×
سیاسی
شناسه خبر : 185925
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/05/31 ساعت 17:57

کنعانی: سلاح هسته‌ای هیچگاه در دکترین دفاعی و امنیتی ایران جایگاهی نداشته است

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در خصوص ادعای ضدایرانی رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا گفت: سلاح هسته ای هیچگاه در دکترین دفاعی و امنیتی ایران جایگاهی نداشته است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوال خبرگزاری اسپوتنیک ادعای مایک ترنر رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا در مورد دستیابی ایران به سلاح هسته ای تا پایان سالجاری گفت: راهبرد و دکترین جمهوری اسلامی ایران، استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای مطابق با نیازها و برنامه های توسعه ای و بر اساس حقوق و تکالیف بین المللی کشور ذیل معاهده عدم اشاعه و موافقت نامه پادمان جامع است.

وی ادامه داد: سلاح هسته ای هیچگاه در دکترین دفاعی و امنیتی ایران جایگاهی نداشته است. چنین ادعاهای بی پایه و اساسی که از چند دهه قبل همواره با ادبیات مختلف از سوی مقامات آمریکایی مطرح می شود، با هدف امنیتی سازی برنامه هسته ای صلح آمیز ایران و در راستای همراهی با سیاست های ایران هراسانه صهیونیست هاست.

کنعانی افزود: سابقه این رویکرد هم به اظهارات و ادعاهای سال های گذشته نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بازمی‌گردد. مقامات آمریکایی سال‌هاست که در چارچوب سیاست ایران‌هراسی به دروغ موعدهای تازه‌ای برای ساخت سلاح هسته ای از جانب ایران اعلام می‌کنند و همواره هم کذب بودن آنها به اثبات رسیده است. جمهوری اسلامی ایران هیچ ارزشی برای چنین اظهارات و ادعاهایی قائل نیست. باید توجه داشت که این اظهارات و موضع‌گیری‌های مشابه عمدتا در فضای انتخاباتی ایالات متحده صورت می‌گیرد که می‌تواند دارای اهداف انتخاباتی و رقابت های دو حزبی نیز باشد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که «تکرار اینگونه تهمت ها به ایران از طرف اعضای مجلس نمایندگان آمریکا چه فوایدی برای آمریکا در این مرحله حساس دارد؟» تاکید کرد: این ادعا که ایران یک کشور در آستانه تولید سلاح هسته ای است، همواره از سوی رژیم اسرائیل و حامیان آن در واشنگتن تکرار شده، اما دروغ بودن این مواضع، بارها و بارها اثبات شده است. تکرار این ادعاهای واهی، هیچ منعفتی برای آمریکا ندارد، زیرا هیچگونه خللی در اراده جمهوری اسلامی ایران برای ادامه و توسعه برنامه هسته ای صلح آمیز خود ایجاد نخواهد کرد.

کنعانی بیان کرد: نباید از یاد برد که شرایط فعلی پیرامون برنامه هسته ای ایران، نتیجه خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از برجام و نقض تمام مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است و نمی توان جای مقصر و قربانی را با طرح ادعاهای اینچنینی تغییر داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان خاطرنشان کرد: ایالات متحده نیز باید توجه داشته باشد که نمی‌توان با اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی ایران و ترویج ایران‌هراسی، توجهات را از اقدامات و جنایات این رژیم اشغالگر و متجاوز که تنها دارنده تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیاست و به هیچیک از معاهدات خلع سلاحی در زمینه تسلیحات کشتارجمعی نپیوسته و همواره تهدیدی جدی علیه صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی به شمار می رود، منحرف نماید. هدف دیگر از انتشار اینگونه اخبار کذب نیز، فضا سازی دروغین بمنظور منحرف کردن افکار عمومی جهان از جنایات گسترده، ضد بشری و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه صورت می گیرد که متأسفانه نه تنها از جانب آمریکا و اروپا محکوم نمی‌شود بلکه برخلاف موازین و مقررات بین المللی از طریق حمایت‌های سیاسی، نظامی و رسانه ای به استمرار اینگونه جنایت‌ها کمک نیز می‌شود.

