×
سیاسی
شناسه خبر : 185589
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/05/28 ساعت 22:01
رئیس‌جمهور: اگر وحدت بین روحانیت، روشنفکران و مردم حاکم بود، کودتای 28 مرداد شکست می‌خورد

رئیس‌جمهور: اگر وحدت بین روحانیت، روشنفکران و مردم حاکم بود، کودتای 28 مرداد شکست می‌خورد

مسعود پزشکیان گفت: اگر 28 مرداد 32 وحدت و انسجام بین روحانیت، روشنفکران و مردم حاکم بود، به‌طور حتم توطئه آمریکایی علیه مردم ایران با شکست مواجه می‌شد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مسعود پزشکیان در جلسه عصر امروز یکشنبه (۲۸ مردادماه) هیئت دولت به تشریح موضوع مهم رابطه دولت و حاکمیت در نظام اسلامی و دیدگاه دولت چهاردهم در این باره پرداخت و با تعیین‌کننده دانستن نقش مردم به عنوان پشتوانه اصلی حکومت‌ها در تمام مقاطع تاریخی، تصریح کرد: امروز مهم‌ترین دغدغه و مسئله‌ دولت چهاردهم این است که چگونه با اقدام و عمل خود از فاصله میان مردم و حاکمیت کاسته و موجبات رضایت بیشتر مردم را فراهم کند.

رئیس جمهور در همین رابطه به سالگرد فاجعه کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد اشاره کرد و با بیان اینکه رویکرد آمریکا در قبال کشورهای جهان همواره مبتنی بر مداخله‌گری بوده است، انشقاق و اختلافات داخلی را از جمله دلایل موفقیت آمریکا در این کودتا عنوان کرد و افزود: اگر در آن مقطع وحدت و انسجام بین روحانیت، روشنفکران و مردم حاکم بود، به‌طور حتم این توطئه آمریکایی علیه مردم ایران با شکست مواجه می‌شد.

پزشکیان در ادامه به عمق باور و اطمینان حضرت امام خمینی(ره) به پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: حضرت امام(ره) با همین اطمینان‌خاطر از همراهی و پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب توانست مقابل همه تهدیدات و توطئه‌های آمریکا ایستاده و آنها را به شکست بکشاند.

رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد با کمک مجلس در سرعت بخشیدن به تشکیل کابینه و با مشارکت مردم روند خدمت‌رسانی دولت و تلاش برای حل مشکلات کشور و تحقق چشم‌انداز بدون وقفه استمرار یابد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه امروز هیئت از وزیر کشور خواست، شرایط به گونه‌ای برای سفر زائرین اربعین حسینی فراهم شود که در این حرکت عظیم مردمی مشکلی برای زوار حضرت اباعبدالله الحسین (ع) پیش نیاید.

رئیس جمهور همچنین توجه ویژه به کاهش آمار تلفات سوانح جاده‌ای را مورد تأکید قرار داد و بر ضرورت اقدامات پیشگیرانه در این زمینه از جمله رفع نقاط حادثه خیز جاده‌ای، ارتقای سطح آموزش‌های رانندگی و تشویق رانندگان منضبط تأکید کرد.

پزشکیان بر اهتمام دولت چهاردهم نسبت به رفع مشکلات بازنشستگان نیز اشاره کرد و گفت‌: ارتقای خدمات درمانی و تسریع و تسهیل پرداخت حقوق و مطالبات بازنشستگان در دستور کار دولت چهاردهم خواهد بود.

در جلسه امروز هیئت دولت وزیر ورزش و جوانان در گزارشی از روند آماده‌سازی کاروان ورزشکاران ایرانی برای اعزام به مسابقات پارالمپیک، گفت‌: جمهوری اسلامی ایران با ۶۵ ورزشکار در ۱۰ رشته ورزشی بخش آقایان و ۵ رشته ورزشی در بخش بانوان در این مسابقات حضور پیدا خواهد کرد.

کیومرث هاشمی کسب ۱۵ مدال و قرار گرفتن در میان ۱۵ کشور برتر جهان را برای کاروان اعزامی ایران پیش‌بینی کرد و خبر داد: کاروان قهرمانان المپیکی کشور که به تازگی به کشور بازگشتند نیز جهت شرکت در راهپیمایی اربعین، عازم نجف شده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اعتراف اسرائیل به آسیب شدید در جنگ با ایران
حمله اسرائیل به چند منطقه در کرانه باختری
افزایش دوباره قیمت نفت
112 هزار نوجوان 16 ساله گواهینامه موتورسیکلت گرفتند
اصغر فرهادی: به ایران بازمی گردم
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد
ترافیک سنگین در جاده چالوس
جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ساخت بزرگ‌ترین بیمارستان دولتی جنوب کشور در شیراز
تصادف زنجیره‌ای 9 خودرو در آزادراه کرج ـ قزوین با 3 کشته+جزئیات
تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد انزلی در 5 استان آزاد شد
رونمایی از کارت‌پستال غار کرفتو در دیواندره
تعیین شهریه کودکستان‌ها از خردادماه
درخشش محمدیان در پاراوزنه‌برداری الجزایر
شرایط جدید ثبت‌نام دانشجویان اخراجی اعلام شد
بازگشت به عقل و اعتدال
«بالا ده»در آستانه اکران
حملات به عربستان و امارات، زیر ذره بین عراق
سرانجام رونالدو النصر را قهرمان کرد+ جنجال رونالدو در جشن قهرمانی
تخریب انستیتو پاستور ، تهدید امنیت بهداشتی منطقه است
تشخیص زودهنگام آلزایمر از روی دست‌خط
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه ا خرداد 1405 +جدول
امید سفیر پاکستان به نتیجه‌بخشی میانجیگری اسلام‌آباد
عامل پنهان افزایش فشار خون در جوانان
جزئیات اختصاص وام خرید خودرو داخلی به خانواده ایثارگران
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت تحریم سفیر ایران در بیروت
یک رکود ویرانگر اقتصادی در کمین جهان
جزئیات حمله به مامور انتظامی در بهشهر
روزنامه تایمز ژاپنی: ایران می‌تواند بر‌کابل‌های اینترنت تنگه هرمز حاکمیت کند
حزب‌الله: تحریم‌های جدید تلاش برای ارعاب لبنان است
چرا برخی کشورها محصولات تراریخته را می‌پذیرند و برخی ممنوع می‌کنند؟
گفت وگوی تلفنی وزیران خارجه قطر و مصر و بررسی آخرین تحولات منطقه
شهید لاریجانی در دایره فضایل، در نقطه مرکزی آن قرار داشتند
اطلاعات سپاه: فرضیات کاخ سفید درباره عملیات سریع علیه ایران غلط از آب درآمد
استاندار هرمزگان: حادثه میناب را به عنوان سومین جنایت جنگی آمریکا در جهان ثبت می‌کنیم
وقوع 14 تصادف در یک آزادراه؛ 38 خودرو درگیر شدند
رئیس آژانس بین‌المللی انرژی: بازار نفت ممکن است تابستان بحرانی شود
یمن: رژیم صهیونیستی، باوجود قدرت نظامی‌اش، نیرویی شکست‌ناپذیر نیست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران به تنهایی از عهده آمریکا برمی‌آید
واشنگتن سفیر ایران در لبنان را در فهرست تحریم‌ها قرار داد
کلاس‌های درس کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌ها حضوری شد
حزب‌الله: اهداف نظامی اسرائیل با پهپاد «ابابیل» هدف قرار گرفت
الحوثی: دشمنان به‌شدت در زمینه نفوذ امنیتی علیه جوامع اسلامی در حال فعالیت هستند
غرق‌شدگی 2 نفر در سد مهاباد
واشنگتن پست: آمریکا برای دفاع از اسرائیل نیمی از موشک‌های تاد خود را مصرف کرد
قضاوت در نظامی جمهوری اسلامی یک شغل نیست، مسئولیتی الهی است
معاون رئیس‌جمهور: مقاومت مردم نقشه‌های آمریکا و متحدانش را ناکام گذاشت
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
رکورد مشترک مسی و پله در جام جهانی
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری + جزئیات و نحوه ثبت نام