×
اجتماعی
شناسه خبر : 186068
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/02 ساعت 11:34
پیگیری شرایط پزشکان جوان و انتظارات مالی پرستاران

پیگیری شرایط پزشکان جوان و انتظارات مالی پرستاران

وزیر بهداشت از دلسوزی، نگرانی و پیگیری تخصصی و کارشناسی شرایط پزشکان جوان و عمومی به عنوان یکی از ویژگی های رییس جمهور یاد کرد و گفت: یکی از بزرگترین دغدغه های بزرگ دکتر پزشکیان در زمان ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز و وزارت بهداشت تا کنون، ارتقای جایگاه پزشکان و پزشکی است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمدرضا ظفرقندی در آیین گرامیداشت روز پزشک که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با حضور رییس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: پایه و اساس پزشکی خانواده، پزشکان عمومی هستند که می توانند این ساختار را اصلاح کنند؛ هر قدر بودجه و اعتبارات به حوزه سلامت اختصاص یابد اگر ساختار مناسبی وجود نداشته باشد، این منابع به هدر می رود.  

وی افزود: خوشبختانه در کابینه دولت چهاردهم، ۴ پزشک فعالیت دارند که فرصت مغتنمی است و حمایت جامعه پزشکی فارغ از هر سلیقه ای امروز وجود دارد تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم. بسیاری از مشکلات عمده و اساسی قابل حل است که بخشی از آن با تکریم و برخی دیگر با بهبود وضعیت معیشتی از طریق پرداخت حق قانونی آنها، قابل حل است.  

وزیر بهداشت با بیان اینکه جامعه پزشکی معتمد مردم هستند، افزود: هر آسیبی به جامعه پزشکی وارد شود در کل جامعه اثرگذار است. دوران دفاع مقدس بدون دغدغه از  نظر پزشکی گذشت. سال ۸۹ و برای مراسم سالروز آزادی خرمشهر از مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی دعوت کردیم که به عنوان سخنران حضور داشته باشد که سریعا قبول و علت آن را اینگونه اعلام کرد به عنوان مسئول جنگ در دوران دفاع مقدس، فکر می کنم به جامعه پزشکی خیلی مدیون هستیم.  

بنابر اعلام وبدا، ظفرقندی خاطرنشان کرد: آیت الله هاشمی رفسنجانی عنوان می کرد در دوران دفاع مقدس، تنها بخشی که نگرانی و دغدغه نداشتیم، بخش پزشکی جنگ بود. در دوران همه گیری کرونا نیز، فداکاری جامعه پزشکی برای همه ملموس بود.

دغدغه های به حق جامعه پرستاری را قبل از آغاز مسئولیت در وزارت بهداشت پیگیری کرده ام

وزیر بهداشت همچنین در نخستین روز کاری خود ضمن بازدید از روند اجرایی آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی، نشستی را در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارکان شورای عالی سازمان نظام پرستاری برگزار کرد.

در این نشست احمد نجاتیان، رییس کل سازمان نظام پرستاری، زمان زاده، رییس شورای عالی و احمدی، دبیر شورای عالی سازمان نظام پرستاری ضمن تبیین آخرین وضعیت مطالبات جامعه پرستاری، انتظارات آنها از دولت چهاردهم را ارائه کردند.  ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست با بیان اینکه دغدغه های به حق جامعه پرستاری را از پیش از آغاز مسئولیت در وزارت بهداشت، پیگیری کرده ام، افزود: پرستاران عزیز و خدوم از لحاظ اعتباری و معیشتی باید به صورت ویژه و شایسته دیده شوند تا چرخه درمان بیماران دچار نقص و مشکل نشود.

وی تاکید کرد: انتظارات مالی پرستاران را در حد توان کشور پیگیری می کنم البته برای ارتقای جایگاه هویتی و حرفه ای پرستاران نیز گفتگوهایی را با رییس جمهور و اعضای دولت، آغاز کرده ام. همچنین سازمان نظام پرستاری نیز در این زمینه می تواند پیشنهادات خود را به وزارت بهداشت، ارائه کند.


وبدا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
40 درصد خودروهای پلاک تهران معاینه فنی را خارج از شهر می‌گیرند
شکرگذاری یا سوگواری؛ جدال بر سر تاریخ
ابلاغ شیوه‌نامه آژانس‌های جذب / فصلی نو در سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 6 آذر + جدول
آلاینده‌ها تا اواسط هفته میهمان پایتخت هستند
قهرمان موتورسواری جهان به تهران آمد
13 مصدوم در واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان همدانی
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد
لاریجانی: جنگ 12 روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود
تاکید پوتین بر تقویت توان نظامی «سازمان پیمان امنیت جمعی»
تهران در آستانه یک جهش بزرگ ؛ وعده 500 کیلومتر مترو در 5 سال
اگر دانش‌آموز و دانشجوی سالم نداشته باشیم، آموزش به درد نمی‌خورد
مرگ دو کارگر در کارگاه ترشی‌سازی کاشان
ویروس آنفلوآنزا در کودکان تهاجمی‌تر شده است
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
X
آگهی تبلیغاتی