×
سیاسی
شناسه خبر : 186127
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/03 ساعت 09:12
پزشکیان: بر سر پیمانی که با مردم بستیم، هستیم

پزشکیان: بر سر پیمانی که با مردم بستیم، هستیم

رئیس جمهور در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب با تاکید بر اینکه بر سر پیمانی که با مردم بستیم، خواهیم ماند، گفت: وحدت و انسجام یعنی همه در مسیر حق و عدالت و با رهبریت مقام معظم رهبری، در چهارچوب چشم‌انداز سیاست‌های کلی نظام و قانون برنامه عمل کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح شنبه سوم شهریور ۱۴۰۳ پس از تجدید میثاق اعضای هیات دولت چهاردهم با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی در سخنانی با اشاره به بخشی از اظهارات سیدحسن خمینی در این مراسم تاکید کرد: ما بر عهدی که بستیم، هستیم. ما بر پیمان خود با مردم پایبند هستیم. ما نباید راه را گم کنیم. امام حسین(ع) می‌فرماید که مگر نمی‌بینید به حق عمل نمی‌شود؟ قیام امام  برای مطالبه حق است. امام(ره) امر به معروف و نهی از منکر را برای احقاق حق انجام داد. این راه و مسیر امام حسین(ع) است.

وی ادامه داد: شهید بهشتی درباره اسلام می‌گوید اسلام چیزی جز حق و عدالت و انصاف نیست. اگر در جامعه‌ای بی عدالتی و ظلم هست، ضد اسلام است. اگر با همه حتی با دشمنان با عدالت برخوردی کنیم، اسلام داریم ولی اگر اینطور نباشد، ما اسلام نداریم. خداوند به پیامبران می‌گوید از شما درباره صداقت شما سوال خواهیم کرد. خدا از همه ما پیمان گرفته است جز حق نگوییم. باید دنبال حق همه مردم بوده و در عمل ان را پیاده کنیم و نشان دهیم به آن پایبند باشیم.

وی با تاکید بر این‌که «مسلمان کسی است که با همه به عدالت رفتار کند» ادامه داد: نگاه امام(ره) به محرمان، وحدت و انسجام بود. اگر مسلمان به ریسمان خدا وصل بودند، رژیم صهیونیستی و آمریکا می توانست قلدری کند؟ ما هیچ راهی جز افزایش وفاق ملی در داخل کشور نداریم.

رئیس‌جمهور گفت: از رئیس مجلس و نمایندگان مجلس که رای بزرگی به دولت دادند، تشکر می‌کنم. این رای  اقدام بزرگی برای وفاق ملی بود.

وی با بیان این‌که «اول انقلاب، همه دنیا جمع شده بودند تا انقلاب را ساقط کنند»، یادآور شد: ما هم شرایط مناسبی نداشتیم اما آن‌ها  نتوانستند حتی یک وجب از خاک ما را بگیرند چون وحدت داشتیم و در مقابل آن‌ها ایستادیم. الان هم اگر وحدت داشته باشیم ، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم و باید این مشکلات را حل کنیم. عدالت و انصاف و حق باید جای خود را در جامعه باز کند. حقوق مناطق، اقوام و همه را نباید پایمال کنیم. راه امام حسین(ع) راه حق و عدالت و انصاف  است و ما باید این راه را دنبال کنیم.

رئیس‌جمهور افزود: دشمن تلاش می‌کند تا ما در کشور وحدت نداشته باشیم ولی ما باید با محوریت رهبری، سند چشم انداز، برنامه توسعه و قانون وحدت کنیم تا ما بهترین شویم. البته این هدف به تلاش شبانه روزی و وحدت نیاز دارد و راحت بدست نمی آید. باید کشور را به طرفی هدایت کنیم که شایسته آن است. در مرقد مطهر امام خمینی(ره) پیمان می‌بندیم که این راه را ادامه می‌دهیم.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
X
آگهی تبلیغاتی