×
ورزشی
شناسه خبر : 185812
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/30 ساعت 23:12
2 طلا و 2 برنز ایران در 5 وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جهان

2 طلا و 2 برنز ایران در 5 وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جهان

نمایندگان ایران در پایان رقابت‌های پنج وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جهان، صاحب 2 مدال طلا و 2 برنز شدند.

نورنیوز ـ گروه ورزشی: در پایان رقابت های ۵ وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جهان ۲۰۲۴ در اردن، آرمین شمسی پور در وزن ۴۸ کیلوگرم و امیرمهدی سعیدی نوا در وزن ۶۵ کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند و عمادرضا محسن نژاد در وزن ۸۰ کیلوگرم و علی اصغر دادبخش در وزن ۱۱۰ کیلوگرم نیز صاحب مدال برنز شدند. امیرعلی حیدری در وزن ۵۵ کیلوگرم نیز پنجم شد. 

در وزن ۴۸ کیلوگرم آرمین شمسی پور بعد از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر کالویان ایوانوف از بلغارستان را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر صفر مقابل امره امراهوف از آذربایجان را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. شمسی پور در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر یدیگه تولیتایف از قزاقستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت.  وی در دیدار پایانی با نتیجه ۱۰ بر صفر حسین الدین عبدکریم اف از ازبکستان را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۵۵ کیلوگرم امیرعلی حیدری پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۳ از سد ایلیا کاندالین از روسیه گذشت. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۱۰ بر ۱ مغلوب آلپامیس بولاتولی از قزاقستان شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به گروه بازنده ها رفت. حیدری در مرحله شانس مجدد با نتیجه ۶ بر ۲  یوکی هیروهاشی از ژاپن را شکست داد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۴ و ضربه فنی مقابل یوریک مخیتاریان از ارمنستان مغلوب و پنجم شد.

در وزن ۶۵ کیلوگرم امیرمهدی سعیدی نوا در دور اول با نتیجه ۱۱ بر صفر زید ناقوج از اردن را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد با نتیجه ۲ بر صفر و ضربه فنی آرسنی کایسین از مولداوی را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۹ بر ۱ فیاض بک اشیرمیرزایف از ازبکستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. سعیدی نوا در این مرحله با نتیجه ۱ بر ۱ از سد نارک گریگوریان از ارمنستان گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی با نتیجه ۶ بر ۲ مقابل ولادیسلاو پوکوتیلو از اوکراین به پیروزی رسید و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۸۰ کیلوگرم عمادرضا محسن نژاد در دور اول با نتیجه ۳ بر صفر شاه جهان شووکاتوف از ازبکستان را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۶ بر صفر دوسان استوکیچ از صربستان را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۵ مقابل ایجیت ساری از ترکیه به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. محسن نژاد در این مرحله با نتیجه ۹ بر صفر مغلوب میخایل شکارین از روسیه شد و به دیدار رده بندی رفت.  وی در این دیدار با نتیجه ۶ بر صفر دینکوف نیکوف از بلغارستان را شکست داد و به مدال برنز رسید.

در وزن ۱۱۰ کیلوگرم علی اصغر دادبخش پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۳ بر ۱ اولانکانداس اوتیگنوف از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد و مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۴ بر ۳ از سد سیران کایراکاسیان از ارمنستان گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. دادبخش در این مرحله با نتیجه ۸ بر صفر مقابل ایوان یانکوفسکی از اوکراین شکست خورد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل هارویی وانگ از چین به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
سخنرانی عراقچی در نشست گروه دوستان مدافع منشور سازمان ملل
حذف تیم ملی چوگان ایران از جام‌جهانی
طی 6 ماهه گذشته بیش از 7 میلیون لیتر قاچاق سوخت در هرمزگان کشف شد
دیدار پزشکیان و ولیعهد کویت در نیویورک
شهباز شریف: نیروهای پاکستان «پاسخ قاطعی» به هند دادند
بیانیه گروه دوستان منشور ملل متحد در محکومیت تجاوزات امریکا و اسرائیل علیه ایران
درخواست فلسطین برای عضویت در بریکس
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
فراخوان فوری پنتاگون برای نشست صدها ژنرال آمریکایی در پایگاه تفنگداران ویرجینیا
یائیر لاپید: رفتارهای دیکتاتورمآبانه نتانیاهو، مخالف اصول دموکراسی است
X
آگهی تبلیغاتی