×
سیاسی
شناسه خبر : 186605
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/07 ساعت 09:50
گفتمان مثبت رئیس‌جمهور

احمد شیرزاد*

گفتمان مثبت رئیس‌جمهور

آقای پزشکیان انسان بسیار خوش خلقی است و انشاءا... که صداقتش هم بیش از پیش راهنمای عملش باشد. رئیس‌جمهور در فرایند معرفی وزرا مقداری تلاش کرد دل«آن طرف» را به‌دست بیاورد حتی اگر کسانی از « این طرف» کمی دلخور شوند.

نورنیوز-گروه سیاسی: البته رئیس‌جمهور سعی کرده در انتصابات دیگر خود کمی هم به «این طرف» نگاه کند تا کسی از دست او دلخور نباشد. البته در سیاست برخی اوقات سیاستمدار ناچار است که تصمیم قاطعی بگیرد و به دلخوری‌ها توجهی نداشته باشد، اما خوشبختانه در مرحله فعلی در چنین شرایطی قرار نداریم یعنی واقعا آقای پزشکیان باید با همین دست فرمان برود و سعی کند به کسانی که به او رای دادند توجه کمی نکند و به یاد داشته باشد که چگونه بالا رفت.

فاصله رای‌هایی که بین دور اول و دور دوم به وی داده شده خیلی با روال دولت قبلی و مجموعه راستگرایی یا اصولگرایی تفاوت دارد. لذا فزونی رأی آقای پزشکیان از بخشی از جامعه بود که نسبت به روند‌های گذشته ناراضی بودند. خوشبختانه هنوز هم در گفتمان آقای پزشکیان این نارضایتی مردم نه تنها کتمان نمی‌شود بلکه روی آن دست گذاشته می‌شود و اینکه عملکردهای گذشته مقبول نبوده و مردم از این عملکردها ناراضی هستند مورد کتمان قرار نمی‌گیرد که به نظر همین گفتمان مثبت است. لذا به جای اینکه آقای پزشکیان بیاید و مرتب تعریف و تمجید کند و بگوید که در بهشت برین زندگی می‌کنیم روی مشکلاتی که وجود دارد و جامعه آنها را لمس می‌کند دست می‌گذارد و سعی می‌کند که اینها را کتمان نکند.

 البته آقای رئیس‌جمهور دیر یا زود باید پاسخگو باشد که از هرکدام از مشکلات چه بخشی را حل کرده است. معمولا جامعه حدود شش ماه وقت می‌دهد و همه روسای جمهور 6 ماه اول بهترین دورانشان است اما پس از شش ماه این پرسش‌ها صورت می‌گیرد و انتقادات هم از سوی جناح مخالف و رقیب دولت مطرح می‌شود و هم از جانب دوستان و حامیان دولت نیز مطرح خواهد شد که امیدواریم آقای پزشکیان در آن زمان پاسخ‌های قاطع و خوبی برای پاسخگویی داشته باشد.

البته جواب هم، نه به این معنا که رئیس‌جمهور بگوید که مشکلات حل شده و وجود ندارد بلکه باید بگوید که این بخش از مشکل را تا حدی توانستیم حل کنیم و انشاا... با کمک مردم ادامه می‌دهیم. بنابراین در این مرحله آقای رئیس‌جمهور در شرایطی قرار دارد که واقعا اگر بخواهد نگاهی به ترکیب اصلی رای دهندگان و حامیان جدی و قاطعی که در انتخابات داشت توجه کند این امکان وجود دارد و می‌تواند با این جماعت سر سازگاری و مهربانی داشته باشد.

 از طرف دیگر بازگشت آقای دکتر ظریف به مجموعه همکاران دولت و حضور در معاونت راهبردی ریاست جمهوری نیز پدیده مثبتی است و امید می‌رود که دولت عرصه قهر و آشتی دوستان نباشد و اگر کسی قرار است حضور داشته باشد و بیاید باید پای مشکلات و خوبی و بدی‌ها بایستد. امیدواریم آقای ظریف هم محکم پای کار بایستد و به هیچ وجه بابت ناملایماتی که قرار است وجود داشته باشد از کار کنار نکشد و محکم و جدی پای کار بایستد. در موارد دیگر انتصابی هم که گفته می‌شود می‌تواند مناسب طبع رای دهندگان به آقای پزشکیان صورت گیرد باید اجازه داد وقتی این اتفاق افتاد «ذوقش» را کنیم.

*عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی


آرمان ملی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شهادت 236 نفر در غزه از زمان برقراری آتش‌بس
پرداخت 1.5 همت غرامت به کشاورزان خسارت دیده
طارمی به یک رکورد تاریخی در یونان نزدیک می شود
انفجار در الحسکه سوریه
پخش یک جنگ شبانه از شبکه یک سیما
اعلام شرایط فروش محصولات ایران خودرو ویژه طرح مادران + جداول
امضای توافقنامه آب میان ترکیه و عراق
خلع نظامی اندرو از سوی پادشاه انگلیس
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان بدست نیروهای شبه نظامی
تمدید مهلت ثبت نام آزمون دکتری سال 1405
مقاومت فلسطین: معاهده بالفور تروریسم علیه ملت ما بود
هشدار هواشناسی به کشاورزان با ورود هوای سرد
فرد سالمند آزار در آبادان راهی زندان شد
توقیف فیلم سینمایی «آنتیک» به‌دلیل کپی‌برداری غیرمجاز
موافقت تل‌آویو با عبور اعضای حماس از خط زرد
هدف آمریکا از حضور در کارائیب، تقابل با روسیه و چین
پیام احساسی قلعه‌نویی برای برانکو
کاخ سفید، توافق با چین را پیروزی بزرگ نامید
نتانیاهو: دولت لبنان حزب‌الله را خلع‌سلاح کند!/ یمن تهدید بزرگی است
مخالفت مقتدی صدر با مشارکت در انتخابات پارلمانی عراق
قوه قضائیه تکذیب کرد؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته‌ایم
آنتی‌بیوتیک، پسته و بادام نیست!
ارتش اسرائیل خودروهای چینی افسرانش را جمع‌آوری می‌کند
آغاز ثبت نام آزمون سردفتری ازدواج و طلاق
بازگشت پروازهای اتریش در مسیر وین-تهران-وین از امشب/ پروازهای لوفت‌هانزا از اواسط آذرماه
طلای خاکستری؛ چگونه اورانیوم نقشه قدرت جهان را تغییر داد؟
گام‌های مردد ترامپ در انتخابات فرمانداری
اخراج از امارات تنها برای یک بطری پپسی!
بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی
سد امیرکبیر فقط برای 2 هفته ذخیره آب دارد
تراژدی در آلپ؛ پنج آلمانی زیر بهمن مدفون شدند
«امید»؛ آخرین بازمانده درنای سیبری در ایران
موتورسیکلت‌ها روزانه چقدر بنزین می‌سوزانند؟
اسرائیل باوجود آتش‌بس به نسل‌کشی درغزه ادامه می‌دهد
اسلامی: احداث 8 نیروگاه اتمی جدید در دستورکار قرار گرفته است
اولیانوف: ایران خود، درباره آینده برنامه هسته‌ای‌اش تصمیم‌گیری می‌کند
ثبت 2 شخصیت ایرانی در یونسکو
دیدار رئیس جدید سازمان حج و زیارت با عراقچی
احتمال آغاز توزیع شیر در مدارس دولتی تا 10 روز آینده
ایران سرد می‌شود
گوشی شیائومی، هدیه رئیس‌جمهور چین به همتای کره‌ای خود+ فیلم
اسکوچیچ: برای بازی فردا با الشرطه عراق پرانگیزه هستیم
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
گوشت تنظیم بازار، مشتری ندارد
«جشن حافظ» در آذرماه برگزار می‌شود؛ پایان فیلمبرداری «خواب ناتمام»
بیش از 85 درصد نوجوانان حداقل در یک شبکه اجتماعی هستند
هشدار هواشناسی نسبت به تداوم خشکسالی
تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا درخشید
چرا آمریکا و اسراییل توان آغاز جنگ جدید را ندارند؟
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 11 آبان 1404 + جدول
X
آگهی تبلیغاتی