×
بین الملل
شناسه خبر : 185309
تاریخ انتشار : جمعه 1403/05/26 ساعت 07:18
آمریکا بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات در دریای سرخ کرد

آمریکا بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات در دریای سرخ کرد

لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده آمریکا در سازمان ملل بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات به کشتی ها در دریای سرخ کرد و بدون اشاره به دلایل اصلی دفاع گروههای مقاومت در منطقه گفت: «پیام ما به حوثی‌ها (انصارالله یمن) ساده است: ایجاد مانع برای کمک‌ها و تلاش‌های بشردوستانه را متوقف کنید.»

نورنیوز-گروه بین‌الملل: لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده آمریکا در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی به شورای امنیت ۱۵ عضوی سازمان ملل گفت: «حوثی ها به بازداشت ناعادلانه پرسنل بشردوستانه و دیپلماتیک ادامه می دهند. ۱۳۰ کارمند یمنی، از تقریباً ۲۹ سازمان مختلف، در بازداشت هستند. حوثی‌ها این بازداشت‌شدگان را آزاد نکرده‌اند و در واقع، فقط حملات علیه بشردوستانه را تشدید کرده‌اند.»

سفیر آمریکا مدعی شد: «شورشیان حوثی به مقر دفتر حقوق بشر سازمان ملل در صنعا یورش بردند. این اقدام باید به شدت محکوم شود. هیچ توجیهی برای هدف قرار دادن کارکنان سازمان ملل و بازداشت افراد به دلیل انجام کارهای قانونی بشردوستانه و دیپلماتیک خود در این درگیری وجود ندارد. ما باید با یک صدا صحبت کنیم تا بازداشت سازمان ملل و سایر پرسنل توسط حوثی ها را محکوم کنیم و خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها باشیم. »

نماینده آمریکا همچنین ادعا کرد: «حوثی ها در مقابل تلاش ها برای مبارزه با شیوع وبا در یمن ایستاده اند. محرومیت از مراقبت‌های اولیه پزشکی از اکتبر صدها نفر را کشته است. این یک تراژدی قابل پیشگیری بود. »

گرینفیلد همچنین مدعی شد: «همکاری بین دولت جمهوری یمن و سازمان‌های بین‌المللی در کارزار واکسیناسیون به شدت با انسداد حوثی‌ها و در برخی موارد، ممنوعیت کامل تلاش‌های واکسیناسیون منجر به افزایش فلج اطفال و سایر بیماری‌های قابل پیشگیری در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها شده است.»

سفیر آمریکا ادعا کرد: « پیام ما به حوثی‌ها ساده است: ایجاد مانع برای کمک‌ها و تلاش‌های بشردوستانه را متوقف کنید. آمریکا بار دیگر از همه اعضای شورا می‌خواهد که حملات تشدیدکننده حوثی‌ها در دریای سرخ، خلیج عدن و آبراه‌های اطراف را صریحاً محکوم کنند. این حملات علیرغم درخواست این شورا در قطعنامه ۲۷۲۲ از حوثی ها برای « توقف تمام این حملات» ادامه دارد.»

او همچنین در ادامه ادعاهایش افزود: « این اقدامات تشدید کننده تهدیدی جدی برای آزادی های کشتیرانی بین المللی و همچنین صلح و امنیت منطقه است و باعث افزایش قیمت ها و تاخیر در تحویل اقلام حیاتی بشردوستانه مانند غذا و دارو به یمنی ها شده است. ایران مستقیماً این حملات را ممکن کرده است.»

سفیر آمریکا مدعی شد: « استفاده حوثی‌ها از پهپاد ایرانی صمد-۳ در حمله ۱۹ ژوئیه به اسرائیل نمونه دیگری از تسلیحات ایران بود که امکان حملات تروریستی مرگبار را در منطقه فراهم کرد. حوثی ها در تلاش برای ایجاد هرج و مرج در یمن و خاورمیانه روابط خود را با سایر سازمان های تروریستی مورد حمایت ایران در منطقه گسترش داده اند.»

گرینفیلد ادعا کرد: «ما باید اقداماتی را برای محروم کردن آنها از تسلیحات و تدارکات، به ویژه کالای حیاتی دریافت شده از ایران که مدت هاست در اختیار دارند، انجام دهیم. ارسال این تسلیحات بر خلاف تحریم تسلیحاتی سازمان ملل متحدبراساس قطعنامه ۲۲۱۶ است. کشورهای عضوی که در مسیر پاسخگو ساختن حوثی ها و ایران قرار دارند، در تضعیف اعتبار قطعنامه های این شورا شریک هستند.»

سفیر آمریکا در عین حال بار دیگر با تکرار حمایت واشنگتن از تل آویو گفت: «آمریکا به حمایت از حق دفاع اسرائیل از خود در برابر این حملات بی‌سابقه ادامه خواهد داد. ما باید اقدامات حوثی‌ها را محکوم کنیم. ما باید همچنان از همه طرف ها بخواهیم که برای صلح تلاش کنند.»

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۵ مهرماه ۱۴۰۲) هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیروهای یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده اند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد


ایرنا
اخبار مرتبط
دریای سرخ چه اهمیتی برای تجارت جهانی دارد؟
دوشنبه 1403/01/13 ساعت 02:45
دریای سرخ چه اهمیتی برای تجارت جهانی دارد؟
دریای سرخ تنها مسیر به کانال سوئز است و برخی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان کالا‌های تجاری در اروپا را به تأمین‌کنندگان اصلی کالا‌ها در آسیا مرتبط می‌کند و حدود 12 درصد از تجارت جهانی از طریق کانال سوئز انجام می‌شود.
اتهامات علیه ایران درباره دریای سرخ و یمن بی‌اساس است
سه‌شنبه 1402/12/29 ساعت 09:37
اتهامات علیه ایران درباره دریای سرخ و یمن بی‌اساس است
امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، «اتهامات بی پایه و اساس» آمریکا و انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص وضعیت دریای سرخ و یمن را رد کرد.
15 شرکت کشتیرانی که دور دریای سرخ برای رسیدن به سرزمین‌های اشغالی خط کشیدند
شنبه 1402/10/02 ساعت 18:17
15 شرکت کشتیرانی که دور دریای سرخ برای رسیدن به سرزمین‌های اشغالی خط کشیدند
عملیات ارتش یمن علیه کشتی‌هایی که در منطقه دریای سرخ به سمت بنادر رژیم صهیونیستی حرکت می‌کنند، باعث شد تعدادی از شرکت‌های حمل و نقل دریایی بین‌المللی مسیر خود را تغییر دهند یا سفر به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کنند.
نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ شروع موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد
مراسم تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد
بازگشت بیش از 20 هزار حاجی به کشور تاکنون
سیتی‌بانک: احتمال افت 20 درصدی قیمت طلا در تابستان