×
ورزشی
شناسه خبر : 186417
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/05 ساعت 19:20
ورزشگاه امام رضا (ع) یک سرمایه ملی است

چرا تیم ملی و سرخابی ها نمی توانند در مشهد بازی کنند؟

ورزشگاه امام رضا (ع) یک سرمایه ملی است

نبودن ورزشگاه های استاندارد با چمن مناسب، به معضل اصلی این روزهای فوتبال ایران تبدیل شده و از تیم ملی گرفته تا استقلال و پرسپولیس و تعدادی دیگر از تیم های لیگ برتری درگیر آن هستند.

نورنیوز- گروه ورزشی: فوتبال ایران همواره با مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری زیادی مواجه بوده که باعث شده از فوتبال روز دنیا و حتی آسیا عقب بماند و نتوان عنوان «حرفه ای» را بر روی آن اطلاق کرد.
یکی از این مشکلات بزرگ که این روزها بسیار هم حاشیه ساز شده، نبودن ورزشگاه های استاندارد با چمن مناسب است. لیگ بیست و چهارم در حالی در آستانه آغاز هفته سوم به سر می برد که به دلیل آماده نبودن ورزشگاه آزادی تهران و نرسیدن ورزشگاه های تختی و شهر قدس که دیگر ورزشگاه های پایتخت هستند، پرسپولیس بازی خانگی اول خود در لیگ برتر برابر ذوب آهن را در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک برگزار کرد. 
این در حالی است که امکان برگزاری بازی با حضور تماشاگران در ورزشگاه شهید دستگردی واقع در شهرک اکباتان تهران هم وجود ندارد و در این شرایط، استقلال هم بازی خانگی اش در هفته دوم لیگ برتر برابر ملوان را در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین برگزار کرد. 
در این میان قرار بر این شده که بازی تیم ملی برابر قرقیزستان در هفته اول مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شود و برای همین ذوب آهن مجبور شد برای حفظ چمن این ورزشگاه، به مشهد برود و بازی خانگی اش را برابر هوادار، در ورزشگاه امام رضا (ع) انجام دهد. 
این در حالی است که امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی از چمن فولادشهر رضایت ندارد و تصاویری هم که منتشر شده نشان می دهد بخشی از چمن این استادیوم به خاطر گرمای شدید هوا، دچار سوختگی شده است.
در این شرایط، انتظار بسیاری از فوتبالدوستان بر این بود که بازی های تیم ملی، استقلال و پرسپولیس به مشهد منتقل شود و حتی قلعه نویی هم در این باره با گلایه عنوان کرد:« یک گله هم از مسئولان استان خراسان رضوی دارم چون من راغب بودم بازی ما (تیم ملی) در مشهد برگزار شود اما خیلی ساده گفتند نه. خیلی ساده به تیم ملی مملکت جواب نه دادند.»
در این بین، تصاویری منتشر شده که نشان می دهد تیم «اتم انرژی افغانستان» در ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد بازی دوستانه و تمرین برگزار می‌کند که تعجب بسیاری از علاقه مندان به فوتبال را برانگیخته است. چرا که تیم ملی نتوانسته مجوز بازی در این استادیوم مدرن و مجهز را به دست آورد اما تیمی از کشور همسایه به راحتی این کار را انجام داده است!
در این که همه عاشقانه تیم ملی فوتبال کشورمان را دوست دارند، تردیدی وجود ندارد اما واقعا باید گفت که این ورزشگاه به تیم ملی و فوتبال ایران رواست تا تیم های خارجی و مسئولان استان خراسان رضوی و آستان قدس که مالک این استادیوم زیبا هستند، باید تمهیداتی را بیاندیشند که تیم ملی که در مسیر جام جهانی قرار دارد و پرسپولیس و استقلال که در لیگ نخبگان آسیا هستند و درخواست بازی در این ورزشگاه را دارند، بتوانند از این سرمایه ملی استفاده کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات
وزیر دفاع مالی در حمله‌ای مسلحانه کشته شد
جلالی زمان سفر عراقچی به مسکو را اعلام کرد/دیدار با پوتین در دستور کار
خبرخوش برای جاماندگان کالابرگ؛ ثبت‌نام تمدید شد/ اعتبار از کی افزایش می‌یابد؟
ارائه اختیارات ویژه به گمرکات در شرایط جنگی/ ترخیص 3.2 میلیون تن کالای وارداتی از 13 بندر
ابلاغ بسته حمایتی دولت از واحدهای فناور جنگ‌زده/ آغاز طرح «کارت امید مادر»