×
اقتصادی
شناسه خبر : 186601
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/07 ساعت 09:35
هشدار موسسه اعتباری آمریکایی درباره خطر رویارویی با ایران برای اقتصاد اسرائیل

هشدار موسسه اعتباری آمریکایی درباره خطر رویارویی با ایران برای اقتصاد اسرائیل

موسسه اعتباری آمریکایی مودیز به مقامات تل‌آویو هشدار داد که ورود آنها به یک درگیری نظامی با ایران و حزب الله عواقب مالی وخیمی برای اسرائیل دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: موسسات رتبه سنجی آمریکایی بار دیگر به خطرهای هر گونه گسترش دامنه جنگ در سطوح زمانی و مکانی بر اقتصاد رژیم صهیونیستی و پیامدهای آن هشدار دادند. 

آژانس رتبه‌بندی اعتباری مودیز، اعلام کرد که اگرچه همچنان این فرض را ادامه می‌دهد که «تنش ادامه‌دار(جنگ غزه) به یک درگیری نظامی جامع بین دو طرف افزایش نمی‌یابد یا ایران را شامل نمی‌شود، اما درگیری نظامی همه‌جانبه با حزب‌الله یا ایران ممکن است پیامدهای اعتباری قابل توجهی بر صادرکنندگان اوراق قرضه در اسرائیل داشته باشد». در تایید هشدار موسسه مودیز اقتصاددانان صهیونیست نیز اخیرا تاکید کردند که اسرائیل بهای کاهش رتبه اعتباری را با بدهی در بازارهای مالی برای تامین مالی جنگ با نرخ‌های بهره بالا می‌پردازد که این امر بودجه اسرائیل را در سال‌های آینده سنگین می‌کند.

مودیز در بیانیه‌ دیشب خود اعلام کرد: «ما همچنان فرض می‌کنیم که تنش ادامه‌دار به یک درگیری نظامی تمام‌عیار بین دو طرف تبدیل نمی‌شود یا ایران را شامل نمی‌شود که در این صورت تأثیر منفی اعتباری فوری بر منطقه را محدود می‌کند».در ادامه بیانیه آمده است: با این حال، یک درگیری نظامی تمام عیار با حزب الله یا ایران می تواند عواقب اعتباری قابل توجهی برای صادرکنندگان اوراق بدهی اسرائیل داشته باشد.در همین راستا، هفته گذشته، موسسه رتبه بندی اعتباری فیچ نیز رتبه اعتباری اسرائیل را با چشم انداز منفی از «A+» به «A» کاهش داد و با توجه به ادامه تاثیر جنگ غزه بر امور مالی اسرائیل»، انتظارات اعتباری منفی را برای اقتصاد این رژیم حفظ کرد.همچنین، فیچ اعلام کرد که افزایش تلفات، هزینه‌های نظامی اضافی، تخریب زیرساخت‌ها و ادامه آسیب به فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در سایه طولانی شدن جنگ،‌ همگی می‌توانند منجر به «وخامت معیارهای اعتباری» شوند. این موسسه افزود که تنش ها در منطقه همچنان در سطح بالاست.

نگرانی ها در مورد اقتصاد اسرائیل افزایش یافته و موسسات مالی بزرگ نسبت به توانایی این رژیم برای مدیریت چالش های مالی خود و دستیابی به رشد اقتصادی پایدار ابراز تردید کرده‌اند.بر اساس گزارش روزنامه گلوبز، هم سیتی بانک و هم جی پی مورگان گزارش هایی منتشر کرده و در مورد داده‌های اقتصاد کلان اخیر و خطرات احتمالی آینده آن هشدار داده‌اند.تحلیل سیتی بانک بر نگرانی‌های آژانس‌های رتبه‌بندی بین‌المللی که اخیراً رتبه اعتباری اسرائیل را کاهش داده‌اند، متمرکز بوده است.این بانک تاکید کرد در حالی که راه حل روشنی برای تنش‌های منطقه‌ای جاری وجود ندارد، رتبه اعتباری اسرائیل همچنان در وضعیت بحرانی قرار دارد.سیتی بانک گفت که تفاوت بین اوراق قرضه دولتی اسرائیل به دلار و همتایان آمریکایی آنها به حدود 200 واحد پایه رسیده است.

این بانک توضیح داد که به دلیل تردیدهایی که در مورد توانایی دولت اسرائیل برای کنترل کسری مالی وجود دارد، احتمال کاهش بیشتر، به ویژه از سوی مودیز وجود دارد.سیتی بانک پیش بینی کرده که کسری بودجه اسرائیلبه عنوان درصدی از تولید ناخالص داخلی به 7.6 درصد برسد که بسیار بالاتر از هدف تعیین شده توسط وزارت دارایی این رژیم در سطح 6.6 درصد است.

