×
سیاسی
شناسه خبر : 186089
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/02 ساعت 16:54
پیام تبریک تلفنی وزرای خارجه ارمنستان، لبنان و سوریه به عراقچی

پیام تبریک تلفنی وزرای خارجه ارمنستان، لبنان و سوریه به عراقچی

وزرای امور خارجه کشورهای ارمنستان، لبنان و سوریه در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، انتخاب وی به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفتند.

نورنیوز-گروه سیاسی: وزاری امور خارجه کشورهای ارمنستان، لبنان و سوریه در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، انتخاب وی به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفتند.

قدردانی ارمنستان از مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص ارمنستان و ‌منطقه

عراقچی+رامنستان
وزیر امور خارجه ارمنستان طی تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تبریک به عراقچی از مواضع ایران در حمایت از تمامیت ارضی این کشور تشکر کرد.

آرارات میرزویان وزیر خارجه ارمنستان در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، انتخاب وی به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

میرزویان ضمن ابراز خرسندی از روابط دوستانه دو کشور بر اراده کشورش جهت گسترش روابط ارمنستان و جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

وی همچنین از مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص تمامیت ارضی ارمنستان و تحولات منطقه تشکر کرد.

عراقچی نیز ضمن حمایت از روابط رو به رشد دو کشور، بر آمادگی کشورمان برای توسعه روابط با ارمنستان تاکید نمود.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تاکید بر سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حمایت از تمامیت ارضی کشورهای منطقه و تغییر ناپذیری مرزهای بین المللی، از گفت‌وگوهای صلح ارمنستان با همسایگان خود حمایت کرد و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای حمایت از صلح پایدار در منطقه را اعلام نمود.

عراقچی همچنین بر تغییر ناپذیری سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال منطقه تاکید نمود.

دو طرف توافق نمودند که در مشورت مستمر با یکدیگر باشند.

 رویکرد دولت چهاردهم استمرار حمایت از مقاومت لبنان در برابر رژیم صهیونیستی است

عراقچی+لبنان
وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگو با همتای لبنانی خود بر تداوم رویکرد جمهوری اسلامی ایران در دولت جدید در حمایت از دولت و مردم و مقاومت لبنان در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

عبدالله بوحبیب وزیر امور خارجه لبنان، طی تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی، انتخاب وی بعنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت و برای عراقچی در این مسئولیت آرزوی موفقیت کرد.

عراقچی در این گفت‌وگو بر رویکرد دولت جدید جمهوری اسلامی ایران در تداوم حمایت از دولت و مردم و مقاومت لبنان در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

وزیر امور خارجه لبنان نیز ابراز امیدواری کرد روند توسعه و تقویت روابط و همکاری‌ها بین جمهوری اسلامی ایران و لبنان استمرار یابد.

عراقچی و بوحبیب همچنین در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای در سایه استمرار جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در فلسطین و نیز تجاوزات این رژیم علیه لبنان تبادل نظر کردند.

طرفین بر آمادگی خود برای استمرار مشورت‌ها و رایزنی‌های مشترک در زمینه های مختلف مورد علاقه و اهتمام دو کشور تاکید کردند.

 رویکرد حمایت از سوریه در دولت جدید ادامه می‌یابد

عراقچی+سوریه
وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگو با همتای سوری خود بر تداوم رویکرد جمهوری اسلامی ایران در دولت جدید در حمایت از سوریه و کشورهای حامی مقاومت علیه رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه در گفت‌وگوی تلفنی با سیدعباس عراقچی، انتخاب وی به عنوان وزیر امور خارجه جدید جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت و برای عراقچی آرزوی موفقیت کرد.

فیصل مقداد همچنین با ابلاغ سلام‌های گرم رئیس جمهور سوریه به مقام معظم رهبری و دکتر پزشکیان رئیس جمهور کشورمان، بر اهتمام ویژه کشورش برای تداوم و تقویت روابط راهبردی با ایران تاکید کرد.

عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان نیز از تماس و تبریک همتای سوریه‌ای خود تقدیر و تشکر کرد و بر تداوم رویکرد جمهوری اسلامی ایران در دولت جدید در حمایت از سوریه و کشورهای حامی مقاومت علیه رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوریه بر استمرار رایزنی و هماهنگی‌ها بین طرفین در راستای تقویت مناسبات دوجانبه در زمینه‌های مختلف و نیز ایستادگی در برابر تجاوزات و جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی و حمایت از فلسطین تاکید کردند.

