×
بین الملل
شناسه خبر : 186411
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/05 ساعت 18:55
ساخت کنیسه در مسجدالأقصی در راستای یهودی‌سازی قدس است

جنبش مجاهدین فلسطین:

ساخت کنیسه در مسجدالأقصی در راستای یهودی‌سازی قدس است

جنبش مجاهدین فلسطین، با اشاره به اظهارات «بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اسرائیل مبنی بر احداث کنیسه در مسجدالأقصی، آن را قسمتی از طرح‌ یهودی‌سازی گسترده در قدس دانست.

نور‌نیوز- گروه بین الملل: جنبش مجاهدین سکوت کشورهای عربی و اسلامی در برابر تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی علیه مسجدالأقصی و هدف قرار دادن هویت اسلامی این مکان مقدس و شهر قدس را محکوم کرد.

این جنبش تأکید کرد که اظهارات «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در خصوص احداث کنیسه در مسجدالأقصی بخشی از طرح گسترده یهودی‌سازی قدس اشغالی است.

جنبش مذکور تأکید کرد که رژیم صصهیونیستی با سوء استفاده از سکوت عربی و نبودن مرجعیت‌های اسلامی و مسیحی، طرح‌های یهودی‌سازی خود را اجرا می‌کند و سکوت و همدستی کشورهای عربی در قبال نسل‌کشی در غزه نیز سران رژیم اشغالگر را به اجرای طرح‌های خود علیه ملت فلسطین ترغیب می‌کند.

در همین ارتباط، شیخ «عکرمه صبری» امام جماعت و خطیب مسجدالأقصی در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت که بن گویر هیچ دلیلی برای ادعای خود در خصوص حق یهودیان در مسجدالأقصی ندارد؛ وی در طرح‌های ادعایی خود شکست خورده و اکنون به دنبال ملتهب کرردن اوضاع است تا نشان دهد که کاری انجام می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه کابینه رژیم صهیونیستی مسئول اظهارات بن گویر است، گفت: ما بر اسلامی بودن مسجدالأقصی تأکید می‌کنیم و درباره هر گونه نزدیک شدن به آن هشدار می‌دهیم. طرح‌هایی که از آن سخن گفته می‌شود، طرح‌های ساختگی است و مسجدالأقصی همچنان باقی خواهد ماند.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که به تندروی مشهور است در اظهاراتی گفت: سیاست ما اجازه می دهد که در کوه معبد (مسجدالاقصی) نماز بخوانیم. آنجا قانون برای یهودیان و مسلمانان مساوی است و من قصد دارم که در آنجا کنیسه بسازم.

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این اظهارات بن گویر اعلام کرد که تغییراتی در وضعیت کنونی مسجدالاقصی ایجاد نشده است.

همچنین موشه آربل وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهاراتی بن گویر گفت: نتانیاهو باید فورا تحرکاتی اتخاذ کند و مواضع بن گویر درمود مسجدالاقصی را متوقف کند.

وی تصریح کرد: بن گویر حکمت و تدبیر ندارد و این امر منجر به خونریزی خواهد شد.

 رژیم صهیونیستی در تلاش است با کنترل کامل بر مسجدالاقصی، آن را تخریب کند؛ زیرا به عقیده موهوم آنها در زیر این مسجد، «هیکل» [معبد] مورد ادعایی آنها قرار دارد و آنها به دنبال ساخت دوباره این هیکل به جای مسجدالاقصی هستند.

ایده تخریب مسجد الاقصی و ساخت معبدی یهودی در آن، ریشه در باورهای افراطی صهیونیست ها دارد و سال هاست که از سوی گروه های تندرو دنبال می شود.

جریان مسیحی صهیونیستی در آمریکا، اصلی ترین حامی این اقدام است که بر اساس آموزه های التقاطی صهیونیستی ادعا می کند ویرانی مسجد الاقصی و ساخت معبد سوم سلیمان به جای این مسجد، شرط ظهور حضرت مسیح (ع) است و بدون ساخت این معبد، مسیح هرگز ظهور نمی کند.

گروهای تندرو صهیونیست مدعی شده اند که خرابه های معبد نخست و دوم سلیمان در زیر مسجد الاقصی واقع شده است و برای ساخت مجدد این معبد، راهی جز ویرانی مسجد الاقصی وجود ندارد.

با همین رویکرد، صهیونیست ها ده ها سال است که مشغول حفاری در زیر مسجدالاقصی هستند؛ ظاهرا با این هدف که اثری از معابد اول و دوم بیایند و نیز روند تخریب مسجدالاقصی را تسهیل کنند. موج حفر تونل‌ها بین سال‌های ۱۹۶۷ تا ۱۹۸۱ در شهر قدیمی قدس و «مسجد الاقصی» به راه افتاد و هر کدام از این تونل ها دارای نام و مشخصات ثبت شده‌ای است اما در وضعیتی مشکوک، هیچ اطلاعاتی از بیشتر تونل‌هایی که بعد از قرن ۲۱ حفر شده‌اند وجود ندارد.

چند سال بعد از آغاز حفاری‌های بی‌سر و صدا در زیر زمین مسجد الاقصی، بخش‌هایی از این مسجد نشست کرده و باعث ترک خوردن دیوارهای برخی از خانه‌های اطراف شده است. این امر موجب اعتراض مسئولان فلسطینی شد و آن‌ها در نامه‌هایی سرگشاده به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو)، خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب به منظور بررسی حفاری‌هایی شدند که رژیم صهیونیستی در زیر این مسجد انجام داده است.


نور‌نیوز
نظرات

آخرین اخبار
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد