×
بین الملل
شناسه خبر : 186368
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/05 ساعت 13:54

رژیم صهیونیستی برای پیدا کردن یحیی السنوار دست به دامن رادارهای امریکایی شد

تل‌آویو دربه‌در به دنبال مرد نامرئی حماس

رژیم صهیونیستی به منظور پیدا کردن محل اختفای یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی حماس دست به دامن امریکا شده و قرار است به همین منظور، واشنگتن رادارهای مخصوص تحرکات زیر زمینی در اختیار تل آویو قرار دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رادارهای امریکایی نفوذکننده به اعماق زمین نیز که واشنگتن برای پیدا کردن یحیی السنوار رهبر حماس در تونل‌های زیر زمینی غزه، در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده است؛ تا کنون در پیدا کردن محل اختفای رهبر نامرئی حماس ناکام بوده‌اند.

به گزارش العربی الجدید، نشریه نیویورک تایمز گزارش مفصلی را شامل مصاحبه با بیش از 20 مقام اسرائیلی و امریکایی راجع به عملیات تعقیب و گریز و پیگرد یحیی سنوار رهبر حماس در طول روزهای جنگ منتشر کرده و در آن از ارسال نوعی رادارهای ویژه به اسرائیل با هدف تعیین محل اختفای السنوار خبر داده که امواج آن به زیر زمین نفوذ می‌کند، در حالی که این رادارها در یک مورد موفق به رصد ارتباطات او شدند، اما نتوانستند مکان او را به دقت مشخص کنند.

این منبع با اشاره به اینکه فرماندهان جنگی رژیم صهیونیستی وعده داده‌اند یحیی السنوار را به عنوان معمار عملیات طوفان الاقصی پیدا کنند، نوشت: السنوار به مانند یک شبح و روح است که به یکباره در انظار عمومی ظاهر نمی‌شود و به ندرت دستوراتی برای گردان‌های القسام صادر می‌کند و به ندرت سرنخ‌هایی درباره محل اختفای خود به جای می‌گذارد.

این منبع نوشت: السنوار مهمترین چهره در  جنبش حماس به شمار می‌رود  و عدم دسترسی به او چه از طریق ترور یا بازداشت مانع آن شده است تا اسرائیل بتواند در جنگ خود با حماس ادعای پیروزی کند.

این منبع عنوان کرد: اگر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی موفق شود به السنوار دسترسی پیدا کند با وجود گذشت بیش از 10 ماه از جنگ، آماده خواهد بود برای پایان دادن به جنگ انعطاف‌پذیری بیشتری از خود نشان دهد.

نیویورک تایمز به نقل از مقامات امریکایی و اسرائیلی گزراش داد ارتش رژیم صهیونیستی در 31 ژانویه سال گذشته پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر حضور یحیی السنوار، در یکی از تونل‌های شهر خان یونس در جنوب نوار غزه، آنجا را بمباران کرد اما بعدا مشخص شد که او این منطقه را تنها چند روز پیش از بمباران ترک کرده بود در حالیکه اسناد و مقادیری پول اسرائیلی (شکل) از او برجای مانده بود.

این منابع خاطر نشان کردند: السنوار برای برقراری ارتباط و انتقال پیام‌های خود به حماس به منابع انسانی متکی است و مدت‌هاست که ارتباطات الکترونیکی را کنار گذاشته و همین امر باعث شده است که در معرض شبکه اطلاعاتی پیشرفته قرار نگیرد و مقامات امریکایی و اسرائیلی از پیگرد او ناامید شوند.

این در حالی است که  سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسم به «شین بت» برای یافتن السنوار، یک واحد ویژه در مقر خود تاسیس کرده است و دستگاه‌ها و آژانس‌های جاسوسی امریکا نیز موظف شده‌اند ارتباطات او را رهگیری کنند و  امریکا به همین منظور رادارهای نفوذکننده تا اعماق زمین در اختیار تل آویو قرار داده است.