 
 


وزارت امور خارجه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
باقری بناب مطرح کرد؛ تحقیق و تحفحص از وزارت نفت درباره پرونده بابک زنجانی
اجازه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه
بحران زیست‌محیطی خزر؛ قزاقستان خواستار اقدام جهانی شد
پیش‌نویس جدید قانون تجارت الکترونیکی وارد مرحله بررسی شد
هنر و فرهنگ ایران و ارمنستان در مسیر یک برنامه راهبردی
کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
سردرگمی سیاسی فرانسه؛ ماکرون و چالش نخست‌وزیری جدید
نورنما | تظاهرات مردم سوریه در بازار معروف حمیدیه دمشق
سوءاستفاده آژانس از غروب برجام؟!
مقام سازمان ملل: بمباران برج‌های مسکونی غزه جنایتی فجیع است
صدای آژیر خطر کابوس اشغالگران
تاکید دکتر پزشکیان بر حمایت از تمامیت ارضی ملت ونزوئلا
ورود عراقچی به قاهره
نجات قاتل نوجوان از قصاص با گذشت اولیای دم
روسیه، شریک هسته‌ای عراق می‌شود؟
بلیت سینماهای کشور روز جمعه نیم‌بهاست
مخالفت دوباره شورای رقابت با ورود خودرو به بورس
راه سوم در خروج از وضعیت تعلیق
سه هفته تا ورود خودروهای خارجی به بورس + جزئیات مهم برای خریداران
بقائی: عراقچی به مصر رفت
چهار نظامی اسرائیلی در حمله حماس کشته شدند/ نتانیاهو: «از غزه بیرون بروید!»
رنگ و بوی محمدی
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه18 شهریورماه 1404 + جدول
مجلس لایحه پهپادهای غیرنظامی را بازنویسی کرد+ جزئیات تازه اصلاحات
انتصاب دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام از سوی رهبر معظم
افسر سابق پنتاگون: ایران تل‌آویو را در 600 ثانیه نابود می‌کند
قدرت‌نمایی‌های افسارگسیخته ترامپ و تضعیف کنگره
پول حق پخش تلویزیونی کجا می‌رود؟
فاجعه در مکزیک؛ 10 کشته در برخورد قطار با اتوبوس دو طبقه+فیلم
حرکت اعتراضی هواداران ایتالیا به اسرائیل دوباره تکرار شد
برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیس جمهور/روایت نیکزاد و گودرزی از جلسه غیرعلنی
مهاجرانی: کالابرگ چهارشنبه واریز می‌شود/ساعات کار در آغاز مهر به حالت قبل باز می‌گردد
نرخ سرویس مدارس؛ مصوبه ای که روی کاغذ است
انقلابی در پزشکی؛ تزریق بدون درد با ریزربات‌ها
ذوب‌آهن اصفهان در بحران تاریخی
رانت یا ارز تک‌نرخی؟
کتاب‌های درسی به مدارس رسید/ سامانه ثبت‌سفارش همچنان باز است
قتل به‌خاطر عکس‌های عروسی
هوای تهران باز هم نارنجی شد؛ تداوم شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس
تاکید 1500 هنرمند عرضه سینما بر پایان نسل کشی در غزه
دیدار دو تیم فوتبال ایران - امارات امروز ساعت 21
کره‌جنوبی پیش‌نویس قطعنامه‌ لغو تحریم‌های ایران را نهایی کرد
قیمت جهانی طلا امروز 18 شهریور؛ طلای جهانی دوباره صعودی شد
اگر استراتژی ترامپ مقابل روسیه تغییر نکند، اروپا پلن بی‌ می‌خواهد
سیاست‌نامه | شورای دفاع، نهادی هوشمند برای مقابله با تهدید
پیشرفت جدید کره‌شمالی؛ آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما
سخنگوی سازمان ملل انتقال نشست مجمع عمومی از نیویورک به ژنو را رد کرد
روشنفکر شورشی یا شورش علیه روشنفکری؟
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور 1404/نیمه اول مهرماه اعلام نتایج نهایی
پایتخت‌های ایران و پاکستان با پرواز مستقیم متصل شدند
X
آگهی تبلیغاتی