×
بین الملل
شناسه خبر : 186022
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/01 ساعت 20:12
غزه مرگبارترین مکان برای کودکان است

معاون نماینده دائم انگلیس در سازمان ملل :

غزه مرگبارترین مکان برای کودکان است

معاون نماینده دائم انگلیس در سازمان ملل با بیان اینکه غزه به مرگبارترین مکان در جهان برای کودک تبدیل شده است از ایران و حزب الله خواست تهدیدها علیه اسرائیل را کنار بگذارند.

نورنیوز-گروه بین الملل: معاون نمایندگی دائم انگلیس  در سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل در مورد غزه بدون اشاره به جنایات و حملات رژیم اسرائیل و با تاکید بر اینکه «همه طرف ها باید خویشتن داری کنند»، گفت: از ایران، حزب‌الله لبنان و دیگر گروه‌های همسو با ایران می‌خواهیم تهدیدها علیه اسرائیل را کنار بگذارند.

 «جیمز کاریوکی» معاون نماینده دائم انگلیس در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی به شورای ۱۵ عضوی شورای امنیت در نشست این شورا درباره غزه گفت: غزه به مرگبارترین مکان در جهان برای کودک تبدیل شده است. زنان و کودکان همچنان بار سنگین این درگیری وحشیانه را تحمل می کنند که از ۷ اکتبر تاکنون جان بیش از ۴۰ هزار نفر را گرفته است.

معاون سفیر انگلیس افزود: کودکان تقریباً یک سوم تلفات شناسایی شده را تشکیل می دهند. ما از اسرائیل می خواهیم که تمام اقدامات ممکن را برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان انجام دهد. ما دوباره خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط بیش از ۱۰۰ گروگان هستیم.

کاریوکی اضافه کرد: امروز شنیدیم که غزه در آستانه شیوع ویرانگر فلج اطفال است. یک تهدید مرگبار دیگر برای مردمی که در حال حاضر با تهدیدهای مرگبار زیادی روبرو هستند. در همین حال، تنش‌های منطقه‌ای همچنان بالاست, هرگونه حمله از سوی ایران عواقب ویرانگری خواهد داشت.

این دیپلمات انگلیسی اضافه کرد: ما به یک آتش بس فوری نیاز داریم. همه طرف‌ها باید روی مذاکراتی که آمریکا، مصر و قطر رهبری می‌کنند تمرکز کنند. این گفتگوها فرصتی حیاتی برای تضمین آتش‌بس فوری است که به درگیری پایان می‌دهد، گروگان‌ها را آزاد می‌کند، امکان دسترسی فوری به کمک‌ها و کاهش تنش‌های منطقه‌ای را فراهم می‌کند.

وی بدون اشاره به تهدیدها و حملات اسرائیل گفت: «ما همچنین از ایران، حزب‌الله لبنان و دیگر گروه‌های شبه‌نظامی همسو با ایران می‌خواهیم تهدیدهای مداوم تشدید تنش نظامی علیه اسرائیل را کنار بگذارند. همه طرف ها باید خویشتن داری کنند.»

او ادامه داد: غزه در پرتگاه شیوع فلج اطفال قرار دارد و بیش از ۶۴۰ هزار کودک زیر ۱۰ سال به واکسیناسیون نیاز دارند. ما از طرفین می‌خواهیم که به همکاری با سازمان جهانی بهداشت، یونیسف و شرکا برای تسهیل واکسناسیون ادامه دهند.

معاون سفیر انگلیس همچنین گفت: اسرائیل باید اجازه دسترسی ایمن و بدون مانع به غزه و سراسر غزه را بدهد و یک مکانیسم موثر برای رفع تعارض ایجاد کند تا اطمینان حاصل شود که کمک‌ها و واکسن‌ها می‌توانند به طور ایمن ارسال و استفاده شوند.

او گفت: دستورات جدید تخلیه توسط اسرائیل باعث هرج و مرج در غزه شده است. منطقه بشردوستانه که اکنون فقط ۱۱ درصد از غزه را پوشش می دهد. این مناطق مملو از مردمی است که به شدت به دنبال سرپناه هستند.

کاریوکی ادامه داد: خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری غیر قابل توجیه است. خشونت هفته گذشته در روستای جیت فلسطینی نفرت انگیز بود. ما از اسرائیل می خواهیم که علیه این افراط گرایان اقدام کند. انگلیس هشت فرد و دو نهاد مرتبط با خشونت شهرک نشینان را تحریم کرده است.

معاون نمایندگی دائم انگلیس در سازمان ملل گفت: ما ادامه گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم می‌کنیم و این نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
افزایش دمای هوای تهران در سه روز آینده
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
راه شناسایی علت تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی از طریق سامانه فراهم شد
کشف بزرگ‌ترین تار عنکبوت جهان در مرز آلبانی و یونان
رئیس‌جمهور لبنان: به توافق آتش‌بس پایبندیم اما اسرائیل تجاوز می‌کند
ایران، پرچمدار صلح و عدالت و مدارا
قاچاقچیان سوخت در قشم دستگیر شدند
قالیباف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم
خطیب‌زاده: احیای مذاکرات هسته‌ای به رفتار آمریکا بستگی دارد
سومین ناوهواپیمابر «فوجیان» چین عملیاتی شد
X
آگهی تبلیغاتی