرف» را به‌دست بیاورد حتی اگر کسانی از « این طرف» کمی دلخور شوند.

نورنیوز-گروه سیاسی: البته رئیس‌جمهور سعی کرده در انتصابات دیگر خود کمی هم به «این طرف» نگاه کند تا کسی از دست او دلخور نباشد. البته در سیاست برخی اوقات سیاستمدار ناچار است که تصمیم قاطعی بگیرد و به دلخوری‌ها توجهی نداشته باشد، اما خوشبختانه در مرحله فعلی در چنین شرایطی قرار نداریم یعنی واقعا آقای پزشکیان باید با همین دست فرمان برود و سعی کند به کسانی که به او رای دادند توجه کمی نکند و به یاد داشته باشد که چگونه بالا رفت.

فاصله رای‌هایی که بین دور اول و دور دوم به وی داده شده خیلی با روال دولت قبلی و مجموعه راستگرایی یا اصولگرایی تفاوت دارد. لذا فزونی رأی آقای پزشکیان از بخشی از جامعه بود که نسبت به روند‌های گذشته ناراضی بودند. خوشبختانه هنوز هم در گفتمان آقای پزشکیان این نارضایتی مردم نه تنها کتمان نمی‌شود بلکه روی آن دست گذاشته می‌شود و اینکه عملکردهای گذشته مقبول نبوده و مردم از این عملکردها ناراضی هستند مورد کتمان قرار نمی‌گیرد که به نظر همین گفتمان مثبت است. لذا به جای اینکه آقای پزشکیان بیاید و مرتب تعریف و تمجید کند و بگوید که در بهشت برین زندگی می‌کنیم روی مشکلاتی که وجود دارد و جامعه آنها را لمس می‌کند دست می‌گذارد و سعی می‌کند که اینها را کتمان نکند.

 البته آقای رئیس‌جمهور دیر یا زود باید پاسخگو باشد که از هرکدام از مشکلات چه بخشی را حل کرده است. معمولا جامعه حدود شش ماه وقت می‌دهد و همه روسای جمهور 6 ماه اول بهترین دورانشان است اما پس از شش ماه این پرسش‌ها صورت می‌گیرد و انتقادات هم از سوی جناح مخالف و رقیب دولت مطرح می‌شود و هم از جانب دوستان و حامیان دولت نیز مطرح خواهد شد که امیدواریم آقای پزشکیان در آن زمان پاسخ‌های قاطع و خوبی برای پاسخگویی داشته باشد.

البته جواب هم، نه به این معنا که رئیس‌جمهور بگوید که مشکلات حل شده و وجود ندارد بلکه باید بگوید که این بخش از مشکل را تا حدی توانستیم حل کنیم و انشاا... با کمک مردم ادامه می‌دهیم. بنابراین در این مرحله آقای رئیس‌جمهور در شرایطی قرار دارد که واقعا اگر بخواهد نگاهی به ترکیب اصلی رای دهندگان و حامیان جدی و قاطعی که در انتخابات داشت توجه کند این امکان وجود دارد و می‌تواند با این جماعت سر سازگاری و مهربانی داشته باشد.

 از طرف دیگر بازگشت آقای دکتر ظریف به مجموعه همکاران دولت و حضور در معاونت راهبردی ریاست جمهوری نیز پدیده مثبتی است و امید می‌رود که دولت عرصه قهر و آشتی دوستان نباشد و اگر کسی قرار است حضور داشته باشد و بیاید باید پای مشکلات و خوبی و بدی‌ها بایستد. امیدواریم آقای ظریف هم محکم پای کار بایستد و به هیچ وجه بابت ناملایماتی که قرار است وجود داشته باشد از کار کنار نکشد و محکم و جدی پای کار بایستد. در موارد دیگر انتصابی هم که گفته می‌شود می‌تواند مناسب طبع رای دهندگان به آقای پزشکیان صورت گیرد باید اجازه داد وقتی این اتفاق افتاد «ذوقش» را کنیم.

*عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی


آرمان ملی
نظرات

آخرین اخبار
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 19 تیر ماه +جدول پخش
نورنما | روی دوش زائران نجف و کربلا
بدرقه تاریخی رهبر شهید نشان‌دهنده ابطال محاسبات دشمن و استمرار راه مقاومت
عاشورا؛ حماسه ماندگار تاریخ
ازسرگیری پروازهای فرودگاه مشهد
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ حق بیمه دهک‌های ششم تا دهم
چرا آمریکا نمی‌تواند از نوسانات قیمت نفت فرار کند؟
افت تولید جهانی گندم و رشد تولید ایران در سال 2026
بمب نقل‌وانتقالات پرسپولیس؛ مهدی ترابی یک قدم تا امضای قرارداد
کارشکنی دولت آمریکا در دیدار نماینده شهردار نیویورک با سفیر ایران در سازمان ملل
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب جمعه 19 تیر
قدردانی سفیر ایران در بغداد از مردم عراق
جزئیات حمایت دولت از خانواده شهدا و جانبازان جنگ های 12 روزه و رمضان
پیام تقدیر امیر حاتمی از ملت ایران؛ تشییع رهبر شهید به نماد وحدت ملی تبدیل شد
آمار جدید ثبت نام زوار اربعین در سامانه سماح
جزئیات برنامه جدید وزارت میراث برای توسعه صنایع‌دستی و اشتغال هنرمندان
پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت عراق
ثبت دومین ژوئن گرم تاریخ جهان؛ کاهش بی‌سابقه وسعت یخ‌های قطبی
ترکیه اس-400های روسیه را به کشورهای خلیج فارس فروخت
نورنما | زیارت آخر یار خراسانی
آیا چین برنده پنهان جنگ ایران و آمریکا است؟
پیگیری جدی مجلس برای واردات پنل خورشیدی جهت تامین برق صنایع
تصمیم جنجالی ترامپ؛ برکناری اعضای کمیسیون انتخابات آمریکا خبرساز شد
بلوچستان دوباره شعله‌ور شد؛حمله مرگبار به منزل رهبر محلی حزب مردم پاکستان
فرمانده کل سپاه: پیوند ولایت و مردم بار دیگر به جهان نشان داده شد
تصویر جدید ایران پس از وداع و تشییع
تردد روان در محورهای شمالی؛ ترافیک سنگین در آزادراه کرج-تهران
عضو کمیسیون بهداشت مجلس: ارتقای شبکه توزیع دارو باید در اولویت قرار گیرد
چرا برتری هوایی آمریکا مقابل استراتژی «اختلال» ایران ناکام ماند؟
مدیرعامل برق تهران: از نیمه تیر تا نیمه مرداد حساس‌ترین دوره مصرف برق است
زاخارووا: اجلاس ناتو برای زلنسکی ناامیدکننده و تحقیرآمیز بود
جزئیات جدید ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره داوطلبان کنکور
آماده روزهای داغ باشید؛ موج گرما به 24 استان می‌رسد
نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی
کالابرگ کدام سرپرستان خانوار فردا شارژ می‌شود؟
جزئیات مصوبه جدید دولت برای حقوق بازنشستگان 1405+ نحوه محاسبه
شروع امتحانات پایان نیمسال تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد
آخرین مهلت ثبت نمرات دانش‌آموزان پایه نهم جهت صدور برگه هدایت تحصیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود
گوشزد نتانیاهو به ترامپ درباره اظهارات ضد اسرائیلی اردوغان
پرسپولیس و چالش‌های تارتار
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 19 تیر+ وضعیت استانها
تغییرات شناختی نسل آلفا و زد؛ آینده‌نگری در عصر هوش مصنوعی
آخرین تحولات فلسطین؛ درگیری در کرانه باختری و عملیات تخریب در غزه
تصمیم کره شمالی برای افزایش توان هسته‌ای
جزئیات شرط لبنان برای ادامه مذاکرات با اسرائیل
کدام نمک برای سلامتی مفید است؟
بهترین دروازه‌بان جام جهانی حذف شد؛ وداع باشکوه با سلطان پنالتی‌ها
بهترین تغذیه دانش آموزان در ایام امتحانات چیست؟