×
اقتصادی
شناسه خبر : 185666
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/05/29 ساعت 15:51
مجوز  شرکت‌ سازنده‌ نوکیا‌ در کشور باطل شد

مجوز شرکت‌ سازنده‌ نوکیا‌ در کشور باطل شد

‌به دستور معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت‌ و با استناد به اسناد و مدارک موجود و قانون ثبت علائم تجاری سال 1386، مجوز فعالیت شرکت تولیدکننده نوکیا باطل شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: تولید و عرضه گوشی‌های نوکیای تقلبی در ایران اخیرا به یک موضوع بحث‌برانگیز تبدیل و موجب نگرانی مصرف‌کنندگان و فعالان بازار شده است، در همین راستا وزارت صنعت، معدن و تجارت به موضوع ورود کرد.

پس از بحث‌برانگیز شدن موضوع نوکیای تقلبی و افزایش این کالا در بازار، عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت چندی پیش در نشست خبری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو در این‌باره گفت: ایران هنوز برند موبایل خوداتکای معتبری ندارد.

علی‌آبادی بر اهمیت صنعت موبایل تأکید کرد و افزود: در صورت اثبات تقلبی بودن محصولات نوکیا، ‌وزارت صمت اقدامات لازم برای جلوگیری از فروش و واردات این کالا را انجام خواهد داد و پرونده به دستگاه‌های مرتبط ارجاع خواهد شد.

در همین راستا، بهروز محبی نجم‌آبادی، نماینده مجلس، در نامه‌ای به وزیر صمت، خواستار توضیحات در مورد ممانعت از تأسیس کارخانه رسمی نوکیا در ایران شد.

این نماینده مجلس، از وزارت صمت درخواست کرده است دلیل این ممانعت را روشن کند.

وزارت صمت پس از بررسی‌های لازم، اعلام کرد که شرکت تولیدکننده نوکیای تقلبی، استانداردهای قانونی را رعایت نکرده و پرونده آن به سازمان توسعه تجارت ارسال شده است، این سازمان نیز اقداماتی را برای پیگیری موضوع و احراز اصالت کالا انجام داده است.

شرکت‌ تولیدکننده نوکیای تقلبی استانداردهای قانونی هم نداشت

به دنبال تحقیقات و بررسی‌های وزارت صمت، مشخص شد که شرکت «آتیلا همراه ایهان» که اقدام به تولید و عرضه گوشی‌های نوکیای تقلبی کرده بود، نتوانسته استانداردهای قانونی را رعایت کند.

 بر اساس یک نامه رسمی از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، علامت تجاری «NOKIA» به فارسی و لاتین به شرکت نوکیا کورپوریشن تعلق دارد و این علامت تجاری در ایران ثبت و معتبر است.

  در این نامه تأکید شده است که شرکت «آتیلا همراه ایهان» مجوز قانونی برای استفاده از این علامت را ندارد و استفاده از آن غیرقانونی محسوب می‌شود، این پرونده به سازمان توسعه تجارت ارجاع داده شد تا اقدامات لازم برای جلوگیری از ادامه فعالیت‌های این شرکت انجام شود.

ماجرای نوکیای تقلبی در ایران به یکی از موضوعات مهم در حوزه تجارت و صنعت کشور تبدیل شده است، وزارت صمت با ورود به این موضوع، تلاش دارد تا با بررسی دقیق و اتخاذ تدابیر لازم، از حقوق مصرف‌کنندگان حمایت کرده و مانع از عرضه کالاهای تقلبی در بازار شود.

این رویداد نشان‌دهنده چالش‌های موجود در حوزه نظارت بر کیفیت کالاها و ضرورت تعامل مؤثر میان نهادهای مختلف برای حفظ سلامت بازار است.

به تازگی با توجه به تحقیقات بیشتر و گزارش‌های قانونی، مشخص شد که شرکت «آتیلا همراه ایهان» که اقدام به تولید و عرضه گوشی‌های تقلبی نوکیا کرده بود، مجوزهای لازم را نداشته است.

این اقدام به منظور حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و جلوگیری از فعالیت‌های غیرقانونی صورت گرفت.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد