×
بین الملل
شناسه خبر : 186132
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/03 ساعت 09:50
سفر «محمود عباس» به غزه؛ از باز شدن درهای جهنم به روی اسرائیل تا خودکشی در سایه جنگ

سفر «محمود عباس» به غزه؛ از باز شدن درهای جهنم به روی اسرائیل تا خودکشی در سایه جنگ

روزنامه رای الیوم نوشت: چند روز پس از اینکه «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از عزم خود برای سفر به نوار غزه خبر داد، اما این سفر به علت مخالفت تل آویو لغو شد؛ سفری که درهای جهنم را به روی اسرائیل باز خواهد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از رای الیوم، به نظر می‌رسد که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین فعلا سفرش به نوار غزه را که چند روز قبل وعده آن را داده بود، لغو کرده و علت آن نیز، موضع رژیم صهیونیستی در این باره است.

این رسانه نوشت: از زمانی که محمود عباس از عزم خود برای سفر به نوار غزه خبر داد، صهیونیستها به اجماع آن را رد کردند و تل آویو رسما به تشکیلات خودگردان تاکید کرد که مخالف این سفر است و مجوزی به عباس ولو برای یک ساعت هم برای سفر به غزه داده نخواهد شد.

در این باره رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این رژیم به خوبی می‌داند که چنین سفری، درهای جهنم را به روی اسرائیل می‌گشاید و مخالفت با آن بهتر است تا عباس در برابر دنیا به عنوان قهرمان ملی مطرح نشود و اینکه به دنبال نجات ساکنان غزه از ماشین جنگی و مرگبار اسرائیلی است.

رای الیوم ادامه داد: شگفت آنکه هیچ کشور عربی یا اروپایی حامی این عزم محمود عباس نشد. برخی از آنها بیانیه هایی دادند و به تشویق این اقدام پرداخته و برخی کشورهای اروپایی نیز به شکل قاطع با آن مخالفت کرده و آن را به مثابه خودکشی در سایه جنگ شدید اسرائیل علیه غزه دانستند که تقابل مستقیم میان کشورهای عربی و اروپایی با تل آویو را به همراه خواهد داشت.

در همین حال رسانه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» به نقل از یک مسئول صهیونیست اعلام کرد: به محمود عباس اجازه رفتن به نوار غزه را نمی‌دهیم.

به نوشته رای الیوم ، برخی رسانه های اسرائیلی اعلام کردند که سفر عباس به نوار غزه در آینده نزدیک انجام نخواهد شد.

رسانه صهیونیستی «واللا» نیز این سفر را به مثابه پیروزی سیاسی بزرگی برای عباس علیه حماس توصیف کرد و ورود او به نوار غزه را منوط به اجازه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دانست که تاکنون واکنشی نشان نداشته است.

پیش از این روزنامه رای‌الیوم در گزارشی دیگر درصد امکان اجرایی شدن تصمیم اخیر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای سفر به نوار غزه و علت اتخاذ چنین تصمیمی از سوی او را در این برهه زمانی بررسی کرده بود.

این رسانه عرب زبان نوشته بود: طبق اطلاعات موجود، سفر عباس به غزه در آینده نزدیک انجام نخواهد شد، زیرا این به هماهنگی و گفت وگو میان فتح و حماس حاکم بر غزه نیاز دارد و از سویی، اینکه رژیم اسرائیل اجازه ورود به عباس را می‌دهد، هم جای سئوال دارد.

سئوال بزرگ این است که تل آویو به محمود عباس اجازه ورود از گذرگاه‌های بسته کنونی را می‌دهد یا او باید از طریق مصر و گذرگاه رفح برود که هم اکنون تحت کنترل کامل این رژیم پس از تخریب کامل قرار دارد؟

رای الیوم ادامه داد: با توجه به این سناریوها، سفر عباس طی روزهای آتی انجام نخواهد شد، زیرا به بررسی‌های امنیتی و سیاسی بسیار پیچیده نیاز دارد. برخی هم بر این باورند که اصلا سفری در کار نخواهد بود و این صرفا یک اهرم تهدید علیه رژیم صهیونیستی بوده و موانع زیادی وجود دارد که اجرایی شدن آن را غیرعملی می‌کند.

