×
حوادث
شناسه خبر : 185837
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/05/31 ساعت 09:08
علت واژگونی اتوبوس زائران پاکستانی مشخص شد+فیلم و اسامی

۲۸ کشته و ۲۳ مصدوم در تصادف اتوبوس زائران پاکستانی در یزد

علت واژگونی اتوبوس زائران پاکستانی مشخص شد+فیلم و اسامی

اتوبوس زائران پاکستانی در دهشیر شهرستان تفت استان یزد واژگون شده و تاکنون 28 زائر کشته و 23 نفر مصدوم شدند. در پی این حادثه رئیس پلیس راهور فراجا، علت اصلی واژگونی اتوبوس را نقص فنی در سیستم ترمز اعلام کرد.

نورنیوز-گروه حوادث: بنا بر اعلام اورژانس یزد این حادثه در اثر واژگونی و آتش سوزی اتوبوس زائران پاکستانی در ساعت ۲۱:۵۴ روز ۳۰ مردادماه در روبروی پاسگاه دهشیر شهرستان تفت اتفاق افتاده که بلافاصله ۹ کد امدادی آمبولانس اورژانس و چهار کد هلال احمر از استان یزد به منطقه اعزام شده است.

این اتوبوس که از مرزهای شرقی ایران در سیستان و بلوچستان به سمت مرز چذابه خوزستان در حرکت بوده، تعداد ۵۳ نفر سرنشین داشته است.

با توجه به تعداد بالای سرنشینان، تاکنون تعداد ۲۸ نفر فوتی و ۲۳ نفر مصدوم در این حادثه تایید شده است.

بیمارستان‌های خاتم الانبیاء ابرکوه، شهید بهشتی تفت و بیمارستان شهید رهنمون یزد جهت پذیرش مصدومان به حالت آماده باش درآمده‌اند.

با توجه به ماموریت اتوبوس آمبولانس یزد در مراسم اربعین، اتوامبولانسی از استان فارس جهت امدادرسانی به مصدومان حادثه اعزام شده است.

نقص فنی در سیستم ترمز، ناآشنایی راننده با مسیر و فرسودگی خودرو به عنوان دلایل این حادثه اعلام شده است.

پلیس راهور: علت واژگونی اتوبوس حامل زائران پاکستانی، نقص فنی در سیستم ترمز بود

رئیس پلیس راهور فراجا، علت اصلی حادثه واژگونی اتوبوس حامل زائران اربعینی در جاده دهشیر یزد را نقص فنی در سیستم ترمز و در نتیجه از دست رفتن کنترل وسیله نقلیه توسط راننده اعلام کرد.

سردار سید تیمور حسینی روز چهارشنبه با تأسف فراوان از وقوع حادثه دلخراش واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری حامل زائران پاکستانی مدل ۲۰۱۹ در محور دهشیر به تفت استان یزد خبر داد.

او افزود: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی، این حادثه در ساعات ساعت ۲۱:۴۸ شامگاه ۳۰ مردادماه داده است که متأسفانه بر اثر این حادثه دلخراش، ۲۸ نفر از سرنشینان اتوبوس جانشان را از دست داده‌اند و ۲۳ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

براساس بررسی‌های اولیه کارشناسان پلیس راهور، نقص فنی در سیستم ترمز و شیب زیاد محور از عوامل اصلی وقوع این حادثه تلخ بوده است، بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شده و عملیات امداد و نجات مصدومان را آغاز کردند و صدومان این حادثه به نزدیک‌ترین مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

کارشناسان پلیس راهور در محل حادثه حضور یافته و بررسی‌های دقیق‌تری در خصوص علت حادثه در حال انجام است.

سردار حسینی ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار، از همه رانندگان تقاضا کرد به نکات ایمنی از جمله رعایت سرعت مطمئنه، توجه به علائم راهنمایی و رانندگی، نگهداری از وسیله نقلیه، استراحت کافی و استفاده از کمربند ایمنی توجه ویژه داشته باشند.

پلیس راهور فراجا پیگیر موضوع است و اطلاعات تکمیلی در این زمینه متعاقباً اعلام خواهد شد.

هلال احمر: واژگونی اتوبوس حامل زائران پاکستانی ۲۸ کشته برجای گذاشت

جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: واژگونی اتوبوس حامل زائران پاکستانی ۲۸ کشته و ۲۱ مصدوم برجای گذاشت.

جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: ساعت ۲۱:۵۴ شب گذشته «۳۰ مردادماه»، یک دستگاه اتوبوس حامل زائران پاکستانی که در جاده‌های مواصلاتی استان یزد به سمت مرز چذابه در حرکت بود و قصد عزیمت به کربلای معلی را داشت در جاده دهشیر_میدان امام خمینی_روبروی پاسگاه دهشیر از مسیر خود منحرف و پس از برخورد با دیوار اداره آموزش و پرورش دهشیر، واژگون شد.

در این حادثه، ٢١ نفر مصدوم شدند که ۷ نفر به بیمارستان تفت و ۱۴ نفر به بیمارستان ابرکوه انتقال یافتند و ۲۸ نفر نیز در دم جان باختند.

پیکر فوتی‌های حادثه در اتوبوس گیر افتاده بود که توسط نجاتگران هلال احمر و با استفاده از ست‌های نجات رهاسازی و تحویل عوامل ذیربط شد.

۹ تیم امدادی هلال احمر از شهرستان‌های ابرکوه، تفت، یزد و اشکذر با پنج آمبولانس و دو خودرو نجات و دو خودرو کمک دار و بیش از ۳۰ نجاتگر در صحنه حادثه حضور داشته و مشغول امدادرسانی و رهاسازی پیکرها بودند.

اسامی مسافران اتوبوس حادثه دیده زائران پاکستانی

 اورژانس استان یزد اسامی برخی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس زائران پاکستانی در جاده دهشیر یزد را اعلام کرد.

اسامی+تصادفی+زائران+پاکستانی
 


 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 16 خرداد 1405 / اونس طلا سقوط کرد!
محیط زیست ایران، چشم به راه حکمرانی سبز
ترافیک سنگین صبحگاهی در محور هراز و 2 آزادراه اصلی
پاسخ تند عراقچی به رئیس‌جمهور لبنان؛ دشمن واقعی را فراموش نکنید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 16خرداد 1405 + جدول
جزئیات صدور ویزای تیم ملی ایران برای جام جهانی ؛ کادر تیم ملی پشت درهای آمریکا ماند
برنامه مسابقات ورزشی امروز 16 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 16 خرداد 1405 + وضعیت استانها
پاسخ قاطع به تجاوز جدید آمریکا؛ موشک‌های سپاه پایگاه‌های هوایی دشمن در منطقه را هدف گرفتند
چرا قهوه گران شد؟
هشدار یک روانشناس درباره آزارهای روانی پس از طلاق
بازگشت فرگوسن به انظار عمومی بعد از بیماری ناگهانی
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب