×
اجتماعی
شناسه خبر : 186350
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/05 ساعت 10:47

بازگشت 3 میلیون و 480 هزار زائر اربعین به کشور

از 16 مرداد تا چهارم شهریور روز اربعین 3 میلیون و 784 هزار و 682 زائر به کشور عراق سفر کرده‌اند که طبق آخرین آمارهای تردد زائران اربعین، 3 میلیون و 480 هزار نفر تا روز گذشته به کشور بازگشته‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس قرارگاه حمل‌ و نقل مرزی اربعین آخرین آمارهای تردد زائران اربعین با اعلام این خبر گفت: قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین ذیل ستاد مرکزی اربعین در اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور فعالیت خود را انجام می‌دهد، این قرارگاه در هشت مرز در داخل کشور (۲ مرز ریندان و میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان، ۲ مرز در شلمچه و چذابه در خوزستان، مرز باشماق در کردستان، مرز تمرچین در آذربایجان غربی، مرز مهران در استان ایلام و مرز خسروی در کرمانشاه) خدمات ارائه داده و همچنین در خاک عراق نیز در چهار محور زائران از مرزها به سمت عراق جابجا می‌شوند.

مرتضی ضامنی افزود: قرارگاه حمل‌ و نقل مرزی اربعین از ۱۶ مرداد اول صفر اقدامات لازم را برای انتقال زائران از پارکینگ محل پارک خودرویشان و یا پارک سوارهایی که اتوبوس‌های شهری زائران را پیاده می‌کردند به نقطه صفر مرزی و بالعکس آن انجام داده و در همه مرزها حضور داشتند.

او با تأکید بر اینکه ناوگان حمل و نقل مورد استفاده زائران بدون استثنا همگی از سیستم سرمایشی برخوردار بوده و در این گرمای هوا که در اغلب مرزهای کشور بالای ۵۰ درجه است، از تجهیزات سرمایشی استفاده می‌کنند، یادآور شد: جامعیت ارائه خدمات ناوگان حمل و نقل شهری کشور سبب شده است تا زائران با حضور در این ناوگان تجدید قوا کرده و کودکان و کهنسالان و ناتوانان جسمی بتوانند به راحتی سفر خود را ادامه دهند.

ضامنی با اشاره به برنامه‌ریزی تیم‌های اجرایی وزارت کشور از ماه‌های قبل و اعلام آمادگی برای ارائه خدمات ناوگان حمل و نقل شهری کشور تصریح کرد: طبق تکالیف محول شده به اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور برای استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی شهری ناوگان حمل و نقل در مرزها و همچنین در خاک عراق مستقر بوده و بهترین خدمات به زائران ارائه شده است.

او با بیان اینکه با برنامه‌ریزی قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین، ۲۵۰۰ اتوبوس و ۵۰۰ ون در مرزها و خاک عراق مستقر بودند و اقدام به جابه‌جایی زائران حسینی کرده‌اند، اظهار کرد: از این تعداد اتوبوس ۱۸۰۰ دستگاه در داخل مرزهای هشتگانه ایران و ۷۰۰ اتوبوس نیز در ۴ محور خاک عراق خدمات رسانی کرده‌اند. ضمن اینکه اتوبوس‌های ایرانی به عنوان پشتیبان عملیات در صورت کمبود اتوبوس‌های عراقی با هماهنگی دولت عراق وارد عملیات می‌شدند.

رئیس قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین با تأکید بر اینکه تا دو روز بعد از اربعین نیز ناوگان‌های شهرهای مختلف خدمات ارائه می‌دهند و پس از آن هم ناوگان‌های شهرهای مرزی خدمات دهی دارند، افزود: ما در خاک عراق تا امروز غروب در مرزهای منذریه (حسینیه بغداد تا مرز خسروی) و عمود ۶۶۲ نجف تا مرز زرباطیه_مهران جابجایی با ناوگان ایرانی است.

قریب به ۴۵۰ هزار نفر از زائرین اربعین هنوز به ایران بازنگشته‌اند

  ستاد مرکزی اربعین روز دوشنبه اطلاعیه شماره ۱۸ خود را خطاب به محبان اهل بیت علیهم السلام و مسافران اربعین به این شرح صادر کرد: « 1-  تا ساعت ۲۴ مورخ ۰۴ /۶ /۱۴۰۳ مصادف با ۲۰ ماه صفر (اربعین) : تعداد زائرین عازم شده به کشور عراق : ۳.۶۲۲.۲۵۴  نفر می‌باشد. تعداد زائران برگشتی از پنجم ماه صفر تاکنون: ۲.۹۴۲.۶۵۳ نفر می‌باشد.

به اطلاع می‌رساند همچنان قریب به ۴۵۰ هزار نفر از زائرین عزیز به ایران بازنگشته اند، وضعیت از صبح روز چهارشنبه در مرزهای کشور به شرایط عادی برخواهد گشت. وضعیت در کلیه پایانه‌های مرزی کشور مطلوب و تردد به سهولت در حال انجام می باشد.

به آگاهی می رساند؛ هموطنان گرامی می توانند جهت پیگیری امور مفقودین (گم شدگان، اشیاء و مدارک گمشده، مصدومین و پیگیری امور فوتی ها) به ساختمان شماره ۳ وزارت امورخارجه، واقع در خیابان امام خمینی، ابتدای خیابان سی‌تیر، بعد از موزه ملی ایران، میزخدمت کنسولی مراجعه و یا با شماره تلفن ۶۱۱۵۱-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.

برابر گزارشات واصله تا امروز تعداد فوت شدگان ۵۹ نفر می باشد که نسبت به سال گذشته با کاهش ۵۰ درصدی همراه بوده است.

بحمدالله در هنگام خروج زائرین عزیز کشور حتی در روزهای اوج گیری آن هیچگونه توقفی در عبور از مرز و یا حمل و نقل در دو سوی مرز ایران و عراق نداشته ایم.»


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
X
آگهی تبلیغاتی