×
سیاسی
شناسه خبر : 186127
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/03 ساعت 09:12
پزشکیان: بر سر پیمانی که با مردم بستیم، هستیم

پزشکیان: بر سر پیمانی که با مردم بستیم، هستیم

رئیس جمهور در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب با تاکید بر اینکه بر سر پیمانی که با مردم بستیم، خواهیم ماند، گفت: وحدت و انسجام یعنی همه در مسیر حق و عدالت و با رهبریت مقام معظم رهبری، در چهارچوب چشم‌انداز سیاست‌های کلی نظام و قانون برنامه عمل کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح شنبه سوم شهریور ۱۴۰۳ پس از تجدید میثاق اعضای هیات دولت چهاردهم با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی در سخنانی با اشاره به بخشی از اظهارات سیدحسن خمینی در این مراسم تاکید کرد: ما بر عهدی که بستیم، هستیم. ما بر پیمان خود با مردم پایبند هستیم. ما نباید راه را گم کنیم. امام حسین(ع) می‌فرماید که مگر نمی‌بینید به حق عمل نمی‌شود؟ قیام امام  برای مطالبه حق است. امام(ره) امر به معروف و نهی از منکر را برای احقاق حق انجام داد. این راه و مسیر امام حسین(ع) است.

وی ادامه داد: شهید بهشتی درباره اسلام می‌گوید اسلام چیزی جز حق و عدالت و انصاف نیست. اگر در جامعه‌ای بی عدالتی و ظلم هست، ضد اسلام است. اگر با همه حتی با دشمنان با عدالت برخوردی کنیم، اسلام داریم ولی اگر اینطور نباشد، ما اسلام نداریم. خداوند به پیامبران می‌گوید از شما درباره صداقت شما سوال خواهیم کرد. خدا از همه ما پیمان گرفته است جز حق نگوییم. باید دنبال حق همه مردم بوده و در عمل ان را پیاده کنیم و نشان دهیم به آن پایبند باشیم.

وی با تاکید بر این‌که «مسلمان کسی است که با همه به عدالت رفتار کند» ادامه داد: نگاه امام(ره) به محرمان، وحدت و انسجام بود. اگر مسلمان به ریسمان خدا وصل بودند، رژیم صهیونیستی و آمریکا می توانست قلدری کند؟ ما هیچ راهی جز افزایش وفاق ملی در داخل کشور نداریم.

رئیس‌جمهور گفت: از رئیس مجلس و نمایندگان مجلس که رای بزرگی به دولت دادند، تشکر می‌کنم. این رای  اقدام بزرگی برای وفاق ملی بود.

وی با بیان این‌که «اول انقلاب، همه دنیا جمع شده بودند تا انقلاب را ساقط کنند»، یادآور شد: ما هم شرایط مناسبی نداشتیم اما آن‌ها  نتوانستند حتی یک وجب از خاک ما را بگیرند چون وحدت داشتیم و در مقابل آن‌ها ایستادیم. الان هم اگر وحدت داشته باشیم ، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم و باید این مشکلات را حل کنیم. عدالت و انصاف و حق باید جای خود را در جامعه باز کند. حقوق مناطق، اقوام و همه را نباید پایمال کنیم. راه امام حسین(ع) راه حق و عدالت و انصاف  است و ما باید این راه را دنبال کنیم.

رئیس‌جمهور افزود: دشمن تلاش می‌کند تا ما در کشور وحدت نداشته باشیم ولی ما باید با محوریت رهبری، سند چشم انداز، برنامه توسعه و قانون وحدت کنیم تا ما بهترین شویم. البته این هدف به تلاش شبانه روزی و وحدت نیاز دارد و راحت بدست نمی آید. باید کشور را به طرفی هدایت کنیم که شایسته آن است. در مرقد مطهر امام خمینی(ره) پیمان می‌بندیم که این راه را ادامه می‌دهیم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پشت‌پرده ورود نام ایران به پرونده اوکراین؛ زلنسکی چه چیزی را پنهان می‌کند؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد