×
اجتماعی
شناسه خبر : 185183
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/05/24 ساعت 15:56
فرمانده مرزبانی فراجا : دارو از کشور قاچاق می‌شود

فرمانده مرزبانی فراجا : دارو از کشور قاچاق می‌شود

فرمانده مرزبانی فراجا گفت که به دلیل اختلاف قیمت ، دارو از ایران به کشورهای همسایه قاچاق می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به قاچاق معکوس دارو از کشور گفت: قاچاق معکوس یا قاچاق از داخل کشور به خارج به دلیل اختلاف قیمتِ کالاهای قاچاق در داخل کشور با سایر کشورهای همسایه است.

سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره قاچاق معکوس گفت: قاچاق معکوس یا قاچاق از داخل کشور به خارج به دلیل اختلاف قیمت این کالاهای قاچاق در داخل کشور با سایر کشورهای همسایه است. مهمترین مواردی هم که در قاچاق معکوس قاچاق می‌شود؛ سوخت، احشام و در گاهی از مواقع گندم که به دلیل اختلاف قیمت در کشور ما و کشورهای همسایه است. همچنین دارو یکی دیگر از مواردی است که در قاچاق معکوس از کشور قاچاق می‌شود.

وی ادامه داد: مقصد این کالاهای قاچاق نیز کشورهای همسایه به ویژه کشورهای همسایه شرقی است. درخصوص قاچاق بنزین هم در حوزه جنوب شرق کشور موضوعاتی وجود دارد که البته طرح رزاق توسط سپاه در این منطقه برای کمک به مردم محلی انجام می‌شود و همه سوختی که در این منطقه جابجا می‌شود قاچاق نیست. البته ما با قاچاق مبارزه می‌کنیم به ویژه قاچاق سوخت در دریا.

فرمانده مرزبانی فراجا تصریح کرد: با توجه به اینکه سامانه‌های ما به سامانه صدف وزارت نفت متصل شده است، هر شناوری که در دریا حرکت می‌کند ما متوجه می‌شویم که به چه میزان سوخت دریافت کرده است و از این طریق کشتی‌هایی که سوخت قاچاق می‌کنند را شناسایی می‌کنیم و این کشفیات به صورت علمی و براساس سامانه‌هایی که وجود دارد صورت می‌گیرد. البته ما هنوز در بحث ته لنجی مشکلاتی داریم که تلاش می‌کنیم در این بخش نیز اقداماتی را انجام دهیم که قاچاق به حداقل برسد.

سردار گودرزی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در توضیح منسوخ شدن کوله‌بری خاطرنشان کرد: درخصوص کوله‌بران، قانون جدید تجارت مرزی اخیرا در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است. در این قانون مقرر شده است تجار و مرزنشینان از آن سوی مرز با بازارچه‌های داخل گمرکات، کالاهای خود را خریداری و پس از انجام تشریفات گمرکی و اظهار کالا با مجوز رسمی کالاهای خود را وارد کشور کنند، این قانون کشور است و براساس این قانون دیگر نباید کوله‌بری داشته باشیم.

وی درباره باندهای قاچاق سلاح نیز گفت: در این زمینه ۲۶۷ نفر شناسایی و دستگیر شده‌اند که هزار و ۱۲۵ قبضه سلاح که عمدتا سلاح‌های جنگی بودند از این‌ها کشف و ضبط شده است که بیشتر از شمال غربی و جنوب شرق کشور وارد می‌شود. البته با هماهنگی که بین ستاد کل نیروهای مسلح و اقلیم کردستان صورت گرفته، وضعیت بهتر شده است.

فرمانده مرزبانی فراجا در بخش پایانی صحبت‌های خود درباره تردد زائران اربعین با کشتی از آبادان به بصره گفت: این کشتی‌ها از این هفته کار خود را آغاز کرده‌اند و روزانه یک الی دو شناور زائران را به بصره منتقل می‌کنند و با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین احتمالا تعداد شناورانی که برای جابجایی زائران مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیشتر خواهد شد.

View Synonyms and Definitions

ایلنا
نظرات

آخرین اخبار
استقلال 2 – 0 سپاهان؛ اولین آزمون بزرگ سهراب بختیاری‌زاده
افشاگری فاکس‌نیوز از مشکل «بالادستی» آمریکا
سردار ابن الرضا:جنگ اخیر مسیر صنعت دفاعی را تغییر داد
سخنگوی سپاه: جنگ اقتصادی، فریب ادراکی دشمن است
بومرنگ ایران، به سوی خود آمریکا بازمی‌گردد
کشتی‌ها در تنگه هرمز مشمول پرداخت هزینه خدمات می‌شوند
آخرین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ جهش 8 میلیونی سکه + جدول
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 1 شهریور 1405
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 1 شهریور 1405؛ سکه یک گرمی 21 میلیون تومان شد
جنایت هولناک در سیدخندان؛ دو مرد جوان با شلیک گلوله کشته شدند
صعود تیم فوتبال زنان خاتون بم به لیگ قهرمانان آسیا
در کاخ الرفاع منامه چه گذشت؟
ناترازی بانک مسکن کاهش یافت
سناتور آمریکایی: باید به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
کمیته انضباطی: ممانعت از حضور بازیکنان در تیم ملی امید جریمه دارد
تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین
درگیری وسط بازی والیبال به مرگ جوان 18 ساله ختم شد
پخش زنده بازی استقلال و سپاهان امروز یکشنبه 1 شهریور + تماشای آنلاین لیگ برتر
روسیه سناریوی استقرار نیرو در مرزهای ناتو را بررسی می‌کند
اسلامی: هرگز متوقف نخواهیم شد
«رهبر شهید» نام کاروان ایران در بازی‌های جهانی عشایری
پیام فرمانده کل سپاه به مناسبت روز پزشک و روز داروساز
یمنی‌ها چگونه عربستان را آچمز کردند؟
مسکن استیجاری پس از سه دهه به مرحله اجرا رسید
آغاز تربیت مدرس زبان اشاره ایرانی در کشور
فقر؛ ریشه اصلی ورود کودکان به چرخه کار
چرا ایران دیگر حاضر نیست هزینه بدعهدی آمریکا را بدهد؟
هفته دولت روی امواج رادیویی
فرصت حماس در بازآرایی ساختار سیاسی فلسطین
پیام تشکر ایران از الحشدالشعبی برای همراهی در مراسم تشییع رهبر شهید
فعالیت پت شاپ‌های کشور غیرقانونی است
پیش بینی بورس فردا دوشنبه 2 شهریور
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 2 شهریور
تورم، ابزار فشار دشمن برای ایجاد نارضایتی در جامعه است
امضای تفاهم‌نامه تاسیس «مرکز تحقیقات سلامت هسته‌ای ایران‌زمین»
رایزنی درباره تحولات منطقه و تلاش برای کاهش تنش‌ها
افزایش سقف بیمه حوادث برق به هزار میلیارد تومان
پیش‌بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 2 شهریور؛ دلار در آستانه عبور از 200 هزار تومان
مهریه بالای 14 سکه دیگر حبس ندارد؛ جزئیات مصوبه جدید مجلس
چین همچنان مقاوم در برابر فشارها؛ تاب‌آوری اقتصاد پکن ادامه دارد
جنگ ایران و کابوس انتخاباتی ترامپ؛ کاخ سفید در بن‌بست سیاست خارجی
ترامپ برای شکست ایران به‌دنبال راه‌اندازی جنگ جهانی است؟
واریز حقوق بازنشستگان آغاز شد؛ این حروف امروز اول شهریور حقوق می‌گیرند
قتل هولناک زن جوان در قلعه‌مرغی تهران؛ اصرار برای ازدواج به جنایت ختم شد
درخواست جنجالی نامزد جمهوری‌خواه از آیپک؛ حمایت علنی از من را متوقف کنید
برنامه جدید آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان؛ «هر دانش‌آموز یک مهارت»
درخواست شرکت ملی نفت برای امهال یک‌ساله بدهی به صندوق توسعه ملی
گسترش غیرقانونی 592 شهرک صهیونیستی در اراضی فلسطین
ادعای زلنسکی درباره برنامه روسیه برای تصرف کامل دونتسک در سال 2027
اعتراف روزنامه اسرائیلی به فرسایش ارتش صهیونیست