×
سیاسی
شناسه خبر : 185764
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/30 ساعت 14:49
کنعانی: شهید امیرعبداللهیان در دفاع از مقاومت دچار لکنت زبان نمی‌شد

کنعانی: شهید امیرعبداللهیان در دفاع از مقاومت دچار لکنت زبان نمی‌شد

سخنگوی وزارت امور خارجه شهید امیرعبداللهیان را صدای ملت مظلوم فلسطین دانست و تصریح کرد: اساس جوشش فکری و تلاش و اندیشه شهید امیرعبداللهیان به طور دائم با مساله و فرهنگ مقاومت عجین بود و او در دفاع از مقاومت دچار لکنت زبان نمی‌شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردیس و تندیس شهید حسین امیرعبداللهیان وزیر شهید امور خارجه در مراسمی با حضور خانواده وی و سخنگوی وزارت امور خارجه در محل جمعیت دفاع از ملت فلسطین رونمایی شد.  در این نشست ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه به بررسی نقش و جایگاه شهید امیرعبداللهیان در دفاع از مردم فلسطین و مقاومت پرداخت و گفت: شهید امیرعبداللهیان در رساندن صدای ملت مظلوم فلسطین دچار تردید نمی‌شد و اساس جوشش فکری و تلاش و اندیشه او به طور دائم با مساله مقاومت و فرهنگ مقاومت عجین بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به حادثه تلخ سقوط بالگرد حامل رئیس‌جمهور، وزیر خارجه و همراهان که منجر به شهادت آنان شد، افزود: تجلیل از شهید امیرعبداللهیان نه از یک شهید و یک وزیر شهید، بلکه تجلیل از یک فرهنگ است، حسین امیرعبداللهیان را از روزی که شناختم در هر عنوان و پستی که بود دلش و فکرش با مقاومت بود؛ اندیشه‌اش با مقاومت و مساله فلسطین بود، در واقع اساس جوشش فکری و تلاش او به طور دائم با مساله مقاومت و فرهنگ مقاومت عجین بود، این را در ارتباط با کسی می گویم که ۱۵-۱۶ سال از دوران شغلی خود را با ایشان به طور مستقیم و غیر مستقیم در ارتباط بودم.

این دیپلمات کشورمان با بیان این که تکریم و تجلیل از شهید امیرعبداللهیان تجلیل از یک فرهنگ و اندیشه است، گفت: شهید امیرعبدالهیان حمایت از مساله فلسطین را نه یک وظیفه اداری و سازمانی تکلیف شده برای خود می‌دانست، بلکه حمایت از فلسطین را یک وظیفه ایمانی و اخلاقی می‌دانست، معتقد بود و از بن دندان به مقاومت اعتقاد داشت، این اعتقاد را در لحظه لحظه تلاش، کوشش و فعالیت‌های دیپلماتیک خود مد نظر داشت. 

شهید+امیرعبداللهیان
 

کنعانی خاطرنشان کرد: شهید امیر عبداللهیان زبان گویای ملت مظلوم فلسطین و ملت‌های تحت ظلم رژیم صهیونیستی و نظام سلطه در منطقه بود، به معنای واقعی کلمه صدای رسای ملت مظلوم فلسطین در مجامع بین‌المللی بود که در آن‌ها موضوعات مهم بین‌المللی مورد گفت‌وگو قرار می‌گرفت. او در دفاع از مقاومت دچار لکنت زبان نمی‌شد، در رساندن صدای ملت مظلوم فلسطین دچار تردید نمی‌شد،‌ همچنین در نشست‌های دیپلماتیک با مقامات عالی رتبه و مجامع بین‌المللی و حتی در صحبت با وزرای خارجه کشورهای همسو با رژیم صهیونیستی به ویژه کشورهایی که حامی این رژیم بوده و هستند دچار تردید نبود، برای این‌که مساله فلسطین را با صلابت مطرح کند. 