محمود+عباس
 


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
شانس 2 طلا و یک برنز تیم محمد بنا در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا
میدری: الگوهای موفق اقتصادی استان‌ها در سراسر کشور اجرا می شود
مقام مسئول در مجلس: نظر مشاوران رئیس لزوما اعلام موضع رئیس مجلس نیست
واکنش نخست وزیر پاکستان به تمدید آتش‌بس از سوی ترامپ
رسانه‌های عبری: تمدید آتش‌بس با ایران «هدیه» ترامپ به نتانیاهو و اسرائیل است
در صورت هر گونه اقدام علیه ایران، آماده هجوم به اهداف از پیش تعیین شده هستیم
هشدار جنبش نجباء؛ نبرد آینده متفاوت خواهد بود
اعلام نرخ جدید عوارض واردات گوشت قرمز
نرخ خرید گندم 48 هزار و500 تومان تعیین شد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس همچنان غیر حضوری است
ترامپ آتش بس با ایران را تمدید کرد
ایران: حمله به کشتی «توسکا» نقض صریح و اساسی آتش‌بس 8 آوریل است
کشتی‌گیر ترک رکورد زد
حاجی‌بابایی: مذاکره در سایه تهدید امکان‌پذیر نیست
پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
کشف استارلینک در یک واحد تجاری در تهران
ایروانی تاکید کرد: لغو محاصره دریایی شرط آغاز مجدد مذاکرات است
بیرانوند: به‌دلیل علاقه شخصی در تجمعات شبانه شرکت می‌کنم
تاکید ولید جنبلاط بر بازگشت به توافق آتش‌بس با فرمول جدید
قیام علیه استبداد رسانه‌ای جهان، از تونل‌های غزه تا انیمیشن‌های لگویی
مرور وضعیت پرسپولیس در جلسه آنلاین اوسمار و حدادی
تنگه هرمز برگ برنده اصلی ایران در مذاکرات با آمریکا
سفارت ایران در اتریش: اظهارات جدید اتحادیه اروپا رقت‌انگیز است
افزایش بی‌سابقه قیمت برق در آمریکا
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
سردار موسوی: اگر از کشورهای همسایه به ایران حمله شود باید با تولید نفت خداحافظی کنند
آیا ژاپن به ابزار جدید آمریکا در بحران‌ها تبدیل می‌شود؟
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
شکستن محاصره دریایی آمریکا از سوی 34 نفتکش مرتبط با ایران
ارتش لبنان: خاک لبنان را پس می گیریم
عراقچی: ایران می‌داند چگونه با محدودیت‌ها مقابله و از خود دفاع کند
اذعان ترامپ به نگرانی از متغیر «زمان» به نفع ایران
شرط هیات ایرانی برای رفتن به اسلام آباد چیست؟
راهزنی دریایی دوباره ارتش تروریستی آمریکا در اقیانوس
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محلی؛ مساجد محور سازماندهی اجتماعی
جزئیات جدیدی از زمان اجرای مرحله سوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ماجرای اعدام 8 زن ایرانی چه بود؟
تمرینات تیم فوتبال استقلال تعطیل شد
قیمت نفت برنت صعودی شد
اتحادیه اروپا: برگزاری دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد ضروری است
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
برپایی دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی
پنیر سر تله موش رایگان است اما مرگبار!
بقائی: تاکنون تصمیمی برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد گرفته نشده است
پیام رهبر انقلاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
چین: ادعای آمریکا دروغ است
خلافی 350 میلیونی یک پژو 405 در ابهر!
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
واکنش بی‌ادبانه ترامپ به جدایی تیم کوک از شرکت اپل
افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات