×
اقتصادی
شناسه خبر : 186147
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/03 ساعت 10:45
آخرین روز تحویل ارز اربعین؛ امروز / امکان فروش برخط ارز از دوشنبه

آخرین روز تحویل ارز اربعین؛ امروز / امکان فروش برخط ارز از دوشنبه

طبق اعلام بانک مرکزی، ارائه ارز اربعین امروز سوم شهریور پایان می‌یابد و بعد از روز اربعین یعنی پنجم شهریور ماه تا 21 شهریور امکان عودت این ارز هم فراهم شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: فروش ارز اربعین که از ۷ مرداد ماه آغاز شده بود تا امروز شنبه ۳ شهریور ادامه دارد و امروز آخرین روز تحویل ارز به متقاضیان و زائران اربعین است.

براساس اعلام ستاد اربعین از ابتدای فروش ارز اربعین تا روز پنج‌شنبه هفته قبل، بیش از ۱ میلیون ۶۰۰ هزار نفر ارز خودشان را از طریق شبکه‌ی بانکی تهیه کرده‌اند. این در حالی است که در سال گذشته حدوداً یک میلیون نفر توانستند ارز خودشان را از طریق شبکه‌ی بانکی تهیه کنند.

براین اساس کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی با اشاره به عرضه ۹۷ درصد ارز اربعین به صورت برخط توسط شبکه بانکی به متقاضیان گفت: پس از اتمام اربعین حسینی از روز ۵ تا ۲۱ شهریور ماه، امکان عودت ارز فراهم شده و زائران می‌توانند در صورت تمایل باقی ماندۀ ارز خود را از همان بانکی که تهیه کردند به نرخ روز مرکز مبادله ارز و طلای ایران به فروش برسانند.

ارائه یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از شبکه بانکی ارز اربعین

کامیار چگنی کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی با اشاره به اینکه از ابتدای فروش ارز اربعین در سالجاری تا امروز بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از شبکه بانکی ارز اربعین دریافت کرده اند، گفت: امسال با توجه به توسعه زیرساخت‌های لازم حدود ۹۷ درصد تهیۀ این ارزها به صورت برخط و از طریق سامانه‌های معرفی شده از سوی بانک‌های عامل بوده است.

کامیار چگنی با اعلام اینکه در سال گذشته در اربعین حسینی حدود یک میلیون نفر ارز دریافت کردند، تصریح کرد: امسال شاهد افزایش ۵۰ درصدی این میزان ارائه ارز از طریق شبکه بانکی هستیم. همچنین در سال گذشته نیمی از زائران ارز خود را به صورت برخط تهیه کرده بودند که این میزان در سالجاری به حدود ۹۷ درصد رسیده است.

او در ادامه تأکید کرد: در روزهای آینده در استان‌هایی که منتهی به مبادی خروجی کشور به مقصد کشور عراق هستند، بانک‌های عامل موظفند تا شعب کشیک داشته باشند و ارز مورد نیاز زائران را تأمین کنند.

کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی با بیان اینکه عرضه ارز اربعین تا یک روز قبل از اربعین حسینی به زائران ادامه دارد، بیان کرد: بعد از اربعین حسینی از روز ۵ تا ۲۱ شهریورماه نیز امکان عودت ارز از سوی زائران فراهم شده است. چنانچه زائران از زیارت برگشتند و تمایل داشتند، می‌توانند باقی ماندۀ ارز خود را از همان بانکی که تهیه کردند به نرخ روز مرکز مبادله ارز و طلای ایران به فروش برسانند.

لازم به ذکر است فروش ارز اربعین امسال به دو شیوه آن‌لاین و حضوری انجام شد و براین‌اساس ارز اربعین در ۳۰۲ شعبه بانک ملی ایران، ۲۰۰۷ شعبه و باجه پست‌بانک، ۲۸۰ شعبه بانک ملت، ۲۲۱ شعبه بانک صادرات، ۱۸۹ شعبه بانک سپه، ۱۰۶ شعبه بانک تجارت و ۶۳ شعبه بانک پارسیان به زوار اربعین حسینی (ع) ارائه می‌شود.

گفتنی است بیشترین ارز اربعین به زائرین حسینی ابتدا توسط بانک ملی، سپس پست بانک و پس از آن توسط بانک سپه عرضه شده است.

بانک‌های صادرات، ملت، تجارت و پارسیان نیز در رتبه‌های بعدی عرضه ارز اربعین قرار دارند.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است