میدل ایست نیوز
نظرات

آخرین اخبار
کارنامه انتخاب رشته کنکور 1404 این هفته منتشر می‌شود
ژنرال آمریکایی، قربانی جدید توهمات ترامپ
کشف قمر جدید اورانوس باز
مهلت مجدد دو هفته‌ای ترامپ به پوتین
تلویزیون در مقابل شبکه نمایش خانگی؛ رقابت ناکام یا ناتمام؟
صدور کیفرخواست برای 20 متهم قاچاق سازمان‌یافته سوخت
ترامپ از اعزام نیرو به شهرهای تحت رهبری دموکرات‌ها خبر داد
آتلانتیک: حماس همچنان تا 20 هزار مبارز در اختیار دارد
تصادف زنجیره‌ای 7 خودرو در جاده‌های کردستان با 18 مصدوم
تغییر استراتژی چین در آغاز کمک نظامی به ایران درست است؟
افشای فساد مالی 11 میلیاردی کارگردان سریال علمی‌تخیلی «تسخیر»
نجات جوان مینابی از اعدام با کمپین حمایت رضا صادقی
اولین واکنش سرژ اوریه به بیماری اش؛ آیا او در تمرینات پرسپولیس می ماند؟
وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره تعهدات هسته‌ای ایران چه گفتند؟
حذف پردرآمدها از دریافت یارانه کلید خورد؛ 3 میلیون نفر از دهک دهم حذف شدند
کاهش تدریجی محدودیت‌های برق در تهران در دستور کار
اقتصاد آلمان در مسیر رکود
جودو نوجوانان ایران بر قله آسیا ایستاد
واکنش سازمان ملل به تحریم‌های جدید آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
استعفای دسته جمعی وزرای هلند در اعتراض به جنایات رژیم اسرائیل
جنجال دوباره بر سر تصویر جدید «ترامپ» + عکس
اعمال ممنوعیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال از یکشنبه
وزیر دادگستری: تنظیم بازار و نظارت بر تأمین کالاهای اساسی در اولویت است
پای پیمانکاران آمریکا در کشتار غیرنظامیان غزه در میان است
درخواست ایران از سازمان ملل برای محکومیت حملات تروریستی گروه جیش‌العدل
تاریخ و زمان قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در یک نگاه
کدام یک از گوشی‌های شیائومی به روز نخواهد شد؟
برکناری یک مقام ارشد نظامی در دولت ترامپ!
عراقچی: مستندسازی جنگ 12 روزه در دستور کار است
واکنش عربستان به بحران انسانی در غزه؛ جامعه جهانی دخالت کند
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 1 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 1 شهریور + پخش زنده
ونزوئلا و چالش مداخله‌گری ایالات متحده
آژانس بین‌المللی هسته‌ای: چندین انفجار در چرنوبیل رخ داده است
روش‌های طبیعی برای نرم کردن پوست خشک با ماسک‌های خانگی
هشدارپزشکان درباره عفونت ویروسی معروف به «سرماخوردگی چشمی»
تحولی جدید در روابط اسلام‌آباد و داکا؛ وزیر خارجه پاکستان به بنگلادش می رود
دکتر پزشکیان قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
گفت‌وگوی صریح و بی‌پرده با وزیر بهداشت + فیلم
هشدار عراقچی درباره منافع ملی ایران و تلاش اروپا برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک + فیلم
تسویه مطالبات گندمکاران، معلمان و فعالان حوزه دارو در دستور کار قرار گرفت
اجبار نصب پیام‌رسان‌های داخلی روی گوشی‌های هوشمند در روسیه
جنگ 12روزه برخی اولویت‌های ما را تغییر داد
افغانستان ادعای پاکستان درباره حضور داعش در این کشور را رد کرد
جزئیات نشست اهالی فرهنگ و هنر با معاون اول رئیس‌جمهور + فیلم
دستور وزیر ورزش برای پیگیری مفقودی 2 کوه‌نورد ایرانی در قرقیزستان
ترامپ: پوتین و زلنسکی توان کنار آمدن ندارند؛ شرکت در دیدار آنها را ترجیح نمی‌دهم
تحقیقات درباره اسناد محرمانه؛ حمله اف‌بی‌آی به خانه جان بولتون
استقلال یکی از بهترین تیم‌های تاریخ را تشکیل داد
آتشفشان دماوند فعال شد؟ + فیلم