طرفین همچنین بطور متقابل از یکدیگر برای سفر به تهران و دمشق دعوت کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
زخمی شدن حدود 4000 صهیونیست از زمان آغاز جنگ علیه ایران
فرود اضطراری جنگنده اف -35 آمریکا پس از عبور از آسمان ایران
موج 65 عملیات وعده صادق 4 آغاز شد/ به کارگیری سامانه های نوین جنگی
سرنگونی یک پهپاد شناسایی–رزمی در همدان
توزیع بدون اختلال سوخت در کشور
تأکید قطر و مصر بر جلوگیری از گسترش جنگ
ترکیب نهایی تیم ملی کشتی فرنگی برای قهرمانی آسیا
فتنه پهپادی آمریکا؛ لوکاس با نقاب شاهد به همسایگان حمله می کند
تشدید نظارت‌های بهداشتی در آستانه نوروز
اعلام جزئیات مراسم تشییع پیکر وزیر اطلاعات در قم
حمایت از مدافعان «جنگ رمضان» در دستور کار مجلس
لوکاشنکو به فرستاده ترامپ: جنگ با ایران اشتباه بود
حمله به ایران بازار انرژی را بی‌ثبات می‌کند
افزایش 49 درصدی مراجعه برای اهدای خون
اختصاص بسته حمایتی برای کسب وکارهای آسیب دیده از جنگ
تداوم حمل کالا از بنادر مازندران در شرایط جنگی
خدمات درمانی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر از سر گرفته شد
حمله به ایران ناجوانمردانه بود
17 پایگاه مدیریت بحران در جنگ خسارت دیدند
هیچ خویشتن‌داری در برابر تکرار حملات به زیرساخت‌های ایران نخواهیم داشت
برای تنگه هرمز رژیم جدیدی تعریف می کنیم
سرلشکر سلیمانی نماد ایثار، تواضع و صلابت در میدان عمل بود
پیکر وزیر شهید اطلاعات جمعه در تهران تشییع می‌شود
پارس جنوبی، نقطه آغاز یا پایان بحران؟
بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند
اخراج 2500 دانش‌آموز ایرانی از امارات
انفجارهای میناب کنترل‌شده است/ مردم نگران نباشند
سکوت در برابر حملات به ایران پذیرفتنی نیست
ایران مقاومت و ایستادگی خود را حفظ کرده است
ایران بیانیه شورای سازمان دریانوردی را مخدوش و یک‌جانبه خواند
بازگشت 346 ایرانی در راه‌مانده امارات از مسیر افغانستان به مشهد
شهادت 5 فلسطینی در غزه
تعطیلی نیمی از پروازهای فرودگاه بن‌گوریون
خطیب، نماد جهاد صادقانه برای امنیت ایران بود
کی‌روش و رؤیای تمام‌نشدنی جام جهانی
ایران، خانه امن بانوان ورزشکار میهن‌دوست است
نکاتی درباره تنگه هرمز که هر ایرانی باید بداند
فرانسه خواستار توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره شد
خبر خوش دولت برای شرکت‌های دانش بنیان
درخواست عمان از شورای امنیت برای توقف جنگ
موج‌ سفرهای نوروزی و ترافیک سنگین در جاده چالوس
تلاش کانادا برای تنش‌زدایی و جلوگیری از گسترش جنگ
بن بست کنگره درمقابل درخواست 200 میلیاردی پنتاگون برای جنگ با ایران
بازگشت مردان جنگ؛ نسل آتش و خون دوباره لباس رزم به تن کرد
پیام تبریک و تسلیت فرمانده‌کل سپاه به مناسبت شهادت سردار غلامرضا سلیمانی
البرادعی: علی لاریجانی سیاستمداری فیلسوف بود
ایلهان عمر : ترامپ مردی دیوانه است
تکلیف ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ رمضان چه می‌شود؟
گفتگوی صریح قبرس بر سر آینده پایگاه‌های نظامی انگلیس
شعله‌ور شدن قیمت نفت / از نفت 101 دلاری ایران تا نفت 153 دلاری عمان