×
اقتصادی
شناسه خبر : 186269
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/04 ساعت 13:24

نورنیوز گزارش می‌دهد؛

خبر خوب برای متقاضیان پیش‌فروش ایران خودرو؛ از آزادسازی وجوه بلوکه تا تغییر خودروی انتخابی

طرح پیش فروش ایران خودرو برای تخصیص 120 هزار دستگاه خودرو به پایان رسید و خبر خوب برای متقاضیان این است که با تذکرات سازمان بازرسی ایران خودرو امکان انتخاب نحوه خرید و همچنین قیمت‌ محصولات در شهریورماه را اعلام کرد؛ حال متقاضیان باید منتظر باشند که آیا وعده تحویل خودروها از سه تا 6 ماه آینده محقق خواهد شد یا خیر؟

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: مهلت ثبت‌نام بیش از سه میلیون متقاضی دریافت خودرو به پایان رسید. همان نزدیک به سه میلیون نفری که در آخر آمار دقیقی از تعداد آنها منتشر نشد اما از نخستین ساعات روز 24 مرداد تا پایان روز یکم شهریور ماه در قالب طرح پیش‌ثبت‌نام خودرو اقدام به پیش‌خرید یکی از 12 مدل محصول تولیدی ایران خودرو کردند. 

اگرچه در پایان ثبت‌نام آمار دقیقی از تعداد ثبت‌نام کنندگان در این طرح منتشر نشد اما تخمین زده می‌شود که بیش از700 هزار میلیارد تومان وجه در حساب این افراد در بانک‌های عامل بلوکه شده باشد، مبلغ هنگفتی که رقابت‌ تنگانگ بانک‌ها برای کسب سهم بیشتری از آن را در پی داشت، موضوعی که به نظر می‌رسد سرانجام با ورود سازمان بازرسی کل کشور به سامان رسید. 

حال با پایان مهلت مقرر ثبت‌نام و با توجه به ورودِ سازمان بازرسی کل کشور به ابعاد مختلف این طرح لاتاری گونه از جمله روشن نبودن نحوه فروش و همچنین قیمت تمام شده کارخانه، ایران خودرو با صدور اطلاعیه‌ای اقدام به روشنگری درباره تعیین روش خرید خودرو کرده است. 

خبر خوب برای متقاضیان خرید خودرو این است که در پی هشدارهای سازمان بازرسی کل کشور، امکانات جدیدی به سامانه ثبت درخواست خرید افزوده شده است و متقاضیان می‌توانند کد کلاس محصولات، مشخصات فنی و قیمت ماه جاری (شهریور) محصولات را نیز مشاهده کنند، همچنین در قسمت «جزئیات سفارش» آیتمی تحت عنوان «روش فروش» ایجاد شده است.

اکنون تمامی افرادی که برای ثبت درخواست خرید خودرو اقدام کرده‌اند موظف‌اند از یکشنبه 4 شهریور به مدت 6 روز برای انتخاب روش فروش به سایت فروش (ikcosales.ir) مراجعه و نسبت به تعیین روش به صورت «فوق‌العاده» یا «پیش‌فروش» اقدام کنند. 

اطلاعیه شماره 4 ایران خودرو همچنین خاطر نشان می‌کند که مسدودی حساب‌های بلوکه شده متقاضیان عادی نیز دوشنبه 5 شهریور رفع و مبالغ قابل برداشت خواهد بود.

موعد تحویل محصولات عرضه شده در این دور از فروش، شش ماهه دوم سال ۱۴۰۳ است؛ در روش فروش فوق العاده ۹۰ روز پس از واریز وجه و در روش پیش‌فروش متناسب با نوع محصول انتخابی و اولویت کسب شده متقاضی، از چهار تا شش ماه پس از واریز وجه و انعقاد قرارداد است.

همچنین متقاضیان پس از رویت اطلاعات و مشخصات فنی و قیمت محصولات، در صورتی که قصد تجدیدنظر در خودروهای انتخابی قبلی خود را داشته باشند، امکان انتخاب خودروی جدید در سامانه وجود دارد.

رنگ‌های قابل عرضه محصولات تولیدی و مونتاژی شامل رنگ‌های سفید، مشکی متالیک آبنوس، خاکستری متالیک و نقره‌ای متالیک است و خریداران پس از طی فرآیند اولویت‌بندی، در هنگام عقد قرارداد  می‌توانند نسبت به انتخاب رنگ مورد نظر اقدام کنند. همچنین گفته شده که خودروهای برقی صرفا با رنگ سفید عرضه خواهد شد.

به هر ترتیب پیش فروش محصولات ایران خودرو که با توقف یک ساله با همه حاشیه‌ها و با سرو صدای فراوان خود به ایستگاه پایانی  رسید و حال باید منتظر ماند که آیا این شرکت توانایی پاسخگویی به این حجم از تعهدات در شش ماه آتی را دارد یا خیر؟


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
X
آگهی تبلیغاتی