وی ادامه داد: بارها دیدم که حمایت از فلسطین را یک مسئولیت انسانی و ایمانی برای خود می‌دانست و با رفتار انسانی و اخلاقی که داشت مخاطبین را شیفته اخلاق خود می‌کرد، زمانی که قرار بود موضوع مقاومت را تبیین کند، او انسانی با صلابت و قوی بود و در رساندن صدا و پیام مقاومت و دفاع از حقوق آن‌ها ذره‌ای تردید به خود راه نمی‌داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پایان اظهار کرد: شنیده بودم شهید هنیه به شهید امیرعبداللهیان گفته بود که او نه فقط وزیر خارجه ایران بلکه وزیر خارجه مقاومت است که از طرف مقاومت فلسطین صدای ما را می‌رساند. شهید هنیه به دکتر می‌گفتند هر پیامی را مد نظر دارید، بگویید تا بتوانیم این پیام را در تلاش‌های دیپلماتیک خود دنبال کنیم.

حجت الاسلام رحیمیان: شهید امیرعبداللهیان از ارکان جمعیت دفاع از ملت فلسطین بود

در ادامه این مراسم حجت الاسلام رحیمیان دبیر کل جمعیت دفاع از ملت فلسطین طی سخنانی در این مراسم اظهار داشت: شهید امیرعبداللهیان از ارکان جمعیت دفاع از ملت فلسطین بود آنچه از این شهید دریافت کردیم، نقد نیست، مشاهده است، مشاهده اخلاص،‌تدین، روشن بینی و معنویت و ایمان است.

وی افزود: تمام زندگی این شهید مجاهدت، اخلاص و بی‌ریایی برای خدا بود، لذا در عرصه‌های متعددی ایفای نقش کرد، در موقعیتی که شرایط حساس و خطیر بود و  هر لحظه احتمال خطر و شهادت وجود داشت به ایشان توصیه‌ای می‌شد، در جواب می‌گفت شاید فایده یک وزیر شهید از یک وزیر زنده برای جمهوری اسلامی بیشتر باشد. همین اتفاق هم افتاد. تمام حیات و زندگی او در خدمت نظام اسلامی بود و حتی شهادت و آنچه در این حادثه تلخ پیش آمد، جزو ویژگی‌های خاص فرهنگ شهادت است که در ارتباط با کل تاریخ اسلام می‌بینیم.

خسروپناه: باید الگوی حکمرانی شهید امیرعبداللهیان را مدون، تصویب و تدریس کنیم

در ادامه این نشست حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سخنانی در مراسم رونمایی از تندیس و سردیس شهید امیر عبداللهیان طی سخنانی اظهار داشت: شهید امیرعبداللهیان انسانی صادق، مخلص، ولایتمدار و جهادگر بود، سال‌ها در وزارت امور خارجه خدمت کرد، سه سال وزیر بود و توانست یک دیپلمات میدانی باشد، درواقع این ۲ گانه دیپلماسی و میدان بود که در الگوی حکمرانی شهید امیرعبداللهیان با هم جمع شد. 

وی تصریح کرد: سوال این است الگوی حکمرانی شهید امیرعبداللهیان چه بود؟ این چه الگوی حکمرانی بود که توانست با تعامل بین‌المللی و دفاع از جریان مقاومت به جایی برساند که بعد از عملیات وعده صادق دیدیم حتی یک بیانیه علیه ایران داده نشد، بیش از ۲۰۰ موشک از سرزمین ایران به خاک رژیم صهیونیستی شلیک شد، اما سازمان‌های بین‌المللی یک بیانیه‌ صادر نکردند و این قدرت دیپلماسی شهیدامیرعبداللهیان بود. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: آیا وزارت امور خارجه به الگوی سیاست خارجی حکمرانی شهید امیرعبداللهیان پرداخته است یا خیر؟ ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی آمادگی داریم در این زمینه کمک کنیم. اگر این الگو شناخته شود درون وزارت امور خارجه جریان می‌یابد یعنی وزیر خارجه‌ای که از ایران در هر کشور دنیا که اعزام شود ذیل این الگو قرار داشته باشد، اگر در ذیل این الگو بود می‌تواند اعزام شود. 

حجت الاسلام خسروپناه همچنین بیان کرد: هر جایی که وزارت امور خارجه گام‌های بزرگی برداشته که از ابتدای انقلاب اسلامی نیز اینگونه بوده،‌ به خاطر این است که حکمرانی ذیل امامین انقلاب بوده است، بنابراین باید الگوی حکمرانی شهید آیت الله رئیسی و الگوی سیاست خارجی شهید امیرعبداللهیان را بررسی کرده، مدون، تصویب و تدریس کنیم تا نیروها در سیاست خارجی براساس این الگو تربیت شده و آموزش ببینند. 


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