×
بین الملل
شناسه خبر : 186451
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/05 ساعت 23:52
ترامپ در مناظره با هریس شرکت می‌کند؟

ترامپ در مناظره با هریس شرکت می‌کند؟

واشنگتن‌پست از احتمال عقب‌نشینی ترتمپ از مناظره خود با کامالا هریس در شبکه ای بی سی نیوز خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  همانطور که واشنگتن‌پست در گزارش خود تصریح کرده است، مناظره از پیش برنامه ریزی شده «دونالد ترامپ»، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با «کامالا هریس»، نامزد حزب دموکرات و معاون رئیس جمهور در شبکه «ای بی سی نیوز» آمریکا، تنها مناظره موافقت شده توسط دو نامزد است.

به گزارش این نشریه آمریکایی، عصر یکشنبه، ترامپ به احتمال عدم حضور خود در مناظره ای بی سی نیوز در تاریخ ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) اشاره کرد. اوایل ماه جاری، او پس از مدعی شدن آمادگی خود برای مناظره با هریس در ۳ شبکه ای بی سی، فاکس نیوز و ان بی سی، موافقت خود برای حضور در مناظره ای بی سی نیوز را اعلام کرد.

رئیس جمهور پیشین آمریکا روز گذشته در اظهاراتی بیان کرد: «من صبح امروز (یکشنبه) رسانه ساختگی ای بی سی نیوز را دیدم. هر دو خبرنگار آن، دارای اهداف سیاسی و مضحک هستند و از خود می‌پرسم که چرا دربرابر کامالا هریس در این شبکه مناظره کنم؟»

واشنگتن‌پست در گزارش خود با بازنشر پرسش ترامپ نوشت: «زیر سوال رفتن احتمال برگزاری مناظره در ای بی سی نیوز توسط ترامپ درحالی است که کامالا هریس پیشتازی خود علیه رئیس جمهور پیشین را افزایش داده است و محبوبیت نامزد دموکرات در ایالت‌های میانه غربی نیز بطور فزاینده‌ای درحال افزایش است.»

براساس تازه‌ترین نظرسنجی برگزار شده توسط واشنگتن‌پست که روز یکشنبه منتشر شده است، هریس با اختلافی ۳ درصدی در ایالت «ویسکانسین»، اختلافی ۲ درصدی در ایالت «پنسیلوانیا» و با اختلافی یک درصدی در ایالت «میشیگان» پیشتاز است.

براساس این نظرسنجی، ترامپ در ایالات کمربند آفتاب (ایالت‌های جنوبی آمریکا که از شرق به غرب آن کشیده شده‌اند) با اختلافی اندک پیشتاز است، اما هریس درحال کاهش اختلاف خود با ترامپ در همه ایالت‌های آمریکا است.

اما همانطور که واشنگتن‌پست گزارش کرد، در گذشته نیز ترامپ از مناظره با هریس عقب نشینی کرده بود. در اوایل ماه جاری، ترامپ گفت که با هریس در تاریخ ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) در ای بی سی نیوز مناظره نخواهد کرد، بلکه او فقط در شبکه «فاکس نیوز» و در تاریخ ۴ سپتابر (۱۴ شهریور) حاضر به مناظره است.

البته، چند روز بعد، ترامپ در اولین نشست خبری خود پس از خروج «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا از رقابت‌های ریاست جمهوری، اظهارات خود را تغییر داد و گفت که با هریس در سه شبکه ای بی سی، فاکس نیوز و ان بی سی مناظره خواهد کرد.

عقب نشینی ترامپ از حضور در مناظره ای بی سی نیوز درحالی است که او در ۲۰ اوت (۳۰ مرداد) مدعی شد و گفت که رقیب دموکرات او به تیمش اطلاع داده در مناظره تعیین‌شده در ماه سپتامبر در شبکه فاکس نیوز شرکت نمی‌کند.

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا که هریس را به اعمال سیاست‌های کمونیستی متهم می‌کند، در پیامی در شبکه‌های اجتماعی با نسبت دادن الفاظ مرسوم میان کمونیست‌ها به هریس دراین باره نوشت: رفیق کامالا هریس به تازگی، به ما اطلاع داده که در مناظره فاکس نیوز در ۴ سپتامبر شرکت نمی‌کند! از این اتفاق تعجب نکرده‌ام، چون احساس می‌کنم او می‌داند که در بهترین حالت، دفاع از رویگردانی ناگهانی‌ بی‌سابقه‌اش از تمام چیزهایی که زمانی به آن باور داشته، برایش بسیار دشوار خواهد بود.

تاکنون، کارزار انتخاباتی هریس به اظهارات اخیر ترامپ مبنی بر عدم مشارکت وی در مناظره ای بی سی نیوز واکنشی نشان نداده است.

هریس در پی کناره‌گیری «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، جایگزین او شد.

انتخابات آمریکا در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آغاز پیش فروش طرح عادی محصولات سایپا از فردا 3 اسفند +جزئیات
دونالد ترامپ برای ریسک چهارم در قبال ایران آماده می‌شود
انتقاد جانسون از استارمر برای رد درخواست ترامپ در حمله به ایران
شهادت شماری از رزمندگان حزب‌الله در حمله اخیر اسرائیل
کشف 15 کیلوگرم شمش طلا در مرز پاوه
یک ژنرال آلمانی مدعی شد: مسکو در یک ماموریت علیه غرب قرار دارد
دبیر شورای عالی ترافیک: احداث خط 11 متروی تهران قانونی نیست
گشت‌زنی پهپادهای ناشناس در آسمان کابل/ انگشت اتهام طالبان به سوی پاکستان
ایجاد سپر مشترک امنیت سایبری اولویت بریکس
چین نسل جدیدی از تسلیحات هسته‌ای را توسعه می‌دهد
هلال‌احمر: شایعات آزمون استخدامی کذب است
پزشکیان: کسانی که نگاهشان به قله‌هاست، در مقابل هیچ محدودیتی سر خم نمی‌کنند
عارف: راهبرد تعامل با نخبگان ضرورتی راهبردی است
هوای تهران گرمتر می‌شود
شرایط سفر زوج‌های جوان به عمره اعلام شد
با عرضه‌کنندگان خارج از شبکه شیرخشک‌های تخصصی برخورد می شود
لندن به دنبال حذف اندرو از جانشینی تاج‌وتخت
نگرانی رژیم صهیونیستی از تقویت همکاری بین مصر و ایران
افزایش 13 درصدی واردات کالاهای اساسی از گمرک
پادکست | پیشگیری از سرطان روده بزرگ با تغذیه سالم
رئیس کل دادگستری اصفهان: صدور حکم اعدام برادران کیانی‌وفا کذب محض است
نامه به عارف درباره بازگشت برخی اساتید بازنشسته به دانشگاه
رای شکایت سپاهان از خیبر صادر شد
آغاز انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد + جزئیات زمانبندی
ساعت کاری ادارات مازندران در ماه رمضان تغییر کرد
سقوط بالگرد در روسیه 3 کشته برجای گذاشت
واکنش حماس به وضعیت اسرا در زندان الجنید
تدوین پیشنهاداتی برای اختصاص محل رسمی اعتراضات دانشجویی
ایران ونزوئلا نیست و گزینه‌های ویرانگری علیه تهدیدها دارد
ابزار جدید دولت برای نجات نقدینگی دامداران و مرغداران
ارزی که تراستی‌ها به کشور بازنگردانده‌اند بیشتر از 11 میلیارد دلار است
یک شناور در اقیانوس آرام شرقی هدف ارتش آمریکا قرار گرفت
اردن: مالکیت اسرائیل بر غزه و کرانه باختری غیرقانونی است
واکنش ها به تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن کریم
تدابیر امنیتی در دهلی نو پس از تهدید تروریستی تشدید شد
واشنگتن در حال بازآرایی نیروهای خود در سوریه
رگبار باران و کاهش دما از سه‌شنبه برای تهران
استاندار تهران: 51 درصد مالیات کشور در استان تهران وصول می‌شود
دیگر محکوم کردن تجاوزات رژیم صهیونیستی سودی ندارد
کمک رهبر انقلاب به آزادی زندانیان نیازمند در ماه رمضان
2 کشته در پی حمله انتحاری به نیروهای ارتش پاکستان
افشاگری جدید در پرونده جفری اپستین و ردپای رژیم صهیونیستی
9 آزادراه دولتی بدون عوارض هستند
محدودیت خرید کالا در روش دوم کالابرگ برداشته شد + جزئیات خرید
قهر خسرو حیدری در تمرین استقلال
نیمی از بودجه تهران به حمل‌ونقل عمومی تعلق می‌گیرد
پشت پرده کمبود ماکارونی در بازار چیست؟
«اسرائیل» خط قرمز رسانه های آمریکاست
پاسخ منفی گل‌محمدی به استقلال؛ آبی‌ها در جست‌وجوی سرمربی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از کم‌آبی و اضافه‌وزن در رمضان