×
بین الملل
شناسه خبر : 185309
تاریخ انتشار : جمعه 1403/05/26 ساعت 07:18

آمریکا بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات در دریای سرخ کرد

لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده آمریکا در سازمان ملل بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات به کشتی ها در دریای سرخ کرد و بدون اشاره به دلایل اصلی دفاع گروههای مقاومت در منطقه گفت: «پیام ما به حوثی‌ها (انصارالله یمن) ساده است: ایجاد مانع برای کمک‌ها و تلاش‌های بشردوستانه را متوقف کنید.»

نورنیوز-گروه بین‌الملل: لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده آمریکا در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی به شورای امنیت ۱۵ عضوی سازمان ملل گفت: «حوثی ها به بازداشت ناعادلانه پرسنل بشردوستانه و دیپلماتیک ادامه می دهند. ۱۳۰ کارمند یمنی، از تقریباً ۲۹ سازمان مختلف، در بازداشت هستند. حوثی‌ها این بازداشت‌شدگان را آزاد نکرده‌اند و در واقع، فقط حملات علیه بشردوستانه را تشدید کرده‌اند.»

سفیر آمریکا مدعی شد: «شورشیان حوثی به مقر دفتر حقوق بشر سازمان ملل در صنعا یورش بردند. این اقدام باید به شدت محکوم شود. هیچ توجیهی برای هدف قرار دادن کارکنان سازمان ملل و بازداشت افراد به دلیل انجام کارهای قانونی بشردوستانه و دیپلماتیک خود در این درگیری وجود ندارد. ما باید با یک صدا صحبت کنیم تا بازداشت سازمان ملل و سایر پرسنل توسط حوثی ها را محکوم کنیم و خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها باشیم. »

نماینده آمریکا همچنین ادعا کرد: «حوثی ها در مقابل تلاش ها برای مبارزه با شیوع وبا در یمن ایستاده اند. محرومیت از مراقبت‌های اولیه پزشکی از اکتبر صدها نفر را کشته است. این یک تراژدی قابل پیشگیری بود. »

گرینفیلد همچنین مدعی شد: «همکاری بین دولت جمهوری یمن و سازمان‌های بین‌المللی در کارزار واکسیناسیون به شدت با انسداد حوثی‌ها و در برخی موارد، ممنوعیت کامل تلاش‌های واکسیناسیون منجر به افزایش فلج اطفال و سایر بیماری‌های قابل پیشگیری در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها شده است.»

سفیر آمریکا ادعا کرد: « پیام ما به حوثی‌ها ساده است: ایجاد مانع برای کمک‌ها و تلاش‌های بشردوستانه را متوقف کنید. آمریکا بار دیگر از همه اعضای شورا می‌خواهد که حملات تشدیدکننده حوثی‌ها در دریای سرخ، خلیج عدن و آبراه‌های اطراف را صریحاً محکوم کنند. این حملات علیرغم درخواست این شورا در قطعنامه ۲۷۲۲ از حوثی ها برای « توقف تمام این حملات» ادامه دارد.»

او همچنین در ادامه ادعاهایش افزود: « این اقدامات تشدید کننده تهدیدی جدی برای آزادی های کشتیرانی بین المللی و همچنین صلح و امنیت منطقه است و باعث افزایش قیمت ها و تاخیر در تحویل اقلام حیاتی بشردوستانه مانند غذا و دارو به یمنی ها شده است. ایران مستقیماً این حملات را ممکن کرده است.»

سفیر آمریکا مدعی شد: « استفاده حوثی‌ها از پهپاد ایرانی صمد-۳ در حمله ۱۹ ژوئیه به اسرائیل نمونه دیگری از تسلیحات ایران بود که امکان حملات تروریستی مرگبار را در منطقه فراهم کرد. حوثی ها در تلاش برای ایجاد هرج و مرج در یمن و خاورمیانه روابط خود را با سایر سازمان های تروریستی مورد حمایت ایران در منطقه گسترش داده اند.»

گرینفیلد ادعا کرد: «ما باید اقداماتی را برای محروم کردن آنها از تسلیحات و تدارکات، به ویژه کالای حیاتی دریافت شده از ایران که مدت هاست در اختیار دارند، انجام دهیم. ارسال این تسلیحات بر خلاف تحریم تسلیحاتی سازمان ملل متحدبراساس قطعنامه ۲۲۱۶ است. کشورهای عضوی که در مسیر پاسخگو ساختن حوثی ها و ایران قرار دارند، در تضعیف اعتبار قطعنامه های این شورا شریک هستند.»

سفیر آمریکا در عین حال بار دیگر با تکرار حمایت واشنگتن از تل آویو گفت: «آمریکا به حمایت از حق دفاع اسرائیل از خود در برابر این حملات بی‌سابقه ادامه خواهد داد. ما باید اقدامات حوثی‌ها را محکوم کنیم. ما باید همچنان از همه طرف ها بخواهیم که برای صلح تلاش کنند.»

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۵ مهرماه ۱۴۰۲) هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیروهای یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده اند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد


ایرنا
اخبار مرتبط
دریای سرخ چه اهمیتی برای تجارت جهانی دارد؟
دوشنبه 1403/01/13 ساعت 02:45
دریای سرخ چه اهمیتی برای تجارت جهانی دارد؟
دریای سرخ تنها مسیر به کانال سوئز است و برخی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان کالا‌های تجاری در اروپا را به تأمین‌کنندگان اصلی کالا‌ها در آسیا مرتبط می‌کند و حدود 12 درصد از تجارت جهانی از طریق کانال سوئز انجام می‌شود.
اتهامات علیه ایران درباره دریای سرخ و یمن بی‌اساس است
سه‌شنبه 1402/12/29 ساعت 09:37
اتهامات علیه ایران درباره دریای سرخ و یمن بی‌اساس است
امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، «اتهامات بی پایه و اساس» آمریکا و انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص وضعیت دریای سرخ و یمن را رد کرد.
15 شرکت کشتیرانی که دور دریای سرخ برای رسیدن به سرزمین‌های اشغالی خط کشیدند
شنبه 1402/10/02 ساعت 18:17
15 شرکت کشتیرانی که دور دریای سرخ برای رسیدن به سرزمین‌های اشغالی خط کشیدند
عملیات ارتش یمن علیه کشتی‌هایی که در منطقه دریای سرخ به سمت بنادر رژیم صهیونیستی حرکت می‌کنند، باعث شد تعدادی از شرکت‌های حمل و نقل دریایی بین‌المللی مسیر خود را تغییر دهند یا سفر به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
X
آگهی تبلیغاتی