رتبه اعتباری معمولاً نشان‌دهنده توانایی کشور‌ها برای دریافت وام و میزان اعتماد به توانایی آن‌ها برای انجام بموقع تعهدات مالی است. هر چه رتبه‌بندی یک کشور بهتر باشد، خطرات مرتبط با استقراض آن کمتر می‌شود. در نتیجه آن کشور شرایط بهتر برای دریافت وام با هزینه‌های کمتر خواهد داشت.فیچ یکی از سه آژانس رتبه‌بندی بزرگ غربی است و دفاتر مرکزی آن در نیویورک و لندن است. دو شرکت دیگر، مودیز و سی اند پی گلوبال ریتینگز نیز دفتر مرکزی خود را در شهر نیویورک دارند.مودیز و سی اند پی گلوبال ریتینگز نیز پیش از این در بهمن ماه و فروردین ماه گذشته رتبه اعتباری اسرائیل را با چشم انداز منفی کاهش داده بودند.
 


فارس
نظرات

آخرین اخبار
رئیس مجلس خبرگان: عزاداری بدون اقدام، در مکتب اهل‌بیت(ع) معنا ندارد
مالزی طرح جدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را محکوم کرد
تحقیق کاخ سفید درباره هواپیمای قطری ترامپ
حفاظت مادام‌العمر از نتانیاهو کلید خورد
تصادف یک اتوبوس‌ بی‌.آر.تی تهران با 7 خودرو و موتور در خیابان ولی‌عصر
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 26 تیر 1405 + تحلیل قیمت طلا
هند اعزام دریانوردان به هرمز را متوقف کرد
تاج: آمریکا در جام جهانی کارشکنی کرد
آخرین خبر از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/زمان واریز
بررسی عملکرد تیم ملی در جام‌جهانی با حضور وزیر ورزش
تردد در تنگه هرمز در سطح پایینی قرار دارد
حزب‌الله: ما هرگز سلاح‌هایمان را تحویل نخواهیم داد
الحوثی: آمریکا و اسرائیل منبع شرارت‌اند
افشاگری سی‌ان‌ان؛ تعلل ارتش آمریکا در بررسی حمله مرگبار به مدرسه دخترانه در میناب
ستار هاشمی: ایران تجربیات ارتباطی را به عراق منتقل می‌کند
وزارت خارجه یمن حمله به بیمارستان کودکان اهواز را محکوم کرد
شیراز روی گسل ساختمان‌های نا ایمن
سایپا محصولاتش را گران کرد+جدول قیمت جدید
حملات سایبری به شبکه‌های موبایلی خاورمیانه
وقتی اعداد از یک بحران خاموش خبر می‌دهند
نورویدئو | محاصره ایران؛ قدرت نمایی یا اعتراف به بن‌بست؟
آخرین وضعیت جوی آذربایجان شرقی؛ از کاهش دما تا وزش بادهای شدید
پیامد رویکرد تهاجمی پنتاگون؛ تشدید شکاف در دولت دوم ترامپ
انهدام باند سارقان موتورسوار با 35 فقره سرقت در تهران
صادرات سوسیس و فرآورده‌های گوشتی آزاد شد
بقایی: حمله آمریکا به بیمارستان شهید بقایی اهواز، مصداق جنایت جنگی است
روایت وزارت بهداشت از شب پراضطراب بیماران سرطانی در اهواز
از تشییع تاریخی تا دیدار با قاتل؛ الزیدی چه پیامی فرستاد؟
بازگشت بزرگ پیتر جکسون به سینما؛ ساخت دنباله «ماجراهای تن تن»
واکنش عراق به حادثه پهپادی در پایانه بصره؛ بارگیری نفت متوقف شد
جدایی ستاره‌های خارجی استقلال به دلیل بسته بودن پنجره
واکنش حماس به بودجه جدید اسرائیل برای توسعه شهرک‌های صهیونیستی
پرسپولیس از مدافع لژیونر خود رونمایی کرد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران تا هفته آینده
چرا جنگ علیه ایران، کابوس انتخاباتی نتانیاهو شده است؟
نورنما | بمباران فرودگاه صنعا در آستانه فرود هواپیمای ایرانی
جزئیات واژگونی مینی بوس دانش‌آموزان شهرستان دیر در مسیر مدرسه فوتبال
درگیری بعد از سوت پایان؛ چرا ستاره انگلیس به بازیکن آرژانتین پس گردنی زد؟
نتانیاهو در برابر درخواست ترامپ برای عقب‌نشینی کوتاه نمی‌آید
وداع باشکوه مردم کوار با فرزند دلاور نیروی دریایی سپاه
آخرین وضعیت بازگشایی مدارس در سال جدید تحصیلی
ایران به پارالمپیک لس‌آنجلس رسید؛ والیبال نشسته قهرمانانه از سد قزاقستان گذشت
گلستان در مسیر جهش تولید برق تجدیدپذیر قرار گرفت
هشدار صدراعظم آلمان به واشنگتن: در انتخابات ما دخالت نکنید
هشدار تازه درباره تنگه هرمز؛ چرا کشتی‌ها مسیر آمریکا را دور می‌زنند؟
5 قاتل صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند + جزئیات پرونده قتل ها
جشن جنجالی آرژانتین پس از حذف انگلیس؛ ماجرای مالویناس چیست؟
ضربه مرزبانان به شبکه قاچاق سلاح در سیستان و بلوچستان
ماسک وارد میدان انتخابات فرانسه شد؛ حمایت آشکار از مارین لوپن
7 مأموریت مهم مبلغان اربعین 1405 اعلام شد