×
ورزشی
شناسه خبر : 185565
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/05/28 ساعت 17:07
چرا فدراسیون فوتبال رای پرونده بیرانوند را صادر نمی‌کند؟

ابهامات و حاشیه‌های در حال بیشتر شدن است

چرا فدراسیون فوتبال رای پرونده بیرانوند را صادر نمی‌کند؟

پرونده جدایی علیرضا بیرانوند از پرسپولیس، به یکی از سوژه‌‌‌های عجیب فوتبال ایران تبدیل شده و اعلام نشدن حکم توسط کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال هم بر ابهامات این ماجرا افزوده است.

نورنیوز – گروه ورزشی: سی ام خرداد ماه گذشته بود که بیرانوند قراردادش را با پرسپولیس، به صورت یک‌طرفه فسخ کرد. این در حالی بود که این دروازه بان ملی پوش دو روز پیش از آن، تمام طلب فصل قبل خود را از این باشگاه دریافت کرده بود اما به دلیل اینکه اعلام شد مطالباتش از دو فصل پیش همچنان پابرجاست، قراردادش با سرخپوشان را فسخ کرده است. بیرانوند طبق بندی که در قراردادش داشت باید مطالبات خود را تا ۱۵ روز پس از اتمام مسابقات لیگ دریافت می‌کرد و براساس همین بند نیز قراردادش را فسخ کرد.

بیرانوند سال گذشته نیز قراردادش را با پرسپولیس فسخ و با استقلال مذاکره کرده بود اما در نهایت در پرسپولیس ماندنی شد اما این بار دیگر او به جمع سرخپوشان پایتخت بازنگشت و راهی تراکتور شد تا فوتبالش را در تبریز ادامه دهد.

در این میان هم باشگاه پرسپولیس از این بازیکن شکایت کرد ولی با اینکه 59 روز از فسخ بیرانوند می گذرد اما کمیته تعیین وضعیت رای نهایی خود درباره این پرونده را اعلام نکرده و این موضوع باعث شده تا روز به روز بر حواشی افزوده شود.

یکی از این حواشی مربوط به اظهار نظر محمدرضا زنوزی مطلق، مالک تراکتور بود که در واکنش به شایعه خبر محرومیت چهار ماهه بیرانوند، به انتقاد از فدراسیون پرداخت و اعلام کرد در صورتی که این خبر درست باشد، دست به افشاگری خواهد زد!

این در حالی است که فایلی صوتی از خود بیرانوند هم منتشر شده که سر و صدای زیادی به راه انداخت. او در این فایل ادعا می‌کرد فصل گذشته همراه با سایر بازیکنان تیم پرسپولیس، مبلغ سه میلیارد تومان در پنج بازی پایانی لیگ، به عنوان پاداش، خارج از قرارداد دریافت کرده است و مدیران پرسپولیس سقف قرارداد را دور زده‌اند که این کار تخلف آشکار محسوب می‌شود و فدراسیون فوتبال باید آن را پیگیری کند.

حالا هم خبر رسیده که کمیته تعیین وضعیت، رای خود را صادر کرده ولی از گوشه و کنار، فشارهایی به فدراسیون وارد می شود که فعلا رای را صادر نکنند یا رای را تغییر دهند. موضوعی که اگر واقعیت داشته باشد، دخالت در استقلال فدراسیون فوتبال خواهد بود و ممکن است حتی پای فیفا نیز به این ماجرا باز شود.

در هر صورت، فدراسیون باید هر چه زودتر رای خود را درباره پرونده صادر کند. رایی که دو حالت بیشتر نخواهد داشت. یا رای به سود بیرانوند خواهد بود و او می تواند به بازی اش در تراکتور به راحتی ادامه دهد و یا در رای دیگر، او محروم و جریمه خواهد شد و باشگاه پرسپولیس احقاق حق خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند