×
بین الملل
شناسه خبر : 186290
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/04 ساعت 18:02
واکنش رسانه‌های جهان به حمله حزب‌الله در پاسخ به ترور فؤاد شکر

واکنش رسانه‌های جهان به حمله حزب‌الله در پاسخ به ترور فؤاد شکر

فاز اول حمله حزب الله لبنان به سرزمین‌های اشغالی و در پاسخ به ترور فواد شکر فرمانده ارشد این گروه در رسانه‌های جهان بازتاب یافت و مورد تحلیل قرار گرفت.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: حزب‌الله لبنان در مرحله اول عملیات پاسخ  به ترور فواد شکر با شلیک ۳۲۰ راکت کاتیوشا و پهپاد سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داد. این حمله در رسانه های جهان بازتاب ویژه یافت. رویترز با اشاره به اینکه حزب الله صدها موشک به سمت شمال اسرائیل پرتاب کرد، نوشت: حمله به‌دنبال ترور فرمانده حزب الله در بیروت صورت گرفت. اسرائیل می‌گوید حملات پیشگیرانه در لبنان حمله بزرگ‌تر را متوقف کرد.

اکسیوس به نقل از ارتش اسرائیل مدعی شد که پیش از حمله موشکی و پهپادی بزرگ حزب الله به اسرائیل، حمله پیشگیرانه‌ای را علیه اهداف حزب الله در لبنان انجام داده است. مقامات اسرائیلی و آمریکایی گفتند، در ۴۸ ساعت گذشته، ایالات متحده و اسرائیل اطلاعاتی به‌دست آوردند که نشان می‌داد حزب الله در حال آماده‌شدن برای حمله فوری خود است.

نیویورک تایمز در تحلیل خود از این عملیات مدعی شد: در عرض چند ساعت پس از حملات، هر دو طرف نشان دادند که در حال کاهش تنش هستند. حزب‌الله گفت که عملیات نظامی‌اش «برای امروز به پایان رسیده است». اسرائیل فرودگاه بین‌المللی بن گوریون در نزدیکی تل‌آویو را پس از یک تعطیلی کوتاه بازگشایی کرد، به این نشانه که مقامات معتقدند حملات مهار خواهد شد.

فرانس ۲۴ از شکلیک صدها موشک و پهپاد از سوی حزب‌الله به سمت اسرائیل خبر داد و به نقل از ارتش اسرائیل مدعی شد که پس از ارزیابی این که گروه لبنانی در حال آماده‌شدن برای شلیک یک رگبار دیگر است، حمله دوم و بسیار بزرگ‌تر حزب الله را با حملات پیشگیرانه خنثی کرد. این مبادلات سنگین باعث ترس از تشدید تنش در منطقه شد زیرا مذاکرات در قاهره برای توافق آتش‌بس غزه هیچ نشانه‌ای از پیشرفت را نشان نداد.

آسوشیتدپرس هم در تحلیل آتش رد و بدل شده میان اسرائیل و حزب الله نوشت: به نظر نمی‌رسد که این تبادل آتش سنگین، آتش جنگی را برانگیخته باشد که مدت‌ها از آن می‌ترسیدند، اما وضعیت همچنان متشنج است. در همین حال، مصر روز یکشنبه میزبان مذاکرات در سطح بالا با هدف میانجی‌گری برای آتش‌بس در جنگ ۱۰ ماهه اسرائیل و حماس در غزه است که دیپلمات‌ها امیدوارند تنش‌های منطقه‌ای را کاهش دهد.

سی‌بی‌اس نیوز به استناد ادعاهای اسرائیل نوشت: تل آویو بامداد یکشنبه یک سری حملات هوایی شدید را در جنوب لبنان انجام داد که به‌عنوان اقدامی پیشگیرانه علیه گروه حزب الله توصیف شد و تهدید کرد که جنگ گسترده‌تری در سطح منطقه ایجاد می‌کند که می‌تواند تلاش‌ها برای ایجاد آتش‌بس در غزه را خنثی کند.

