×
بین الملل
شناسه خبر : 186300
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/04 ساعت 19:14

سید حسن نصرالله:

با موشک کاتیوش پایگاه «گلیلوت» را هدف قرار دادیم/آشیانه پهپادهای حزب الله آسیب ندید

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله برای ارائه توضیح درباره جزئیات مرحله نخست پاسخ به ترور فرمانده شهید فواد شکر به دست رژیم صهیونیستی در بیروت سخنرانی کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دبیرکل حزب‌الله گفت که در عملیات گسترده حزب الله علیه دشمن صهیونیستی با عنوان «عملیات اربعین»، یک پایگاه راهبردی ارتش اشغالگر در ۱۵۰۰ متری تل‌آویو هدف قرار گرفت.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله برای ارائه توضیح درباره جزئیات مرحله نخست پاسخ به ترور فرمانده شهید «فواد شکر» به دست رژیم صهیونیستی در ضاحیه جنوبی بیروت سخنرانی کرد.

قدردانی از دولت و ملت عراق برای برگزاری مراسم اربعین

سید حسن نصرالله در ابتدای سخنانش گفت: از دولت عراق و مردم سخاوتمند این کشور به خاطر امنیت و رفاهی که برای میلیون ها زائر اربعین امام حسین (ع) فراهم می کنند و مهمان‌نوازی بدون حد و مرز آنها تشکر می‌کنم. همچنین به مبارزان و مجاهدان قهرمان و شجاع مقاومت که چون کوه‌ها در سرزمین استوار ریشه دارند و به رزمندگان قهرمان مقاومت در غزه، عراق و یمن درود می فرستم.

عملیات امروز علیه دشمن صهیونیستی را «عملیات اربعین» می نامیم

وی ادامه داد: عملیات گسترده حزب الله را که امروز علیه دشمن صهیونیستی انجام شد،«عملیات اربعین» می نامیم و تاکید می کنیم طرفی که اوضاع را در لبنان و جبهه به این درجه از تنش رسانده دشمن اسرائیلی است.

تصمیم گرفته شد به دلایل و حکمتی که به مرور زمان مشخص می شود، عملیات خود را به صورت انفرادی انجام دهیم

دبیرکل حزب الله تصریح کرد: عجله برای پاسخگویی در اوج هشدار اسرائیل و آمریکا می توانست به معنای شکست باشد. یکی از دلایل تاخیر در پاسخ، نیاز به زمان و مشورت در مورد این بود که آیا پاسخ از طریق محور مقاومت خواهد بود یا به تنهایی باشد. ما منتظر ماندیم تا فرصت مذاکره را فراهم کنیم، زیرا هدف ما در این جبهه و تمام فداکاری ها، توقف جنگ غزه است. تصمیم گرفته شد به دلایل و حکمتی که به مرور زمان مشخص می شود، عملیات خود را به صورت انفرادی انجام دهیم و هر یک از طرفین در محور تصمیم بگیرند که چه زمانی و چگونه پاسخ دهند.

وی خاطرنشان کرد: ما سرفصل‌ها و محدودیت‌هایی را برای پاسخ، از جمله هدف قرار ندادن «غیرنظامیان» تعیین کرده‌ایم. ما تصمیم گرفتیم که هدف نظامی باشد و به ترور فرمانده شهید فؤاد شکر مرتبط باشد. ما همچنین تصمیم گرفتیم که هدف باید در عمق رژیم صهیونیستی و نزدیک به «تل آویو» باشد. ما پایگاه «گلیلوت» را هدف قرار دادیم که پایگاه اصلی وابسته به لشگر اطلاعاتی نظامی «امان» و واحد «8200» وابسته به آن است.

پایگاه «گلیلوت» رژیم صهیونیستی که هدف قرار گرفت، 1500 متر با «تل آویو» فاصله دارد

نصرالله ادامه داد: پایگاه «گلیلوت» که هدف قرار گرفت، 110 کیلومتر با مرز لبنان و 1500 متر با مرز «تل آویو» فاصله دارد. حزب‌الله تصمیم گرفت با موشک‌های «کاتیوشا» که تعداد آن‌ها به 300 رسید، پایگاه‌ها و پادگان‌ها در الجلیل و جولان اشغالی را هدف قرار دهد. هدف اولیه موشک های «کاتیوشا» مشغول کردن سامانه «گنبد آهنین» و زمینه سازی برای انجام حمله پهپادی بود.

قبل از عملیات هیچ سکوی پرتاب حزب الله مورد اصابت دشمن قرار نگرفت

دبیرکل حزب الله با اشاره به جزئیات بیشتر عملیات اربعین افزود: زمان عملیات ساعت 5:15 صبح امروز تعیین شد. در عملیات امروز ما برای اولین بار یک پهپاد را از منطقه بقاع در شرق لبنان پرتاب کردیم. تأکید می کنیم که قبل از عملیات هیچ سکوی پرتاب حزب الله مورد اصابت دشمن قرار نگرفت. آشیانه پهپادهای حزب الله نه قبل و نه بعد از عملیات هیچ آسیبی ندیدند. تمامی پهپادهای پرتاب شده از دره بقاع به سلامت از مرز لبنان و فلسطین اشغالی به سمت اهداف مشخص شده عبور کردند.

