×
بین الملل
شناسه خبر : 186368
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/05 ساعت 13:54
تل‌آویو دربه‌در به دنبال مرد نامرئی حماس

رژیم صهیونیستی برای پیدا کردن یحیی السنوار دست به دامن رادارهای امریکایی شد

تل‌آویو دربه‌در به دنبال مرد نامرئی حماس

رژیم صهیونیستی به منظور پیدا کردن محل اختفای یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی حماس دست به دامن امریکا شده و قرار است به همین منظور، واشنگتن رادارهای مخصوص تحرکات زیر زمینی در اختیار تل آویو قرار دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رادارهای امریکایی نفوذکننده به اعماق زمین نیز که واشنگتن برای پیدا کردن یحیی السنوار رهبر حماس در تونل‌های زیر زمینی غزه، در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده است؛ تا کنون در پیدا کردن محل اختفای رهبر نامرئی حماس ناکام بوده‌اند.

به گزارش العربی الجدید، نشریه نیویورک تایمز گزارش مفصلی را شامل مصاحبه با بیش از 20 مقام اسرائیلی و امریکایی راجع به عملیات تعقیب و گریز و پیگرد یحیی سنوار رهبر حماس در طول روزهای جنگ منتشر کرده و در آن از ارسال نوعی رادارهای ویژه به اسرائیل با هدف تعیین محل اختفای السنوار خبر داده که امواج آن به زیر زمین نفوذ می‌کند، در حالی که این رادارها در یک مورد موفق به رصد ارتباطات او شدند، اما نتوانستند مکان او را به دقت مشخص کنند.

این منبع با اشاره به اینکه فرماندهان جنگی رژیم صهیونیستی وعده داده‌اند یحیی السنوار را به عنوان معمار عملیات طوفان الاقصی پیدا کنند، نوشت: السنوار به مانند یک شبح و روح است که به یکباره در انظار عمومی ظاهر نمی‌شود و به ندرت دستوراتی برای گردان‌های القسام صادر می‌کند و به ندرت سرنخ‌هایی درباره محل اختفای خود به جای می‌گذارد.

این منبع نوشت: السنوار مهمترین چهره در  جنبش حماس به شمار می‌رود  و عدم دسترسی به او چه از طریق ترور یا بازداشت مانع آن شده است تا اسرائیل بتواند در جنگ خود با حماس ادعای پیروزی کند.

این منبع عنوان کرد: اگر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی موفق شود به السنوار دسترسی پیدا کند با وجود گذشت بیش از 10 ماه از جنگ، آماده خواهد بود برای پایان دادن به جنگ انعطاف‌پذیری بیشتری از خود نشان دهد.

نیویورک تایمز به نقل از مقامات امریکایی و اسرائیلی گزراش داد ارتش رژیم صهیونیستی در 31 ژانویه سال گذشته پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر حضور یحیی السنوار، در یکی از تونل‌های شهر خان یونس در جنوب نوار غزه، آنجا را بمباران کرد اما بعدا مشخص شد که او این منطقه را تنها چند روز پیش از بمباران ترک کرده بود در حالیکه اسناد و مقادیری پول اسرائیلی (شکل) از او برجای مانده بود.

این منابع خاطر نشان کردند: السنوار برای برقراری ارتباط و انتقال پیام‌های خود به حماس به منابع انسانی متکی است و مدت‌هاست که ارتباطات الکترونیکی را کنار گذاشته و همین امر باعث شده است که در معرض شبکه اطلاعاتی پیشرفته قرار نگیرد و مقامات امریکایی و اسرائیلی از پیگرد او ناامید شوند.

این در حالی است که  سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسم به «شین بت» برای یافتن السنوار، یک واحد ویژه در مقر خود تاسیس کرده است و دستگاه‌ها و آژانس‌های جاسوسی امریکا نیز موظف شده‌اند ارتباطات او را رهگیری کنند و  امریکا به همین منظور رادارهای نفوذکننده تا اعماق زمین در اختیار تل آویو قرار داده است.


میدل ایست نیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بیانیه باشگاه پرسپولیس؛ مقابل فشار و بی‌عدالتی، سکوت نخواهیم کرد
فعلا مجوز جدیدی به سکوهای برخط خرید و فروش طلا داده نمی شود
ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رزمایش برگزار می‌کند
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری + خلاصه بازی
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
کدام بازیکن باارزشترین فوتبالیست جوان جهان است؟
لغو 1100 پرواز فقط در یک روز در آمریکا
بازداشت عضو شورای شهر دورود
القسام جسد افسر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد
قوه قضاییه: اظهارات رسایی صحت ندارد
نخست وزیر مجارستان: پیروزی اوکراین فقط با «معجزه» ممکن است
تاکید وزیران خارجه مصر و قطر بر تثبیت آتش‌بس در غزه
پزشکیان: دستگاه‌های دولتی از ناقضان اصول قانون اساسی هستند
غیرحضوری شدن فعالیت ببیشتر مدارس خوزستان تا پایان آبان + جزییات
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
X
آگهی تبلیغاتی