بی‌بی‌سی هم در گزارش خود به ادعای ارتش رژیم صهیونیستی استناد و اعلام کرد که حدود ۱۰۰ جت جنگنده صبح روز یکشنبه «هزاران» پرتابگر موشک را در اقدامی «دفاع از خود» منهدم کردند. وزارت بهداشت لبنان گزارش داد که سه نفر کشته شده‌اند. حزب الله بعداً گفت که صدها راکت به سمت شمال اسرائیل شلیک کرده است و آن را "مرحله اول" حمله چند مرحله‌ای در انتقام از کشته‌شدن یک فرمانده ارشد خواند. هیچ تلفات جانی در اسرائیل گزارش نشده است.

تایمز اسرائیل هم مدعی شد: اسرائیل تدارکات حزب الله را برای انجام پرتاب علیه شمال و مرکز اسرائیل شناسایی کرد و حدود ۱۰۰جت جنگنده نیروی هوایی اسرائیل  به‌صورت پیشگیرانه برای از‌ بین‌ بردن تهدیدات به اهداف حمله کردند.

اسرائیل‌هیوم هم در ادعای مشابهی نوشت: اواخر شنبه شب، ارتش اسرائیل پس از شناسایی تدارکات حزب‌الله برای حمله موشکی و موشکی قابل توجه به اسرائیل، حملات پیشگیرانه‌ای را علیه اهداف موردنظر در لبنان انجام داد. یک منبع اطلاعاتی غربی فاش کرد که این حملات اولیه به هدف برخورد با پرتابگرهای موشک‌های دوربرد به جهت حمله به تل‌آویو در ساعت ۵ صبح بودند.

موضع گیری هاآرتص هم بر مبنای ادعاهای ارتش اسرائیل بود و اعلام کرد هیچ پایگاه نظامی مورد اصابت قرار نگرفته و هیچ موشکی در مرکز اسرائیل فرود نیامده است.

الجزیره به نقل از حزب الله اعلام کرد که این گروه  اهداف نظامی خاصی را مورد اصابت قرار داده است. در این حمله بیش از ۳۲۰ راکت و پهپاد شلیک کرده است و در مقابل اسرائیل ۵۰ نقطه را در جنوب لبنان بمباران کرد که  بزرگترین درگیری حزب الله و اسرائیل از زمان آغاز جنگ محسوب می‌شود.

العربیه با استناد به اعلام حزب الله ادعای ارتش اسرائیل مبنی بر خنثی‌سازی حملات را تکذیب کرد و نوشت: در همین حال یک منبع نزدیک به حزب الله اعلام کرد، که این گروه عملیاتی گمراه‌کننده را علیه اسرائیل انجام داده و در سایه آن یک هدف مهم در عمق خاک اسرائیل را مورد هجوم قرار داد.

الشرق الأوسط هم نوشت: نتانیاهو اعلام کرد هر کاری که بتواند امنیت را در منطقه شمال بازگرداند را انجام خواهیم داد. در این راستا ارتش اسرائیل اعلام کرده است که حمله پیشگیرانه را در عمق لبنان به منظور  جلوگیری از  یک حمله گسترده توسط حزب‌الله انجام داده است.

المیادین براساس اطلاعات موثق تأیید می‌کند که پاسخ حزب الله به ترور فرمانده ارشد نظامی فؤاد شکر «با بالاترین درجه دقت و موفقیت انجام شد» به شکلی که هشدار گسترده اسرائیل مانع از «رسیدن هیچ موشک یا پهپادی به هدفش نشد.»

یوسی یِهوشوَع خبرنگار وای نت هم گزارش داد: به گفته ارتش اسرائیل، تا کنون تنها حدود چند صد راکت بوده است که حزب الله قصد پرتاب آن را داشته است و نه هزاران راکت که گزارش شده است. در این میان، قارچ دودی قابل توجهی از حملات به انبارهای مهمات مشاهده نشده است .دستورات فرماندهی جبهه داخلی ابلاغ شده است.رئیس ستاد ارتش آمریکا امشب وارد اسرائیل می‌شود.

خدشوت۱۲ گفت: رهبر ایران (آیت‌الله) علی خامنه‌ای: "جنگ با دشمن لزوماً به معنای داشتن تفنگ نیست، یعنی درست فکر کردن، درست صحبت کردن، درست تشخیص دادن و دقیق ضربه زدن."

 

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اطلاعیه سپاه اصفهان درباره انفجارهای کنترل‌شده امروز
امتحانات پایان ترم علمی کاربردی 1405-1404 آنلاین برگزار می‌شود
حکمرانی با زبان واقعیت
موج جدید اعتراضات ضد کابینه نتانیاهو در اسرائیل
نگاهی به تغییر راهبرد آمریکا و اسرائیل علیه ایران
ایران 2 – برزیل 3 ؛ محک جدی ملی‌پوشان پیش از لیگ ملت‌های والیبال 2026
جهان جدید، رهبر جدید و ایران و ایرانیان جدید
هدف قرار گرفتن مقر فرماندهی ارتش اسرائیل توسط حزب‌الله لبنان
شکست حریفان ایران در جام جهانی 2026 ؛ مصر و نیوزیلند باختند
خطای راهبردی واشنگتن
وحشت در جشنواره تابستانی اوهایو ؛ تیراندازی در جشن موسیقی
پیش بینی قیمت طلای جهانی / اونس طلا 5500 دلاری می‌شود؟
هشدار کره شمالی: برنامه هسته‌ای ما قابل مذاکره نیست
مدار دیپلماسی | چه کسی دکمه توقف حمله به بیروت را فشرد؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 17 خرداد 1405 / شارژ بازار طلا با تقاضای خرید
پیش بینی قیمت دلار یکشنبه 17 خرداد 1405 / نبض دلار در دست اخبار سیاسی
پنتاگون زنگ خطر را به صدا درآورد؛ چرا؟
انتقاد تند سندرز از طرح جدید همکاری نظامی واشنگتن و تل‌آویو
پرواز مشکوک جنگنده‌ها و هواپیمای سوخت‌رسان در غرب عراق
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 17 خرداد 1405 + جدول
چرا روز خود را باید با آب ولرم شروع کنیم؟
کشف غیرمنتظره خانه مجلل 1800 ساله زیر مدرسه
تفاوت درد عصبی و استخوانی در زانو؛ این 5 علامت کلیدی را بشناسید
راز عمر طولانی کشف شد: ورزش قدرتی + هوازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 17 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 17 خرداد 1405 + وضعیت استانها
درد پاشنه پا در صدر شکایات اسکلتی‌عضلانی
هوش مصنوعی به کمک نابینایان آمد؛ دیدن چهره و اشیا با فناوری جدید
قدردانی از نقش پاکستان در میانجی گری/پیگیری افزایش تجارت 10 میلیارد دلاری دوجانبه
دیپورت عکاس تیم ملی عراق از آمریکا!
نماینده جمهوری‌خواه: وعده های ضدجنگ ترامپ کافی نیست!
جهش 80 درصدی نرخ حمل کانتینری پس از آغاز جنگ سوم
افزایش مخالفت افکار عمومی آمریکا با سیاست‌های ضدایرانی دولت
سفر قریب الوقوع نخست وزیر عراق به آمریکا
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان + جزئیات و آدرس سایت
پرونده فساد اخلاقی جدید در پلیس اسرائیل فاش شد
دسترسی تل‌آویو به اطلاعات سری پنتاگون
تأکید معاون اول بر وحدت نظر مسئولان در روند مذاکرات
یورش نظامیان اسرائیل به دو روستای جنوب سوریه
تغییرات گسترده در آکادمی استقلال؛ سرمربیان جدید معرفی شدند
چرا پرسپولیس برای بازگشت خارجی‌ها عجله دارد؟
روایت عجیب سفیر اسبق ایران در چین از شکست یک پروژه ملی
فردا؛ روز سرنوشت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ در انتظار اجرای عدالت بیمه‌ای
نفوذ «حنظله» به شبکه تروریستی «پژاک»
کماندوی ارتش اسرائیل در لبنان به هلاکت رسید
شنود اسرائیل از مواضع آمریکا درباره ایران
توضیح چمران درباره تداوم رایگان شدن مترو و اتوبوس
اعتراف رسانه اسرائیلی به اهمیت تنگه هرمز در معادلات ایران
خبر خوش برای هواداران سرخ؛ پرسپولیس با مدیریت آقا کریم به میدان برمی‌گردد
واکنش یوسف پزشکیان به موج جدید شایعات: با نسبت‌دهندگان دروغ برخورد کنید