×
اجتماعی
شناسه خبر : 186213
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/03 ساعت 18:51
تعرفه نرخ اضافه کاری مشخص شد+جزییات

خبر خوش برای جامعه پرستاری:

تعرفه نرخ اضافه کاری مشخص شد+جزییات

اعتراض پرستاران نسبت به عدم رسیدگی به خواسته ها و مشکلات خود چند روزی است که ادامه دارد.بطوریکه پرستاران در این اعتراضات خواستار پرداخت مطالبات و معوقات، اجرای نامطلوب تعرفه گذاری خدمات پرستاری شده اند.همچنین موضوع اضافه کار اجباری و مبلغ ناچیز دریافتی پرستاران در قبال این خدمت از دیگر مطالبات آنها است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  تلاش و جانفشانی های پرستاران به عنوان نیروی خط مقدم در همه دوره ها بخصوص زمان جنگ تحمیلی و کرونا از هیچکس پوشیده نیست اما مشکلات موجب اعتراضات این ایثارگران شده است.

شفاف نبودن فرمول پرداخت تعرفه‌های پرستاری/ درخواست از وزیر بهداشت

در واکنش به این اعتراضات رئیس کل سازمان نظام پرستاری از تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیروهای جدید خبر داده است.

احمد نجاتیان، درباره «آخرین وضعیت رسیدگی به خواسته‌ها و مشکلات پرستاران»، گفت: تقریبا تمام نهادهای کشور وارد این حوزه شدند تا به مشکلات جامعه پرستاری که به حق هم است رسیدگی گنند.

وب با بیان اینکه به‌طور کلی سطح حقوق و دستمزد پرستاران پایین است و نیروی پرستاری نیز کم است و اضافه‌کار اجباری داریم؛ این‌ها مسائلی است که باید به‌صورت ریشه‌ای حل شود، گفت: امیدواریم در یکی دو روز آینده قیمت مبلغ اضافه‌کار توسط سازمان اداری استخدامی و وزارت بهداشت اعلام شود؛ ضمن اینکه مجوز استخدام ۲۵ هزار نفر به دانشگاه‌ها را بدهند.

وی خاطرنشان کرد: شاید یکی از آخرین پیگیری‌هایی که داشتیم جلسه‌ای بود که در خدمت محد رضا ظفر قندی، وزیر بهداشت داشتیم که وی و رئیس جمهور تاکید جدی بر حل معضلات نظام سلامت داشتند؛ به ویژه حوزه پرستاری که موضوعات کلی را خدمت وی ارائه دادیم و قرار شد وزیر بهداشت در اولویت کاری خودش قرار دهند.

وی درباره آخرین اقداماتی که صورت گرفته و اینکه آیا بودجه ای تعلق گرفته است؟ اظهار کرد:‌۷ همت در هفته گذشته که اعلام کردم به دانشگاهها پرداخت شده و طبق اعلامی که به دانشگاهها شده موظف شدند در حوزه پرسنلی به ویژه پرستاری پرداخت کنند و دانشگاهها شروع کردند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: دو سه ماه کارانه ها را پرداخت کردند البته عدد کارانه ها عدد درستی نیست و خیلی شفاف نیست اما بخشی از مطالبات در حال پرداخت است.

رئیس‌کل سازمان نظام‌پرستاری با اشاره به شفاف نبودن فرمول پرداخت تعرفه‌های پرستاری و ارایه پیشنهاداتی در این باره، ورود وزیر بهداشت به آن و تعیین تکلیف سریع موضوع را خواستار شد.

احمد نجاتیان با بیان اینکه  کارگروه‌ بررسی فرمول پرداخت تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در وزارت بهداشت  تشکیل شده، اظهار کرد: کارگروه بررسی فرمول پرداخت تعرفه‌گذاری تاکنون دوبار تشکیل جلسه داده و مسائلی در این جلسه مورد بررسی قرارگرفته است.

وی با بیان اینکه نگرانی‌های پرستاران در ارتباط با قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از ۲ وجه قابل بررسی است، گفت: «شفاف‌نبودن فرمول پرداخت» و «پرداخت با تاخیر» جزو نگرانی‌های پرستاران در ارتباط با قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری به حساب می‌آید. پرستاران بر این باور هستند که فرمول کنونی پرداخت تعرفه‌های پرستاری چندان شفاف نیست. اگرچه وزارت بهداشت نسبت به ارائه فرمول پرداخت تعرفه‌ها اقدام کرده اما میزان تعرفه‌های دریافتی پرستاران در بخش‌ها و بیمارستان‌ها با عملکرد یکسان، متفاوت است.

نجاتیان با بیان اینکه تعرفه‌های پرستاری با تاخیر پرداخت می‌شود، توضیح داد: بررسی‌ها بیانگر این است که به طور متوسط ۸ ماه معوقه داریم.

 فرمول پیشنهادی برای تعرفه‌ها

نجاتیان با اشاره به فرمول پیشنهادی سازمان نظام پرستاری گفت: براساس فرمول پیشنهادی سازمان نظام پرستاری، تعرفه دریافتی پرستاران با توجه به بخشی که در آن به ارائه خدمت می‌پردازند حدود ۶۰ تا ۸۰ درصد تفاوت دارد. بر اساس این الگو، پرستاران می‌دانند در صورتی که بیمار بیشتری تحت پوشش داشته باشند تعرفه بیشتری دریافت می‌کنند. پرستاران به دلیل کمبود نیروی انسانی ناچار هستند که از تعداد بیمار بیشتری مراقبت کنند و با توجه به این شرایط در صورت اجرای فرمول پیشنهادی سازمان نظام پرستاری می‌توانند تعرفه بیشتری دریافت‌کنند.

تاکید وزیر بهداشت برحل مشکلات دارو و مطالبات پرستاران

در همین زمینه هم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر حل مشکلات فوری سلامت در حوزه دارو و مطالبات پرستاران، تاکید کرد و گفت: اولین اقدام ما حل مشکلات در حوزه دارو و مطالبات پرستاران است و در این زمینه هماهنگی‌های لازم با سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار دارد.

محمدرضا ظفرقندی در اولین روز حضور خود در ستاد مرکزی وزارت بهداشت،در جمع خبرنگاران در خصوص اولویت های حوزه بهداشت و درمان در دولت چهاردهم، اظهار کرد: هدف کلان حوزه سلامت، تحقق این جمله است؛" بیمار نباید جز رنج بیماری، رنج دیگری داشته باشد"، و عصاره تمامی قوانین بالادستی نیز دست یافتن به این جمله کلیدی است.

محمدجعفر قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری و مسئول اداره امور گزینش کشور هم در این باره  با تاکید بر رفع مشکلات پرستاران گفت:در کابینه دولت چهاردهم، چهار پزشک حضور دارند و این موضوع نقطه قوتی برای نظام بهداشت و درمان کشور محسوب می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟
ترامپ : بزرگ ترین پل ایران را هدف قرار دادیم تا به جلسه مذاکره باز گردند
ایتالیا در مراسم روز استقلال آمریکا شرکت نمی کند!
کنایه ترامپ به نتانیاهو با انتشار یک مقاله