×
اقتصادی
شناسه خبر : 185397
تاریخ انتشار : شنبه 1403/05/27 ساعت 09:14
هشدار ؛ بلیت‌های چارتری در ایام اربعین ممنوع است

هشدار ؛ بلیت‌های چارتری در ایام اربعین ممنوع است

دادستان تهران با هشدار نسبت به فروش بلیت چارتری گفت: عرضه این نوع بلیت‌ها در ایام اربعین ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  دادستان تهران با تاکید بر ممنوعیت فروش بلیت‌های چارتری در ایام اربعین، گفت: تاکنون ۱۰ سایت که مبادرت به عرضه بلیت به بالاتر از نرخ مصوب داشتند به مرجع قضایی معرفی شدند که با آنها قانونی برخورد می‌شود.

علی صالحی در جلسه خادمان زوار ابا عبدالله(ع) با محوریت بررسی قیمت فروش بلیت هواپیما در ایام اربعین اظهار داشت: دادستانی تهران در راستای صیانت از حقوق عامه و نظارت بر نرخ مصوب فروش بلیت هواپیما در ایام اربعین، نسبت به تشکیل جلسات با مسئولان مربوطه همچنین بازدید و نظارت‌های میدانی مستمر از فرودگاه‌های تهران، اقدام کرده است.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی، تقاضای زائران از طریق سفرهای هوایی افزایش یافته که این عامل باعث شده است تا قیمت در برخی سایت‌ها که عمدتا فاقد مجوز هستند، بالاتر از نرخ مصوب عرضه شود؛ از اینرو با نظارت کامل بر این سایت‌ها و از طریق رصد فضای مجازی مراکز عرضه غیرمجاز شناسایی و فورا نسبت به مسدودسازی آنها اقدام می‌شود.

صالحی اضافه کرد: یکی از مواردی که باعث گلایه زائران شده، فروش بلیت‌های چارتری است در حالی که عرضه این نوع بلیت‌ها در ایام اربعین ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد می‌شود.

دادستان تهران ادامه داد: با تدابیر اتخاذ شده، امسال عرضه بلیت مستقیم در سایت شرکت‌های هواپیمایی داخلی انجام می شود و در صورتی که سایت معتبر مورد تایید شرکت هواپیمایی داخلی برای عرضه بلیت اعلام شود، امکان عرضه بلیت توسط آن سایت نیز وجود دارد و در هر حال در صورت عرضه بالاتر از نرخ مصوب در سایت‌های مذکور، شرکت هواپیمایی باید پاسخگو و نسبت به عودت مبالغ اضافی اقدام کند.

وی در ادامه توضیح داد: شعب ویژه تعزیرات حکومتی با حضور نمایندگان سایر دستگاه‌های متولی و نظارت نماینده دادستانی تهران در فرودگاه امام خمینی(ره) برای نظارت بر نرخ بلیت مستقر شده‌اند و در صورت مشاهده هر نوع تخلف ضمن تشکیل پرونده، اقدامات مقتضی را به عمل می آورند.

صالحی اظهار داشت: زائران اربعین در صورت مشاهده گرانفروشی شرکت‌های هواپیمایی داخلی و عرضه بلیت خارج از شبکه مصوب، می‌توانند برای گزارش و پیگیری از طریق مراجعه حضوری به نمایندگی تعزیرات حکومتی مستقر در فرودگاه امام خمینی(ره) همچنین از طریق سایت رسیدگی به شکایات سازمان هواپیمایی کشوری و ۱۲۴ تعزیرات حکومتی شکایات خود را اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گرمای فزاینده هوا در سال جاری و حجم بالای تقاضای مسافرت هوایی و اتفاق نظر مسئولان در خدمت حداکثری، در جهت صیانت دادستانی از حقوق عامه، موضوع افزایش حداکثری و برقراری پروازهای فوق العاده مورد تاکید قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نقض دوباره آتش‌بس؛ اسرائیل از ساکنان شهر منصوری خواست منطقه را تخلیه کنند
بقائی: ایران بیشتر از هر طرف دیگری دغدغه امنیت جمعی منطقه را دارد
آمریکا به دنبال کسب میزبانی دوباره جام جهانی
حکم 7 سال زندان برای بانوی اول سابق کره جنوبی به اتهام فساد مالی
رشد بی‌سابقه مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی؛ خروج گسترده متخصصان
شمار کشته‌های زلزله ونزوئلا به 589 نفر رسید
آغاز ورود کالاهای ته‌لنجی و احتمال آزادسازی واردات لوازم خانگی
حضور هیات تجاری ایران با نام «میناب 168» در مجمع تجاری شانگهای
شاپور رحیمی درگذشت+ زمان تشییع
پایان کار تیم ملی موی‌تای ایران در مسابقات جهانی مالزی با 8 مدال
پیگیری‌ قالیباف برای بازگشایی صحن علنی مجلس
درخواست روسیه برای شفاف‌سازی نقش آمریکا در پایان جنگ اوکراین
پزشکیان: استانداران رییس جمهور استان‌ها هستند
پیام راهبردی رهبری و ضرورت حمایت و پشتیبانی ملی از مذاکره‌کنندگان ایران
رکورد حملات پهپادی اوکراین به روسیه
کنسرت‌ها تا پایان صفر روی صحنه می روند؟
هشدار ولایتی به برخی کشورهای عربی
گفت‌وگوی عراقچی و همتای ازبکستانی
ساعت کاری ادارات خوزستان تغییر کرد
درهای فردو و نطنز چه زمانی برای بازرسان آژانس باز می‌شود؟
کشف عامل پنهان پیری زودرس مغز
با جاسوسان و مفسدان قاطع برخورد شود
استاندار خوزستان: شهید شمخانی استراتژیستی در تراز جهانی بود
ایران سومین قدرت کشتی آزاد جهان شد
چراغ سبز آمریکا به جنگنده بومی ترکیه
لبنان از طرح جدید اروپا استقبال کرد
حمایت کره‌جنوبی از تفاهم ایران و آمریکا
افشای خسارت میلیاردی حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا
بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند احسان و خیرات برای حل مشکل گرسنگی است
پروازهای فرودگاه کیش از سر گرفته شد
فهرست جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز منتشر شد
ساعت بازی پرسپولیس چادرملو تغییر کرد
طبس داغ‌ترین نقطه جهان شد
غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با تصمیم‌سازی خارج از ملاحظات ایران تضمین نمی‌شود
واکنش تند وزارت خارجه ایران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی
جشن ملی در اکوادور؛ رئیس‌جمهور پس از صعود تیم ملی، کشور را تعطیل کرد
لیست تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
سرنوشت نامعلوم ستاره والیبال ونزوئلا پس از زمین‌لرزه 7 ریشتری
شوک به بازار نفت؛ کاهش قیمت طلای سیاه
ایران - مصر در جام جهانی 2026؛یوزها برای شکست فراعنه به میدان می‌روند
شیخ نعیم قاسم: امروز، ایران آینده منطقه را رقم می زند
لبنان، گورستان سیاسی نخست‌وزیران اسرائیل است
عاشورا؛ حماسه آگاهی و آزادی
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت دیدار ایران و مصر
بازگشت نفت عربستان به خلیج فارس
ثبت آیین و نمایش ایرانی تعزیه در یونسکو
نشست 3 جانبه عربستان، قطر و عمان درباره توافق ایران و آمریکا
پیام عراقچی در عاشورا؛ شهادت رهبر انقلاب را فراموش نخواهیم کرد
زنگ خطر محیط زیستی برای خلیج فارس و خزر