×
بین الملل
شناسه خبر : 185472
تاریخ انتشار : شنبه 1403/05/27 ساعت 20:29
رقابت تنگاتنگ رقبای انتخاباتی آمریکا در 4 ایالت کلیدی؛ محبوبیت هریس چالش جدید کارزار ترامپ

رقابت تنگاتنگ رقبای انتخاباتی آمریکا در 4 ایالت کلیدی؛ محبوبیت هریس چالش جدید کارزار ترامپ

نشریه آمریکایی «هیل» با نشر چندین نظرسنجی برگزار شده توسط موسسه‌های آمریکایی همچون «نیویورک تایمز/ کالج سینا» در گزارشی از رقابت بسیار نزدیک ترامپ و هریس در دست‌کم چهار ایالت کلیدی موسوم به ایالت‌های «میدان نبرد» خبر داد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: براساس تازه‌ترین نظرسنجی منتشر شده از سوی رسانه‌های آمریکایی، «کامالا هریس»، نامزد حزب دموکرات و «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در رقابت تنگاتنگی قرار گرفته‌اند.

نشریه آمریکایی «هیل» با نشر چندین نظرسنجی برگزار شده توسط موسسه‌های آمریکایی همچون «نیویورک تایمز/ کالج سینا» در گزارشی از رقابت بسیار نزدیک ترامپ و هریس در دست‌کم چهار ایالت کلیدی موسوم به ایالت‌های «میدان نبرد» خبر داد. 

طبق این نظرسنجی که امروز شنبه منتشر شده است، در ایالت «آریزونا» نامزد حزب جمهوری‌خواه با کسب ۵۰ درصد آرا، با اختلافی ۵ درصدی بر هریس پیشتاز است.
 
در ایالت «نوادا» نیز، ترامپ با کسب ۴۹ درصد آرا و اختلافی ۲ درصدی، هریس را شکست داده است. اما طبق گزارش هیل، پس از کناره‌گیری «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا از رقابت‌های ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور و حمایت وی از کامالا هریس، معاون رئیس جمهور به طور فزاینده‌ای در بیشتر نظرسنجی‌ها پیشتاز بوده است و محبوبیت فزاینده وی، به «چالشی عظیم» برای کارزار انتخاباتی ترامپ تبدیل شده است، به طوریکه با ورود هریس به رقابت‌ها در ماه ژوئیه، برخلاف بایدن، وی به رقیب سرسخت ترامپ در ایالت‌هایی همچون «نوادا» و «جورجیا» تبدیل شده و پیشتازی گسترده ترامپ در این ایالت‌ها را از بین برده است.
 
نشریه هیل همچنین در گزارش خود نوشت که هریس و ترامپ در ۴ ایالت «کمربند آفتاب» (جنوبی‌ترین ایالت‌های آمریکا) در شرایطی برابر قرار گرفته‌اند.
 
این نشریه آمریکایی در بخش دیگری از گزارش خود دوباره تاکید کرد و نوشت: «به طور پیوسته، هریس در نظرسنجی‌های ملی پیروز شده است و انتظار می‌رود پس از برگزاری کنوانسیون ملی حزب دموکرات در هفته جاری، حمایت حزب دموکرات از وی بیشتر و شرایط رقابت با ترامپ هموارتر شود.
 
هیل همچنین با بررسی ۳ نظرسنجی دیگر برگزار شده توسط نیویورک تایمز و کالج سینا در ماه اخیر نوشت که «هریس درحال کاهش اختلافات خود با ترامپ است، به طوریکه در ایالت‌های "کمربند زنگار" (منطقه‌ای که بخش بالایی شمال شرق ایالات متحده آمریکا، دریاچه‌های بزرگ و ایالت‌های غرب میانه آمریکا را پوشش می‌دهد) وی با اختلافی ۴ درصدی از ترامپ جلوتر است و این درحالی است که در ۱۰ اوت، یک نظرسنجی برگزار شده توسط همین دو موسسه از پیشتازی ۳ درصدی ترامپ خبر داده بود.»
 
این نشریه وابسته به کنگره آمریکا نوشت که در مقایسه با بایدن، حزب دموکرات به حضور هریس در رقابت‌ها خوشبین‌تر و هیجان‌زده‌تر هستند.
 
هیل در آخر با بررسی بیش از ۱۰۰ نظرسنجی در سطح ملی نوشت که با وجود پیشتازی هریس در نظرسنجی‌های اخیر، ترامپ با اختلافی ۱.۸ درصدی در سطح ملی پیشتاز است.


نشریه هیل
نظرات

آخرین اخبار
مراسم «روز دفاع پاکستان» در تهران برگزار شد
اعزام عمره از 15 مهر آغاز می‌شود؛ جزئیات برنامه اعلام شد
تولید بنزین به سقف تاریخی رسید/ نسخه دولت برای کنترل مصرف
مصر و اردن خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
محسن رضایی: محدوده ممنوعه جدید در خلیج فارس اعلام می‌کنیم
دستگیری 3 عامل همکاری با گروه‌های معاند در شادگان
اعتراض حامیان فلسطین در نمایشگاه جواهرات ایتالیا
اکران نسخه مرمت‌شده آثار مهرجویی و حاتمی در روز سینما
مشاور سابق اوباما: مقاومت ایران ما را غافلگیر کرد
مراسم نخستین سالگرد درگذشت عضو دفتر امام خمینی(ره) برگزار می‌شود
خط و نشان یمن برای شبه نظامیان وابسته به عربستان
سانحه برای هواپیمای باری آمازون در فرودگاه میامی+فیلم
رسانه صهیونیستی: اسرائیل در دانشگاه‌های جهان منزوی‌تر شده است
سیدحسن خمینی: مسئولیت‌ها را به جوانان بسپاریم
ارتش یمن: پهپاد جاسوسی عربستان را سرنگون کردیم
قالیباف به بسنت: قبل از تیک‌آف، گرم کن!
فوربس: آمریکا دهه‌ها هزینه جنگ با ایران را می‌پردازد
نیویورک‌تایمز: جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای به دردسر افتاده‌اند
حسن‌زاده: تخلفات دیدار تراکتور و گل‌گهر بدون اغماض بررسی می‌شود
بحران آب در اراضی اشغالی؛ جلبک‌ها آب‌شیرین‌کن‌ها را مختل کردند
بازداشت 15 نفر در رژه خودرویی منتسب به منافقین
آتش‌سوزی بانک ملی اندیمشک مهار شد
«محفل ستاره‌ها» مهمان میادین تهران می‌شود
معاون وزیر نفت امشب درباره سهمیه‌بندی و نرخ‌های جدید بنزین توضیح می‌دهد
نورویدئو | کوهستک؛ جایی که ادعای دقت آمریکا فرو ریخت
آمریکا؛ از شکست در جنگ ایران تا پیروزی در جنگ ایرانی‌ها
آرسنال، چلسی را در امارات به زانو درآورد
ارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در تهران آغاز شد
اینفانتینو دوباره نامزد ریاست فیفا شد
جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری جواد مجابی
ثبت‌نام بیمه تکمیلی صندوق هنر آغاز می‌شود
چادرملو 0-0 شمس آذر قزوین/ فرار یزدی‌ها از قعر جدول
تغییر نرخ کارت سوخت از بامداد سه‌شنبه
پیکان 2-0 صنعت نفت آبادان/تثبیت جایگاه پیکان در جدول
نخست‌وزیر عراق: گفت‌وگو راه کاهش تنش منطقه است
وزیر انرژی آمریکا: توافق هسته‌ای با ایران شاید شکست بخورد
فراخوان طرح خرید اعتباری کالا برای خانوارها
آلومینیوم 0-0 استقلال/ هت‌تریک آبی‌پوشان در تساوی
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی رسمی دادگستری 1405 اعلام شد
والنسیا 0 - 5 بارسلونا/ گیر انداختن خفاش سخت نبود!
سپاهان 1-0 استقلال خوزستان/ بازگشت سپاهان به جمع مدعیان
فاجعه در الجزایر؛ ایوب 10 ساله قربانی چاه 80 متری شد
بازار 105 همتی فیلترشکن‌ها در ایران
رایزنی بن‌فرحان با عراقچی و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه
دستگیری باند سارقان منازل در قم
کشف 500 تن برنج قاچاق در بندرعباس
رئیس مرکز حل اختلاف: تصویب کنوانسیون سنگاپور تسریع شود
بالاخره صدای اتحادیه عرب علیه حملات اسرائیل به «النبطیه» درآمد
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 15 شهریور 1405
کارکرد شورای صلح به نفع نتانیاهو؛ استمرار نسل‌کشی در غزه