×
بین الملل
شناسه خبر : 186290
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/04 ساعت 18:02
واکنش رسانه‌های جهان به حمله حزب‌الله در پاسخ به ترور فؤاد شکر

واکنش رسانه‌های جهان به حمله حزب‌الله در پاسخ به ترور فؤاد شکر

فاز اول حمله حزب الله لبنان به سرزمین‌های اشغالی و در پاسخ به ترور فواد شکر فرمانده ارشد این گروه در رسانه‌های جهان بازتاب یافت و مورد تحلیل قرار گرفت.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: حزب‌الله لبنان در مرحله اول عملیات پاسخ  به ترور فواد شکر با شلیک ۳۲۰ راکت کاتیوشا و پهپاد سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داد. این حمله در رسانه های جهان بازتاب ویژه یافت. رویترز با اشاره به اینکه حزب الله صدها موشک به سمت شمال اسرائیل پرتاب کرد، نوشت: حمله به‌دنبال ترور فرمانده حزب الله در بیروت صورت گرفت. اسرائیل می‌گوید حملات پیشگیرانه در لبنان حمله بزرگ‌تر را متوقف کرد.

اکسیوس به نقل از ارتش اسرائیل مدعی شد که پیش از حمله موشکی و پهپادی بزرگ حزب الله به اسرائیل، حمله پیشگیرانه‌ای را علیه اهداف حزب الله در لبنان انجام داده است. مقامات اسرائیلی و آمریکایی گفتند، در ۴۸ ساعت گذشته، ایالات متحده و اسرائیل اطلاعاتی به‌دست آوردند که نشان می‌داد حزب الله در حال آماده‌شدن برای حمله فوری خود است.

نیویورک تایمز در تحلیل خود از این عملیات مدعی شد: در عرض چند ساعت پس از حملات، هر دو طرف نشان دادند که در حال کاهش تنش هستند. حزب‌الله گفت که عملیات نظامی‌اش «برای امروز به پایان رسیده است». اسرائیل فرودگاه بین‌المللی بن گوریون در نزدیکی تل‌آویو را پس از یک تعطیلی کوتاه بازگشایی کرد، به این نشانه که مقامات معتقدند حملات مهار خواهد شد.

فرانس ۲۴ از شکلیک صدها موشک و پهپاد از سوی حزب‌الله به سمت اسرائیل خبر داد و به نقل از ارتش اسرائیل مدعی شد که پس از ارزیابی این که گروه لبنانی در حال آماده‌شدن برای شلیک یک رگبار دیگر است، حمله دوم و بسیار بزرگ‌تر حزب الله را با حملات پیشگیرانه خنثی کرد. این مبادلات سنگین باعث ترس از تشدید تنش در منطقه شد زیرا مذاکرات در قاهره برای توافق آتش‌بس غزه هیچ نشانه‌ای از پیشرفت را نشان نداد.

آسوشیتدپرس هم در تحلیل آتش رد و بدل شده میان اسرائیل و حزب الله نوشت: به نظر نمی‌رسد که این تبادل آتش سنگین، آتش جنگی را برانگیخته باشد که مدت‌ها از آن می‌ترسیدند، اما وضعیت همچنان متشنج است. در همین حال، مصر روز یکشنبه میزبان مذاکرات در سطح بالا با هدف میانجی‌گری برای آتش‌بس در جنگ ۱۰ ماهه اسرائیل و حماس در غزه است که دیپلمات‌ها امیدوارند تنش‌های منطقه‌ای را کاهش دهد.

سی‌بی‌اس نیوز به استناد ادعاهای اسرائیل نوشت: تل آویو بامداد یکشنبه یک سری حملات هوایی شدید را در جنوب لبنان انجام داد که به‌عنوان اقدامی پیشگیرانه علیه گروه حزب الله توصیف شد و تهدید کرد که جنگ گسترده‌تری در سطح منطقه ایجاد می‌کند که می‌تواند تلاش‌ها برای ایجاد آتش‌بس در غزه را خنثی کند.

بی‌بی‌سی هم در گزارش خود به ادعای ارتش رژیم صهیونیستی استناد و اعلام کرد که حدود ۱۰۰ جت جنگنده صبح روز یکشنبه «هزاران» پرتابگر موشک را در اقدامی «دفاع از خود» منهدم کردند. وزارت بهداشت لبنان گزارش داد که سه نفر کشته شده‌اند. حزب الله بعداً گفت که صدها راکت به سمت شمال اسرائیل شلیک کرده است و آن را "مرحله اول" حمله چند مرحله‌ای در انتقام از کشته‌شدن یک فرمانده ارشد خواند. هیچ تلفات جانی در اسرائیل گزارش نشده است.

تایمز اسرائیل هم مدعی شد: اسرائیل تدارکات حزب الله را برای انجام پرتاب علیه شمال و مرکز اسرائیل شناسایی کرد و حدود ۱۰۰جت جنگنده نیروی هوایی اسرائیل  به‌صورت پیشگیرانه برای از‌ بین‌ بردن تهدیدات به اهداف حمله کردند.

اسرائیل‌هیوم هم در ادعای مشابهی نوشت: اواخر شنبه شب، ارتش اسرائیل پس از شناسایی تدارکات حزب‌الله برای حمله موشکی و موشکی قابل توجه به اسرائیل، حملات پیشگیرانه‌ای را علیه اهداف موردنظر در لبنان انجام داد. یک منبع اطلاعاتی غربی فاش کرد که این حملات اولیه به هدف برخورد با پرتابگرهای موشک‌های دوربرد به جهت حمله به تل‌آویو در ساعت ۵ صبح بودند.

موضع گیری هاآرتص هم بر مبنای ادعاهای ارتش اسرائیل بود و اعلام کرد هیچ پایگاه نظامی مورد اصابت قرار نگرفته و هیچ موشکی در مرکز اسرائیل فرود نیامده است.

الجزیره به نقل از حزب الله اعلام کرد که این گروه  اهداف نظامی خاصی را مورد اصابت قرار داده است. در این حمله بیش از ۳۲۰ راکت و پهپاد شلیک کرده است و در مقابل اسرائیل ۵۰ نقطه را در جنوب لبنان بمباران کرد که  بزرگترین درگیری حزب الله و اسرائیل از زمان آغاز جنگ محسوب می‌شود.

العربیه با استناد به اعلام حزب الله ادعای ارتش اسرائیل مبنی بر خنثی‌سازی حملات را تکذیب کرد و نوشت: در همین حال یک منبع نزدیک به حزب الله اعلام کرد، که این گروه عملیاتی گمراه‌کننده را علیه اسرائیل انجام داده و در سایه آن یک هدف مهم در عمق خاک اسرائیل را مورد هجوم قرار داد.

الشرق الأوسط هم نوشت: نتانیاهو اعلام کرد هر کاری که بتواند امنیت را در منطقه شمال بازگرداند را انجام خواهیم داد. در این راستا ارتش اسرائیل اعلام کرده است که حمله پیشگیرانه را در عمق لبنان به منظور  جلوگیری از  یک حمله گسترده توسط حزب‌الله انجام داده است.

المیادین براساس اطلاعات موثق تأیید می‌کند که پاسخ حزب الله به ترور فرمانده ارشد نظامی فؤاد شکر «با بالاترین درجه دقت و موفقیت انجام شد» به شکلی که هشدار گسترده اسرائیل مانع از «رسیدن هیچ موشک یا پهپادی به هدفش نشد.»

یوسی یِهوشوَع خبرنگار وای نت هم گزارش داد: به گفته ارتش اسرائیل، تا کنون تنها حدود چند صد راکت بوده است که حزب الله قصد پرتاب آن را داشته است و نه هزاران راکت که گزارش شده است. در این میان، قارچ دودی قابل توجهی از حملات به انبارهای مهمات مشاهده نشده است .دستورات فرماندهی جبهه داخلی ابلاغ شده است.رئیس ستاد ارتش آمریکا امشب وارد اسرائیل می‌شود.

خدشوت۱۲ گفت: رهبر ایران (آیت‌الله) علی خامنه‌ای: "جنگ با دشمن لزوماً به معنای داشتن تفنگ نیست، یعنی درست فکر کردن، درست صحبت کردن، درست تشخیص دادن و دقیق ضربه زدن."

 

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مجوز شلیک به هواپیماهای روسی روی میز متحدان ناتو
ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد
ملی‌پوش اسپانیا: گل‌هایم فدای مردم فلسطین
مهاجرانی: از هر اقدامی برای توقف نسل‌کشی غزه حمایت می‌کنیم
حماس: فردا 600 کامیون کمک وارد غزه می‌شود
قضات خاص برای پرونده‌های زیست‌محیطی
انفجار در کابل / حمله پاکستان به مواضع تحریک طالبان
تأکید گوترش بر حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها در پی توافق غزه
شوک پلیس از سرعت 200 کیلومتر در ساعت یک خودرو در جاده
راهپیمایی سراسری حمایت از فلسطین در دومین سالگرد «طوفان الاقصی» فردا
حضور ترکیه در کارگروه نظارت بر اجرای توافق در غزه
حراج شمش طلای مرکز مبادله 20 مهر برگزار می‌شود
ورود کوشنر به سرزمین‌های اشغالی همزمان با اجرای توافق آتش‌بس
نورنما | دختر معلولی که به‌واسطه یک ربات توانست راه برود
پارلمان اروپا خواستار واکنش یکپارچه اتحادیه به تهدیدهای ادعایی روسیه شد
شاهکار معینی و عالی پور با طلا و نقره یک ضرب جهان
توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه/ تعداد اسرای فلسطینی که آزاد می شوند، مشخص شد
قلعه‌نویی: برای خنثی کردن نقاط قوت حریف آماده‌ایم
اعتکاف 1404 با محوریت معنویت و اتحاد
پیشنهاد تأمل برانگیز ماکرون درباره غزه
میزبانی 2029؛ ایران شانس اول
تمام واحدهای صنفی و اماکن عمومی ملزم به رعایت مقررات جاری کشور هستند
ترافیک در تونل‌های آزادراه تهران – شمال به اوج رسید
یکی از رهبران حماس: مذاکرات درباره لیست اسرا ادامه دارد
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
دلیل تأخیر نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی مشخص شد
سیسی، ترامپ را به مصر دعوت کرد/ترامپ:به مصر خواهم رفت
اعلام زمان‌ پرداخت باقی‌مانده معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ادعای جدید ترامپ در جلسه کابینه در مورد ایران
پایان جنگ و آغاز صلح؟!
ادعای تازه اسرائیل درباره زمان آتش بس غزه
بعید است ترامپ جایزه نوبل را بگیرد
بازگشت به زندگی یک محکوم به قصاص در آذربایجان غربی
صلحی میان دو طوفان؛ بازگشت نبرد از میدان جنگ به میدان سیاست
گزارش روزنامه هاآرتص درباره جزئیات توافق آتش‌بس غزه
نتانیاهو مدال نوبل صلح را به ترامپ داد!
دستگیری 32 جاسوس اسرائیلی در لبنان
پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است
کریدور شمال–جنوب شتاب می‌گیرد+ جزئیات
فغانی در پلی‌آف انتخابی جام جهانی 2026 سوت می‌زند
آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران در کشورهای مختلف را تحریم کرد
واکنش ولایتی به توافق آتش‌بس غزه
ارمنستان: کریدور زنگزور وجود خارجی ندارد
سنگ اندازی جدید اسرائیل در مسیر صلح / مخالفت با آزادی رهبر فتح
خبر خوش وزیر نیرو درباره برق
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه
دیدار جدیدی بین پوتین و ترامپ در دستور کار نیست
رئیس مرکز ملی فضای مجازی: حکمرانی قانونمند دیجیتال ضرورت دارد
انفجار در بندرانزلی؛ مخزن سوخت در آتش سوخت
توضیح پوتین درباره سقوط هواپیمای آذربایجانی
X
آگهی تبلیغاتی