روایت رژیم صهیونیستی درباره عملیات امروز کذب محض است

وی اعلام کرد: هدف نظامی خاص که در عملیات اربعین هدف قرار گرفت، پایگاه اطلاعاتی نظامی «امان» و «واحد 8200» در «گلیلوت» در نزدیکی «تل آویو» است. داده‌های ما حاکی از این است که تعدادی پهپاد به این دو هدف رسیده‌اند، اما دشمن طبق معمول واقعیت‌ها را کتمان می کند. روایت اسرائیل در مورد آنچه امروز صبح در مرز لبنان و فلسطین اشغالی اتفاق افتاد، پر از دروغ است که نشان دهنده میزان ضعف این رژیم است. تصمیم مقاومت برای هدف قرار دادن غیرنظامیان و باطل شدن این تلاش  از سوی رژیم اشغالگر، دروغ محض است.

قرار بود 300 موشک پرتاب کنیم، اما 340 موشک پرتاب کردیم

سید حسن نصرالله تأکید کرد: آنچه که برنامه ریزی شده بود، اتفاق افتاد و دستاورد ما حتی بیشتر از پیش‌بینی بود. ما قرار بود 300 موشک پرتاب کنیم، اما 340 موشک پرتاب کردیم. ما در حال حاضر قصد استفاده از موشک های راهبردی را نداشتیم، اما ممکن است در آینده نزدیک از آنها استفاده کنیم. هیچ یک از موشک های راهبردی که دشمن از آنها صحبت می کند، آسیب ندیده است. آنچه امروز صبح بمباران شد، دره هایی بود که تخلیه شده بود یا موشک‌های راهبردی در آن وجود نداشت. ادعای "ارتش" اشغالگر که نتانیاهو آن را ترویج می دهد، مبنی بر انهدام هزاران موشک و موشک انداز حزب الله، کذب محض است.

هیچ یک از سکوهای پرتاب موشک قبل از عملیات مورد اصابت قرار نگرفت

نصرالله ادامه داد: هیچ یک از سکوهایی که در پرتاب موشک ها نقش داشتند، قبل از عملیات مورد اصابت قرار نگرفتند و فقط دو سکو بعد از عملیات مورد اصابت قرار گرفت. دشمن هیچ اطلاعاتی درباره زمان عملیات اربعین در اختیار نداشت و حملاتش که یک ساعت قبل از کار انجام شد، نتیجه حرکت طبیعی مجاهدان بود. هیچ یک از حملاتی که دشمن انجام داد، منطقه عملیات را هدف قرار نداد. آنچه امروز اتفاق افتاد، یک تجاوز بود نه یک اقدام پیشگیرانه و اگر چنین هم فرض کنیم، هیچ تأثیری بر عملیات امروز نگذاشت. اینها داستان‌سراهایی دروغین دشمن و شکست اطلاعاتی برای آن است. عملیات ما طبق برنامه ریزی و با تمام جزئیات کامل شد.

اگر نتیجه عملیات کافی نباشد، همچنان حق پاسخ را برای خود محفوظ می دانیم

دبیرکل حزب الله اظهار داشت: علیرغم همه ارعاب هایی که برخی در داخل لبنان به آن کمک کردند، مقاومت تصمیم انجام این عملیات را گرفت و آن را بدون تأخیر بیشتر انجام داد. ما نتیجه پنهان کاری دشمن درباره آنچه در این دو پایگاه به ویژه در «گلیلوت» رخ داده است را دنبال خواهیم کرد. اگر نتیجه رضایت‌بخش باشد و هدف مورد نظر محقق شود، عملیات پاسخ را پایان یافته در نظر می گیریم، ولی اگر نتیجه کافی نباشد، ما حق پاسخگویی را تا زمانی دیگر برای خود محفوظ می داریم.

عملیات امروز حزب الله برای مذاکره‌کنندگان فلسطینی بسیار مفید و پیام آن برای آمریکا روشن است

سید مقاومت در بخش پایانی سخنانش تأکید کرد: عملیات امروز ما ممکن است برای طرف های فلسطینی و عربی در مذاکرات بسیار مفید باشد و پیام آن برای دشمن و آمریکایی ها روشن است. هر گونه امیدی برای خاموش کردن جبهه های پشتیبانی ناامید کننده است و کاری را که 11 ماه پیش آغاز کردیم، بدون توجه به ارعاب و هزینه‌های آن تکمیل خواهیم کرد. ما مردمی هستیم که ذلت را نمی‌پذیریم و نمی‌توانیم برای کسی گردن خم کنیم و خون مظلوم ما بر شمشیر پیروز خواهد شد. دشمن باید بفهمد که روزی که توانست با یک گروه موسیقی به لبنان حمله کند به پایان رسیده است و ممکن است روزی برسد که بتوانیم با یک گروه موسیقی به اسرائیل حمله کنیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
X
آگهی تبلیغاتی