×
بین الملل
شناسه خبر : 185309
تاریخ انتشار :

آمریکا بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات در دریای سرخ کرد

لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده آمریکا در سازمان ملل بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات به کشتی ها در دریای سرخ کرد و بدون اشاره به دلایل اصلی دفاع گروههای مقاومت در منطقه گفت: «پیام ما به حوثی‌ها (انصارالله یمن) ساده است: ایجاد مانع برای کمک‌ها و تلاش‌های بشردوستانه را متوقف کنید.»

نورنیوز-گروه بین‌الملل: لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده آمریکا در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی به شورای امنیت ۱۵ عضوی سازمان ملل گفت: «حوثی ها به بازداشت ناعادلانه پرسنل بشردوستانه و دیپلماتیک ادامه می دهند. ۱۳۰ کارمند یمنی، از تقریباً ۲۹ سازمان مختلف، در بازداشت هستند. حوثی‌ها این بازداشت‌شدگان را آزاد نکرده‌اند و در واقع، فقط حملات علیه بشردوستانه را تشدید کرده‌اند.»

سفیر آمریکا مدعی شد: «شورشیان حوثی به مقر دفتر حقوق بشر سازمان ملل در صنعا یورش بردند. این اقدام باید به شدت محکوم شود. هیچ توجیهی برای هدف قرار دادن کارکنان سازمان ملل و بازداشت افراد به دلیل انجام کارهای قانونی بشردوستانه و دیپلماتیک خود در این درگیری وجود ندارد. ما باید با یک صدا صحبت کنیم تا بازداشت سازمان ملل و سایر پرسنل توسط حوثی ها را محکوم کنیم و خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها باشیم. »

نماینده آمریکا همچنین ادعا کرد: «حوثی ها در مقابل تلاش ها برای مبارزه با شیوع وبا در یمن ایستاده اند. محرومیت از مراقبت‌های اولیه پزشکی از اکتبر صدها نفر را کشته است. این یک تراژدی قابل پیشگیری بود. »

گرینفیلد همچنین مدعی شد: «همکاری بین دولت جمهوری یمن و سازمان‌های بین‌المللی در کارزار واکسیناسیون به شدت با انسداد حوثی‌ها و در برخی موارد، ممنوعیت کامل تلاش‌های واکسیناسیون منجر به افزایش فلج اطفال و سایر بیماری‌های قابل پیشگیری در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها شده است.»

سفیر آمریکا ادعا کرد: « پیام ما به حوثی‌ها ساده است: ایجاد مانع برای کمک‌ها و تلاش‌های بشردوستانه را متوقف کنید. آمریکا بار دیگر از همه اعضای شورا می‌خواهد که حملات تشدیدکننده حوثی‌ها در دریای سرخ، خلیج عدن و آبراه‌های اطراف را صریحاً محکوم کنند. این حملات علیرغم درخواست این شورا در قطعنامه ۲۷۲۲ از حوثی ها برای « توقف تمام این حملات» ادامه دارد.»

او همچنین در ادامه ادعاهایش افزود: « این اقدامات تشدید کننده تهدیدی جدی برای آزادی های کشتیرانی بین المللی و همچنین صلح و امنیت منطقه است و باعث افزایش قیمت ها و تاخیر در تحویل اقلام حیاتی بشردوستانه مانند غذا و دارو به یمنی ها شده است. ایران مستقیماً این حملات را ممکن کرده است.»

سفیر آمریکا مدعی شد: « استفاده حوثی‌ها از پهپاد ایرانی صمد-۳ در حمله ۱۹ ژوئیه به اسرائیل نمونه دیگری از تسلیحات ایران بود که امکان حملات تروریستی مرگبار را در منطقه فراهم کرد. حوثی ها در تلاش برای ایجاد هرج و مرج در یمن و خاورمیانه روابط خود را با سایر سازمان های تروریستی مورد حمایت ایران در منطقه گسترش داده اند.»

گرینفیلد ادعا کرد: «ما باید اقداماتی را برای محروم کردن آنها از تسلیحات و تدارکات، به ویژه کالای حیاتی دریافت شده از ایران که مدت هاست در اختیار دارند، انجام دهیم. ارسال این تسلیحات بر خلاف تحریم تسلیحاتی سازمان ملل متحدبراساس قطعنامه ۲۲۱۶ است. کشورهای عضوی که در مسیر پاسخگو ساختن حوثی ها و ایران قرار دارند، در تضعیف اعتبار قطعنامه های این شورا شریک هستند.»

سفیر آمریکا در عین حال بار دیگر با تکرار حمایت واشنگتن از تل آویو گفت: «آمریکا به حمایت از حق دفاع اسرائیل از خود در برابر این حملات بی‌سابقه ادامه خواهد داد. ما باید اقدامات حوثی‌ها را محکوم کنیم. ما باید همچنان از همه طرف ها بخواهیم که برای صلح تلاش کنند.»

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۵ مهرماه ۱۴۰۲) هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیروهای یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده اند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد


ایرنا
اخبار مرتبط
دریای سرخ چه اهمیتی برای تجارت جهانی دارد؟
دوشنبه 1403/01/13 ساعت 02:45
دریای سرخ چه اهمیتی برای تجارت جهانی دارد؟
دریای سرخ تنها مسیر به کانال سوئز است و برخی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان کالا‌های تجاری در اروپا را به تأمین‌کنندگان اصلی کالا‌ها در آسیا مرتبط می‌کند و حدود 12 درصد از تجارت جهانی از طریق کانال سوئز انجام می‌شود.
اتهامات علیه ایران درباره دریای سرخ و یمن بی‌اساس است
سه‌شنبه 1402/12/29 ساعت 09:37
اتهامات علیه ایران درباره دریای سرخ و یمن بی‌اساس است
امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، «اتهامات بی پایه و اساس» آمریکا و انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص وضعیت دریای سرخ و یمن را رد کرد.
15 شرکت کشتیرانی که دور دریای سرخ برای رسیدن به سرزمین‌های اشغالی خط کشیدند
شنبه 1402/10/02 ساعت 18:17
15 شرکت کشتیرانی که دور دریای سرخ برای رسیدن به سرزمین‌های اشغالی خط کشیدند
عملیات ارتش یمن علیه کشتی‌هایی که در منطقه دریای سرخ به سمت بنادر رژیم صهیونیستی حرکت می‌کنند، باعث شد تعدادی از شرکت‌های حمل و نقل دریایی بین‌المللی مسیر خود را تغییر دهند یا سفر به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کنند.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
تصاویر تکان دهنده از شدت انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
X
آگهی تبلیغاتی