×
بین الملل
شناسه خبر : 186411
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/05 ساعت 18:55
ساخت کنیسه در مسجدالأقصی در راستای یهودی‌سازی قدس است

جنبش مجاهدین فلسطین:

ساخت کنیسه در مسجدالأقصی در راستای یهودی‌سازی قدس است

جنبش مجاهدین فلسطین، با اشاره به اظهارات «بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اسرائیل مبنی بر احداث کنیسه در مسجدالأقصی، آن را قسمتی از طرح‌ یهودی‌سازی گسترده در قدس دانست.

نور‌نیوز- گروه بین الملل: جنبش مجاهدین سکوت کشورهای عربی و اسلامی در برابر تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی علیه مسجدالأقصی و هدف قرار دادن هویت اسلامی این مکان مقدس و شهر قدس را محکوم کرد.

این جنبش تأکید کرد که اظهارات «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در خصوص احداث کنیسه در مسجدالأقصی بخشی از طرح گسترده یهودی‌سازی قدس اشغالی است.

جنبش مذکور تأکید کرد که رژیم صصهیونیستی با سوء استفاده از سکوت عربی و نبودن مرجعیت‌های اسلامی و مسیحی، طرح‌های یهودی‌سازی خود را اجرا می‌کند و سکوت و همدستی کشورهای عربی در قبال نسل‌کشی در غزه نیز سران رژیم اشغالگر را به اجرای طرح‌های خود علیه ملت فلسطین ترغیب می‌کند.

در همین ارتباط، شیخ «عکرمه صبری» امام جماعت و خطیب مسجدالأقصی در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت که بن گویر هیچ دلیلی برای ادعای خود در خصوص حق یهودیان در مسجدالأقصی ندارد؛ وی در طرح‌های ادعایی خود شکست خورده و اکنون به دنبال ملتهب کرردن اوضاع است تا نشان دهد که کاری انجام می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه کابینه رژیم صهیونیستی مسئول اظهارات بن گویر است، گفت: ما بر اسلامی بودن مسجدالأقصی تأکید می‌کنیم و درباره هر گونه نزدیک شدن به آن هشدار می‌دهیم. طرح‌هایی که از آن سخن گفته می‌شود، طرح‌های ساختگی است و مسجدالأقصی همچنان باقی خواهد ماند.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که به تندروی مشهور است در اظهاراتی گفت: سیاست ما اجازه می دهد که در کوه معبد (مسجدالاقصی) نماز بخوانیم. آنجا قانون برای یهودیان و مسلمانان مساوی است و من قصد دارم که در آنجا کنیسه بسازم.

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این اظهارات بن گویر اعلام کرد که تغییراتی در وضعیت کنونی مسجدالاقصی ایجاد نشده است.

همچنین موشه آربل وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهاراتی بن گویر گفت: نتانیاهو باید فورا تحرکاتی اتخاذ کند و مواضع بن گویر درمود مسجدالاقصی را متوقف کند.

وی تصریح کرد: بن گویر حکمت و تدبیر ندارد و این امر منجر به خونریزی خواهد شد.

 رژیم صهیونیستی در تلاش است با کنترل کامل بر مسجدالاقصی، آن را تخریب کند؛ زیرا به عقیده موهوم آنها در زیر این مسجد، «هیکل» [معبد] مورد ادعایی آنها قرار دارد و آنها به دنبال ساخت دوباره این هیکل به جای مسجدالاقصی هستند.

ایده تخریب مسجد الاقصی و ساخت معبدی یهودی در آن، ریشه در باورهای افراطی صهیونیست ها دارد و سال هاست که از سوی گروه های تندرو دنبال می شود.

جریان مسیحی صهیونیستی در آمریکا، اصلی ترین حامی این اقدام است که بر اساس آموزه های التقاطی صهیونیستی ادعا می کند ویرانی مسجد الاقصی و ساخت معبد سوم سلیمان به جای این مسجد، شرط ظهور حضرت مسیح (ع) است و بدون ساخت این معبد، مسیح هرگز ظهور نمی کند.

گروهای تندرو صهیونیست مدعی شده اند که خرابه های معبد نخست و دوم سلیمان در زیر مسجد الاقصی واقع شده است و برای ساخت مجدد این معبد، راهی جز ویرانی مسجد الاقصی وجود ندارد.

با همین رویکرد، صهیونیست ها ده ها سال است که مشغول حفاری در زیر مسجدالاقصی هستند؛ ظاهرا با این هدف که اثری از معابد اول و دوم بیایند و نیز روند تخریب مسجدالاقصی را تسهیل کنند. موج حفر تونل‌ها بین سال‌های ۱۹۶۷ تا ۱۹۸۱ در شهر قدیمی قدس و «مسجد الاقصی» به راه افتاد و هر کدام از این تونل ها دارای نام و مشخصات ثبت شده‌ای است اما در وضعیتی مشکوک، هیچ اطلاعاتی از بیشتر تونل‌هایی که بعد از قرن ۲۱ حفر شده‌اند وجود ندارد.

چند سال بعد از آغاز حفاری‌های بی‌سر و صدا در زیر زمین مسجد الاقصی، بخش‌هایی از این مسجد نشست کرده و باعث ترک خوردن دیوارهای برخی از خانه‌های اطراف شده است. این امر موجب اعتراض مسئولان فلسطینی شد و آن‌ها در نامه‌هایی سرگشاده به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو)، خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب به منظور بررسی حفاری‌هایی شدند که رژیم صهیونیستی در زیر این مسجد انجام داده است.


نور‌نیوز
نظرات

آخرین اخبار
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی