×
بین الملل
شناسه خبر : 185402
تاریخ انتشار : شنبه 1403/05/27 ساعت 10:03
حماس: مذاکرات دوحه شکست خورد/نتانیاهو فریبکاری می‌کرد

حماس: مذاکرات دوحه شکست خورد/نتانیاهو فریبکاری می‌کرد

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس با بیان اینکه بنیامین نتانیاهو صراحتاً اعلام می‌کرد که جنگ را متوقف نخواهد کرد، گفت:مذاکرات دوحه نتیجه‌ای در پی نداشت.

نورنیوز-گروه بین الملل: عضو دفتر سیاسی جنبش حماس خاطر نشان کرد: انتظار داشتیم که مذاکرات دوحه چنین نتیجه‌ای در پی داشته باشد.
 غازی حمد در اظهاراتی مطبوعاتی بیان کرد که نتانیاهو فریبکاری می‌کرد و به همه سوالات مطرح شده برای رسیدن به توافق پاسخ نمی‌داد. حمد تصریح کرد که نتانیاهو شروط جدیدی را وضع کرده و آنچه را که قبلاً بر سر آن توافق شده بود به شکست کشانده و هدف او ادامه جنگ است.

وی گفت: نتانیاهو صراحتاً اعلام می‌کرد که جنگ را متوقف نخواهد کرد و این در رسانه‌ها موجود است.او همچنین اظهار داشت که در طرح پیشنهادی مسئله مبهمی وجود ندارد اما طرف صهیونیستی در ارائه پاسخ به آنچه مطرح شده بود تعلل می‌کرد.
این رهبر حماس افزود: دشمن صهیونیستی شروط جدیدی را در رابطه با محور فیلادلفیا ارائه داده در حالی که قبلاً توافق کرده بودیم که نیروهای اسرائیلی به طور کامل از این منطقه عقب‌نشینی کنند.
وی با اشاره به اینکه نتانیاهو توافق را به کلی نابود کرد، گفت: تحت هیچ شرایطی اجازه ماندن نیروهای اشغالگر در هیچ بخشی از نوار غزه را نخواهیم داد. غازی حمد عنوان کرد که نتانیاهو از همان آغاز به دنبال ارائه طرحی جدید بود تا زمان بیشتری بخرد.
وی گفت: آنچه وال استریت ژورنال در رابطه با آمادگی رژیم صهیونیستی جهت عقب‌نشینی از محور فیلادلفیا بیان کرده، صحت ندارد. حمد اشاره کرد که رژیم اشغالگر به دنبال این است که شکاف و نقصی در توافق وجود داشته باشد تا بعداً بتواند دوباره جنگ را از سرگیرد.

وی تاکید کرد که بدون توقف کامل جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه، بازگشت آوارگان به خانه‌های خود و مبادله اسرا توافقی صورت نخواهد گرفت. این رهبر حماس خاطر نشان کرد که نتانیاهو همه تلاش‌های میانجی‌ها برای رسیدن به توافق را به شکست کشاند. غازی حمد تصریح کرد که نتانیاهو مذاکرات امروز در دوحه را به شکست کشاند و هیچ پیشرفتی در مسیر دستیابی به توافق صورت نگرفته است.
حمد افزود: هیچ یک از مسائل اختلافی در مذاکرات دوحه حل و فصل نشده است.

وی گفت: موضع ما قاطع و ثابت است و همه گروه‌های فلسطینی بر سر آن اتفاق نظر دارند و از این لحظه وارد هیچ مذاکرات بیهوده‌ای نخواهیم شد. او همچنین تاکید کرد که لازم است میانجی‌ها رژیم اشغالگر را جهت موافقت با آنچه قبلاً بر سر آن توافق شده بود، تحت فشار قرار دهند. این رهبر حماس عنوان کرد: پاسخ به جنایت دشمن حق ایران و حزب الله است و این ارتباطی به مسیر مذاکرات ندارد.

وی گفت: واشنگتن می‌داند که نتانیاهو مانعی بر سر راه توافق است و در صورت گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه آنها باید مسئولیت این را بپذیرند.

او خاطر نشان کر که حزب‌الله بیش از ۱۰ ماه است که می‌جنگد و شهدایی را تقدیم کرده است و آنچه این جنبش انجام داده شایسته تقدیر است و دشمن صهیونیستی جز زبان قدرت چیزی نمی‌فهمد.

غازی حمد گفت: سخن گفتن از مذاکرات و همزیستی و صلح با دشمن کاملاً کذب و بی اساس است. حمد تصریح کرد: ملت‌های عربی باید سکوت خود را شکسته و برای همبستگی با ملت فلسطین به پا خیزند.
وی اظهار داشت: طی قرن‌های گذشته تا این اندازه شاهد عربده‌کشی صهیونیست‌ها نبوده‌ایم. حمد گفت: مردم غزه ۴۰ هزار شهید داده‌اند و ملت‌های عربی در صورتی که به پا خاسته و دست به تظاهرات بزنند، چیزی را از دست نمی‌دهند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه
مقام وزارت خارجه: تنگه هرمز بخشی از ابزار بازدارندگی ایران است
قیمت جهانی نفت دوباره اوج گرفت